- 7 Şubat 2019
- 750
- 360
- 103
Çok iyi ya 5gün önce çıkması ben korkuyorum bakalm sende pozitif çıkarsa belki bende gaza gelirim yaparımNormal test canım.. Valla kızımda normal testle 5gün kala çıkmıstı bakalım
Bende normal aliyim bakalimNormal test canım.. Valla kızımda normal testle 5gün kala çıkmıstı bakalım
Aslında mantıken olması gereken o. Ama beni burası geriyor ahahah. Resmen burada gaza geliyorum. Hırs oluyor hatta psikolojim bozuluyorErken yapmamak için kendime iş buluyorum sürekli çünkü 8 aydır yapıyorum test hep hüsran artık o testi adetim bi kaç gün gecikmeden yapmıcam zaten bayram faln da giriyor kafam dağılır baktım geç kaldı ozamn yapcam napim
Tamam kız hadi inşallah...Çok iyi ya 5gün önce çıkması ben korkuyorum bakalm sende pozitif çıkarsa belki bende gaza gelirim yaparım
Artık herkes korkuyor bir duyduğunu bir kaç kez duymak istiyorlar ondanAslında mantıken olması gereken o. Ama beni burası geriyor ahahah. Resmen burada gaza geliyorum. Hırs oluyor hatta psikolojim bozuluyoriyi gelirdi burası bana eskiden bu 2. Bebe de pekte ii gelmedi ya. Resmen gerdi... Ahahah sanki herkes yarısıyor gbi geliyor topiklere baktıkca... Bir de eskiden yıl 2016 birisine bir sey deidn mi anlardı yaw simdi ayni şeyi kaç kez yazıyorum yok anlasılmıyor kapamış herkes algıyı ya da bilemiyprıö ahahaha
Ben genel geçer bilgi veriyorumArtık herkes korkuyor bir duyduğunu bir kaç kez duymak istiyorlar ondan
Ben genel geçer bilgi veriyorumahahaha neyse kopuşlar da kk..
Benim 8 iheycan dorukta15 Ağustos demek istedim
Oy ben napaam hemsooo benm de 20 agustosKızlar Benim de bu haftayı atlatsam başlayacam heyecanabat 15 Temmuz puffff çook var ama daha
Amin tatlım teşekkür ederimBu arada hayrli olsn cnm Allh tamamina erdirsnozlm89
İnşallah canım bu ay tutar umudunu hiç kaybetme erken yumurtluyo olabilirsin dediğin gibiBugun reglmn 13.gunu belim agridi.galiba catliorm
Bu ay cok guzl calisioz valla. Bole dewam edip tutmazsa gidicez kontrole insllh bos cevirmezler. Cok umutluyum bu aydan sanki erkn yumurtluorm
E hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorumBenim 8 iheycan dorukta
Benden beş gün sonraymış çok değil hemşomOy ben napaam hemsooo benm de 20 agustos
Ayyy hadi inşallahBugun reglmn 13.gunu belim agridi.galiba catliorm
Bu ay cok guzl calisioz valla. Bole dewam edip tutmazsa gidicez kontrole insllh bos cevirmezler. Cok umutluyum bu aydan sanki erkn yumurtluorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?