Cnm sen de yum agrisi falan cektn mi hic hissettin miİnşallah canım bu ay tutar umudunu hiç kaybetme erken yumurtluyo olabilirsin dediğin gibi
Niye hemsom hayrdr. Hic bi belirti yok diye miAma sanki olmadı bu ay öyle hissediyorum
Ovu kullnmadin mi sen de bnm gibu9,12,15,16 ve 18 i değerlendirdik sizce tutar mı artık yapmayacam umarım geç yumurtlamıyorumdur
Akıntın vs olmuyor mu yumurtlamanı tahmin edebileceğin?9,12,15,16 ve 18 i değerlendirdik sizce tutar mı artık yapmayacam umarım geç yumurtlamıyorumdur
Belirtilerin varmı canımAyy benim de 8i
O 5 gun ne cilelerle gecio bilion ☺ simdiden cekiosn yavrmBenden beş gün sonraymış çok değil hemşom
2 gün çift taraflı kasık agrısı çektim ama yumurtlamadır diye düşünüyorum yalnız bebiş adetten sonra 3.gün tutunmuş o zaman hiçbir belirtim olmamıştıCnm sen de yum agrisi falan cektn mi hic hissettin mi
Valla iki üç gündür akıntım oluyo ama bu bi belirti mi acabaBelirtilerin varmı canım
Bende kasik agrisi deil de batma yasiorm kasiklarda ince ince batmalar oluo dunden beri.akintm da artmya basladi sanki.ole anliorm.2 gün çift taraflı kasık agrısı çektim ama yumurtlamadır diye düşünüyorum yalnız bebiş adetten sonra 3.gün tutunmuş o zaman hiçbir belirtim olmamıştı
Bnm de gecen ay akntm coktu ama yoktu bebikValla iki üç gündür akıntım oluyo ama bu bi belirti mi acaba
Yumurtlama olabilir canım degerlendirBende kasik agrisi deil de batma yasiorm kasiklarda ince ince batmalar oluo dunden beri.akintm da artmya basladi sanki.ole anliorm.
Yani onun haricinde midem falan biraz kötü ama benim midem hassastır yani o yüzden net belirti var diyemicem canım. Sende?Bnm de gecen ay akntm coktu ama yoktu bebikinsllh sende vardr
Valla herifi ikna ettimYumurtlama olabilir canım degerlendir
Anldm cnm. Ben daha yum haftasina yeni geldim.yolum uzun ☺Yani onun haricinde midem falan biraz kötü ama benim midem hassastır yani o yüzden net belirti var diyemicem canım. Sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?