Teşekkür ederim canım bu ay benim için çok önemli allahıma bin şükür doğum günü hediyem olduHayırlı olsun sağlıkla kucağına al
Arada hamile olup kaçırdığım arkadaş varsa onu da tebrik ederim ..
Bekleyen ya da olumsuz olan arkadaşlara da sabır diliyorum Allah gönlünüzü rahatlatsın inşallah vuslat yakındır herkes için ❤
28 günde canım yumurtlamam erken olmuş şaşırdımKaç günde bi adet oluyodun canım sen
Bende aynısondan aldım 6 gün öncesine yaptım çıkmadı canımKızlar bir sey soracagım toplu halde aldıgım ovu testlerinin içinde ultra erken gebelik testi de vardı. Üstünde de ‘cinsel ilişkiden 5 gün sonraya kadar tespit eder’ yazıyor. Bu ne demek? Çıkma ya da doğru çıkma ihtimali var mı ki
Çok ilginç ya ne kadar iddialı yazmışlar halbukiBende aynısondan aldım 6 gün öncesine yaptım çıkmadı canım
bende carsamba gibi dusunuyom 11 i icinAnladim canım.. Erken döllenme olmusbenimde 10 agustos Bende salı ya da çarşamba yapacam test bakalım hayırlısıyla olsun ❣
Seni de tebrik ederm rabbim sağlıcakla kucagona almayı nasip etsin
Belki sende çıkar canım bilemiyorum ama sen yine de son 4 gün kala yap garanti olurÇok ilginç ya ne kadar iddialı yazmışlar halbuki
Evet canım eşimlede onu konuştuk istermisin dedim 2 yıl önce aynı gün kürtaj oldum bu seferde hamile oldugumu öğrenelim diye o daha temkinli 2 kere talihsizlik oldugu için şükür rabbim bu sefer sevincim kursagımda kalmazozlm89 senin dogum gunundu demi canim kurtaj.olmustun vak Allah sana o aviyi unutturmak icin tam dogum gununde bi evlat daha verdi cok sanslisin insallah hersey yolunda gider
Aminn kuzummm darısı olmayanlarına başına rabbim büyükYaaa ne kadar güzel yeni hamişlerimiz varmışşşşAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızlar, sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz ❣
Valla tee çok var, psikolojim iyi giderse beklerim bakalım nasipBelki sende çıkar canım bilemiyorum ama sen yine de son 4 gün kala yap garanti olur
Amin kuzu darısı bizlereAminn kuzummm darısı olmayanlarına başına rabbim büyük
Nasil yani canım1 hafta da 1 kere beraber olduk adetten sonra o gün tutmuş meğerse çok şaşırdım
Erken yumurtlama olmuş canım adet bitiminden hemen sonra o anda beraber olunca tutmuş o hafta 1 gün beraber olmuştukNasil yani canım
Aa demek öyle şimdiden cinsiyet tahmini yapayım öyleyse bence erkekErken yumurtlama olmuş canım adet bitiminden hemen sonra o anda beraber olunca tutmuş o hafta 1 gün beraber olmuştuk
Sağlıklı sihhatli olsun nasip bakalım inşallah o zamanları görürümAa demek öyle şimdiden cinsiyet tahmini yapayım öyleyse bence erkek
Eski mesajlarında bu aydan umut yok adet belirtilerimi görüyorum demiştinSağlıklı sihhatli olsun nasip bakalım inşallah o zamanları görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?