Gerçekten hiç beklemiyorsum idrar testinde görüncw belki bir umut dedim kan testinde belli olur şükürler olsun benim için en önwmli kese ve bebeği kalp atışını sağ salim görmek onu da görürsem anca hamileyim diyebilirimEski mesajlarında bu aydan umut yok adet belirtilerimi görüyorum demiştindemekki ayrıca bı belırtı olmadan da oluyormus
umarim tum beklentiler olumlu cikar cok sevindim canim bide msjlastik o kadar gogus agrim var diyeGerçekten hiç beklemiyorsum idrar testinde görüncw belki bir umut dedim kan testinde belli olur şükürler olsun benim için en önwmli kese ve bebeği kalp atışını sağ salim görmek onu da görürsem anca hamileyim diyebilirim
Hala daha tek taraflı tutunca agrıyor gögsümumarim tum beklentiler olumlu cikar cok sevindim canim bide msjlastik o kadar gogus agrim var diye ☺
İnşallah olumlu olur canımumarim tum beklentiler olumlu cikar cok sevindim canim bide msjlastik o kadar gogus agrim var diye ☺
benim senin ovuslasyonundan hoc bi sey anlamadim :) yani tabimi tekrar yumurta olabilir ama tam koyulasmayada bilir bazen boyle oluyor ama sen fotolari koyunca cok koyu oluyor sonra hep daha az farkedilir olarak kaliyor bence 1 2 tam pik yapmis senin sen yinede gun asiri degerlemdir istersenBunlarda ovu testlerim Eki Görüntüle 2295557
Hadi inşaallah canım ilk idrarla yapalım inşaallah çarşamba ve çift çizgi görelim hayırlı ise inşaallahOf bilmiuom bunalimda gibiyim cikmam lazim bu moddan
bende carsamba gibi dusunuyom 11 i icin ☺
Aynen ya ben de anka gibi yorumlayamadım testlerini her gün pik gibi sonra silikleşiyor hiç olmamıs gibi arada da farklar yokbenim senin ovuslasyonundan hoc bi sey anlamadim :) yani tabimi tekrar yumurta olabilir ama tam koyulasmayada bilir bazen boyle oluyor ama sen fotolari koyunca cok koyu oluyor sonra hep daha az farkedilir olarak kaliyor bence 1 2 tam pik yapmis senin sen yinede gun asiri degerlemdir istersen
Ben korkuyorum yapmaya negatif görürsem diye o yüzden adet gününün gecikmesini beklicem zor oluyor ama bugünlerde uğraşacak birşeyler buluyorum vakit çabuk geçsin diye anneme gitcem 2gün temizlik sonra 2günde kendi evimi temizlerim tamamSen ne zaman yapacaksın
Benim de hiç belirtim yok göğüslerim bile acımıyor normalde 2hafta önce başalrdı acımaya sanki adet olmıcakmış gibiyim yada daha 1ay var gibi ama az kaldıBelirtim hiç yoktu canım adet olurken gögüslerim şişerdi yine aynıydı bata 4 gün var
Ahahaha oh sen işini bulmuşsunBen korkuyorum yapmaya negatif görürsem diye o yüzden adet gününün gecikmesini beklicem zor oluyor ama bugünlerde uğraşacak birşeyler buluyorum vakit çabuk geçsin diye anneme gitcem 2gün temizlik sonra 2günde kendi evimi temizlerim tamam
Benimde sol taraf agriyo sadece anlamadim gitti seni gorunce umitlendim ama sanmiuorum hic yineddHala daha tek taraflı tutunca agrıyor gögsüm
Normal mi erken mi alican testiHadi inşaallah canım ilk idrarla yapalım inşaallah çarşamba ve çift çizgi görelim hayırlı ise inşaallah
Hic acimamasida bir belirti olabilir benim arkadasin oyle olmustuBenim de hiç belirtim yok göğüslerim bile acımıyor normalde 2hafta önce başalrdı acımaya sanki adet olmıcakmış gibiyim yada daha 1ay var gibi ama az kaldı
Pazartesi salı temiz lik yap bayram temizliği çarşamba da hemen gelirAhahaha oh sen işini bulmuşsunben Anneme 10unda gidecem yani bat günü... bende gitmeden evvel öğreneymde öyle gideyim diyorum ama bakalım çıkacak mı daha çok var çarşambaya da zamanda geçmez simdi bana
Ayyyy gerçekmi ya deli gbi oldum resmen durduk yerde gögsümü sıkıyorum bakim acıma gelişmi diye halbuki yürürken yatarken faln hep acısı belli olurdu nasıl bir kafa yaşıyorum düşünHic acimamasida bir belirti olabilir benim arkadasin oyle olmustu
Hahaha anliyorum bende surekli gogshmu elleyip duruyorum ama benimki aciyo iste sorunAyyyy gerçekmi ya deli gbi oldum resmen durduk yerde gögsümü sıkıyorum bakim acıma gelişmi diye halbuki yürürken yatarken faln hep acısı belli olurdu nasıl bir kafa yaşıyorum düşün
Aa sendeki de zor arkadsındaki belirtiyi kendin de arıyosun bende yüzüm de sivilce çıktı onu bile gebelik belirtisi diye düşünüyorum afedersin osursam hamileyim dicem yaniHahaha anliyorum bende surekli gogshmu elleyip duruyorum ama benimki aciyo iste sorunsanki acimamasi lazimmis gibi hissediyom arkadasunki oyls oldu diye
Ay hahah hangimiz oyle degilki ama bende umutsuzum bu ay bakalim yinede emin olmaknicin ctsi test yapcam erken olcak ama olsunAa sendeki de zor arkadsındaki belirtiyi kendin de arıyosun bende yüzüm de sivilce çıktı onu bile gebelik belirtisi diye düşünüyorum afedersin osursam hamileyim dicem yani
Normal test canım.. Valla kızımda normal testle 5gün kala çıkmıstı bakalımNormal mi erken mi alican testi
Erken yapmamak için kendime iş buluyorum sürekli çünkü 8 aydır yapıyorum test hep hüsran artık o testi adetim bi kaç gün gecikmeden yapmıcam zaten bayram faln da giriyor kafam dağılır baktım geç kaldı ozamn yapcam napimAy hahah hangimiz oyle degilki ama bende umutsuzum bu ay bakalim yinede emin olmaknicin ctsi test yapcam erken olcak ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?