Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canım bu ay benim için çok önemli allahıma bin şükür doğum günü hediyem oldu

Kızlar bir sey soracagım toplu halde aldıgım ovu testlerinin içinde ultra erken gebelik testi de vardı. Üstünde de ‘cinsel ilişkiden 5 gün sonraya kadar tespit eder’ yazıyor. Bu ne demek? Çıkma ya da doğru çıkma ihtimali var mı ki

Eklentiler

• E841BF60-77BD-4FC9-BA07-FCA311F24053.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 23
Bende aynısondan aldım 6 gün öncesine yaptım çıkmadı canım

Of bilmiuom bunalimda gibiyim cikmam lazim bu moddan
Anladim canım.. Erken döllenme olmus benimde 10 agustos Bende salı ya da çarşamba yapacam test bakalım hayırlısıyla olsun
Seni de tebrik ederm rabbim sağlıcakla kucagona almayı nasip etsin
bende carsamba gibi dusunuyom 11 i icin

Yaaa ne kadar güzel yeni hamişlerimiz varmışşşş Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızlar, sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz

ozlm89 senin dogum gunundu demi canim kurtaj.olmustun vak Allah sana o aviyi unutturmak icin tam dogum gununde bi evlat daha verdi cok sanslisin insallah hersey yolunda gider
Evet canım eşimlede onu konuştuk istermisin dedim 2 yıl önce aynı gün kürtaj oldum bu seferde hamile oldugumu öğrenelim diye o daha temkinli 2 kere talihsizlik oldugu için şükür rabbim bu sefer sevincim kursagımda kalmaz

Yenii hamişlerii teprik ederimmm
Kizlar benim kafam iyice karisti.. Hatirlarsaniz carsamba persembe cuma bende hep pik göstermisti dün hafif siliklesti ama bugün yine koyulasmis cikti ovu testim.. Bu ne anlama geliyor? Tekrarmi pik olcak? Bat 14.08

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…