Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya belko sehre gore degisiyor ama ben sabah verip aksam gidip sonucu aldim gecen gun. bu arada hamisleri tebrik ederim saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah takip edemedim sayfayi bi suru adet olan var hamislerde var listeyi bi guncellemek lazim kanda kesinlesenler bana yazssin kizlar ekleyim sizi de listeye

Mrb kizlar adetimin 24 gunu ve bugun galiba pik oldu tabi yarinda yapacam
Sizce testim pik mi yoksa dahami koyulaşcak mi

Hanımlar bu yazıyı gördüm paylaşmak istedim . Daha once boyle bir bilgi hic bilmiyordum . Yani ovulasyon sabah olmuşsa yumurta sonraki saatlerdeki akşam gibi olan ilişki spermini kabul etmiyormuş. Geç gelen damadı gelin hanım istemiyormuş haklı tabi sabah değerlendirelim beklesin kapıda yumu

Mrb kizlar adetimin 24 gunu ve bugun galiba pik oldu tabi yarinda yapacam
Sizce testim pik mi yoksa dahami koyulaşcak miEki Görüntüle 2295521
Canım benim bak dedim sana bugünü kesin değerlendir yarın yine yaparsın tets daha koyulasr mı bilemeyiz ama yarınkini de atarsın yorumlarzı hadi gözün aydın

Anaa kız ben ilk defa duydum haa ay ben doğru yapmışım o zaman

Kızlar bugüne özel dua ayetler kısa zaten deneyin derim

Eklentiler

• 76D1F70D-890C-43EE-84C2-9E8683A4AC6B.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 18
Adetime 6gün faln var ve normalde adet belirti lerim çok olurdu göğüs acısı ve ishal ger ginlik bu ay hiç biri yok hatta kabızlık be beyaz akıntı var inşallah gebelik belirtisidir Edifar sende durumlar nasıl

Bende gögüs hassasiyeti var canım.. Gaz sancım var o kadar... Açıkcası kendimi dinlemek istemiyorum ama yinede pozitif i görürsem buraya yazarım süpheli belirtileri.. Yoksa kafa karıştırma k istemiyorum seninde 10 agustostu değil mi hadi inşallah ikimizde görürüz çift çizgiyi. Çarşamba en erken test günümüz

Kızlarrr acile gittim midem agrıyordu test yaptırdım beta hcg 18.92 3 haftaya tekabül ediyor
İş yapmıssın canım..maşaallah sabah ki paylasıtıgın bugünkü testi değil mi? Hadi gözün aydın sağlıcakla al kucagına

Yaa çarşamba günü yapacak mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…