Amin inşallahTebrikler canım çok sevindim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Ovülasyon testi kullandım en itibaren ama hiç pik görmedim hesabıma göre adetimden 3 gün sonra hamile kalmışım erken yumurtlamışımSüper canım hayırlı olsun çok sevindim darısı başımızaAnlat bakalım ovu kullandın mi nasıl değerlendirme zamanların
1 hafta da 1 kere beraber olduk adetten sonra o gün tutmuş meğerse çok şaşırdımSüper canım hayırlı olsun çok sevindim darısı başımızaAnlat bakalım ovu kullandın mi nasıl değerlendirme zamanların
İnşaallah bakalımYaa çarşamba günü yapacak mısın
Sen ne zaman yapacaksınYaa çarşamba günü yapacak mısın
Atacam canim insallah catlamistir bakalim artikCanım benim bak dedim sanabugünü kesin değerlendir yarın yine yaparsın tets daha koyulasr mı bilemeyiz ama yarınkini de atarsın yorumlarzı hadi gözün aydın
Insallah cnm bnmKız pik olmuş resmen kuzu gecikmeden değerlendir hadi gol olsun inşallah
aramizda en karamsar sendin gordun mu :) gozun aydinKızlarrr acile gittim midem agrıyordu test yaptırdım beta hcg 18.92 3 haftaya tekabül ediyor
Saol canim allah buyuk degerlendiriyorum bu gunlericanmmm gozun aydinn pik olmua testin inan cok sewindim senin icin♥ Allahtan umut kesilmez ..degerlendr bgunu kacrma
Ama bende sabah olmadı tabiiBende ilk kez duydum hazır tatildeyken bu kez sabah değerlendireyim bari
Kııız hayırlı olsun belirtilerin neydi bide bata kaç gün var de heleKızlarrr acile gittim midem agrıyordu test yaptırdım beta hcg 18.92 3 haftaya tekabül ediyor
Gerçekten öyleydim hala şokundayım inanması zor geliyoraramizda en karamsar sendin gordun mu :) gozun aydin
Belirtim hiç yoktu canım adet olurken gögüslerim şişerdi yine aynıydı bata 4 gün varKııız hayırlı olsun belirtilerin neydi bide bata kaç gün var de hele
Vay bee darısı başımıza inşallaaahBelirtim hiç yoktu canım adet olurken gögüslerim şişerdi yine aynıydı bata 4 gün var
Amin canım inşallahVay bee darısı başımıza inşallaaah
sen yumurtlamayida gormedigin ocin nasil degerlendirdiginide bilmiyosun demi ay sidalana sidalana hamile.kaldin hadi bakalim tadini cikar simdiAmin canım inşallah
Hesaplamama göre adet bitimimin 3.günü hamile kalmışım erken yumurtlamışımsen yumurtlamayida gormedigin ocin nasil degerlendirdiginide bilmiyosun demi ay sidalana sidalana hamile.kaldin hadi bakalim tadini cikar simdi
Kaç günde bi adet oluyodun canım senHesaplamama göre adet bitimimin 3.günü hamile kalmışım erken yumurtlamışım
oh ne guzel masallah dahada 4 gun vardi batinaHesaplamama göre adet bitimimin 3.günü hamile kalmışım erken yumurtlamışım
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alKızlarrr acile gittim midem agrıyordu test yaptırdım beta hcg 18.92 3 haftaya tekabül ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?