Bende ilk defa deniycem canım sanırım 2 güne sonuç çıkıyormuşben hep saglik ocaginda kan veriyorum gebelik icin
Canım benim bak dedim sanaMrb kizlar adetimin 24 gunu ve bugun galiba pik oldu tabi yarinda yapacam
Sizce testim pik mi yoksa dahami koyulaşcak miEki Görüntüle 2295521
Anaa kız ben ilk defa duydum haa ay ben doğru yapmışım o zamanEki Görüntüle 2295527
Hanımlar bu yazıyı gördüm paylaşmak istedim . Daha once boyle bir bilgi hic bilmiyordum . Yani ovulasyon sabah olmuşsa yumurta sonraki saatlerdeki akşam gibi olan ilişki spermini kabul etmiyormuş. Geç gelen damadı gelin hanım istemiyormuş haklı tabisabah değerlendirelim beklesin kapıda yumu
Kız pik olmuş resmen kuzu gecikmeden değerlendir hadi gol olsun inşallahMrb kizlar adetimin 24 gunu ve bugun galiba pik oldu tabi yarinda yapacam
Bende gögüs hassasiyeti var canım.. Gaz sancım var o kadar... Açıkcası kendimi dinlemek istemiyorumAdetime 6gün faln var ve normalde adet belirti lerim çok olurdu göğüs acısı ve ishal ger ginlik bu ay hiç biri yok hatta kabızlık be beyaz akıntı var inşallah gebelik belirtisidirEdifar sende durumlar nasıl
İş yapmıssın canım..maşaallahKızlarrr acile gittim midem agrıyordu test yaptırdım beta hcg 18.92 3 haftaya tekabül ediyor
Evet canım bugünkü testti çok sagolasınİş yapmıssın canım..maşaallahsabah ki paylasıtıgın bugünkü testi değil mi? Hadi gözün aydın sağlıcakla al kucagına
canmmm gozun aydinn pik olmua testin inan cok sewindim senin icinMrb kizlar adetimin 24 gunu ve bugun galiba pik oldu tabi yarinda yapacam
tekrar hayirli olsn cnm saglikla buyusun bebeginEvet canım bugünkü testti çok sagolasın
Sagolasın canımmm galiba erken yumurtlamatekrar hayirli olsn cnm saglikla buyusun bebeginerken yumurtlamissin galiba bu ay
Yaa çarşamba günü yapacak mısınBende gögüs hassasiyeti var canım.. Gaz sancım var o kadar... Açıkcası kendimi dinlemek istemiyorumama yinede pozitif i görürsem buraya yazarım süpheli belirtileri.. Yoksa kafa karıştırma k istemiyorum seninde 10 agustostu değil mi hadi inşallah ikimizde görürüz çift çizgiyi. Çarşamba en erken test günümüz
Tebrikler canım çok sevindim sağlıcakla kucağına alırsın inşallahKızlarrr acile gittim midem agrıyordu test yaptırdım beta hcg 18.92 3 haftaya tekabül ediyor
Bende ilk kez duydum hazır tatildeyken bu kez sabah değerlendireyim bariAnaa kız ben ilk defa duydum haa ay ben doğru yapmışım o zaman
Süper canım hayırlı olsun çok sevindim darısı başımızaKızlarrr acile gittim midem agrıyordu test yaptırdım beta hcg 18.92 3 haftaya tekabül ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?