- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Evet ya belirti Yok ayrıca hiç içimde öyle bir his de Yok hani insanın içine doğar diyorlar yaNiye hemsom hayrdr. Hic bi belirti yok diye mi
Acayip yorucu olıyor olsa da bitse artık diyoson sonlara doğruValla herifi ikna ettimiki gune bir. Hatta cok erkn basldik 6.8.10.11.13
Son bir hafta kalnca birakirm artk cok yorucu yaa
Aynen canım kullanmadım kullanıp da sonuç alamayanlar var boşuna bana stres yaptırır diye düşündümOvu kullnmadin mi sen de bnm gibu
Oldu o günü değerlendirdik ama benim daha önce fsh yüksek çıkmıştı o da yüksek olunca gebeliğe engel olurmuş hayıt otu çayı içtim sonra düştü biraz ama yine sınırda gibiydi ondan dolatı da aslında bu ay olmadı diye düşünüyorumAkıntın vs olmuyor mu yumurtlamanı tahmin edebileceğin?
Sen de haklısın canişkomO 5 gun ne cilelerle gecio bilion ☺ simdiden cekiosn yavrm
Bende son haftayı bırakacam olacağı varsaolur hayırlısıValla herifi ikna ettimiki gune bir. Hatta cok erkn basldik 6.8.10.11.13
Son bir hafta kalnca birakirm artk cok yorucu yaa
Ozlemin de belirtisi yoktu cnm bak ne guzl sonuclndi.Evet ya belirti Yok ayrıca hiç içimde öyle bir his de Yok hani insanın içine doğar diyorlar ya
Evet aynn ole.saclarimi kesicm artkAcayip yorucu olıyor olsa da bitse artık diyoson sonlara doğru
Senn dongun de duzenliyse pas gec son haftyi. Keyfinz isterseBende son haftayı bırakacam olacağı varsaolur hayırlısı
İnşallah canım aminnnnnOzlemin de belirtisi yoktu cnm bak ne guzl sonuclndi.darisi sana bize insllh. kesme umidini sakn.
Evet düzenlidir canımSenn dongun de duzenliyse pas gec son haftyi. Keyfinz istersecok sukur duznli oldgu icin son hafta istemiorm
Ötke deme olmuştur inşallah :)Oldu o günü değerlendirdik ama benim daha önce fsh yüksek çıkmıştı o da yüksek olunca gebeliğe engel olurmuş hayıt otu çayı içtim sonra düştü biraz ama yine sınırda gibiydi ondan dolatı da aslında bu ay olmadı diye düşünüyorum
O zamn sal gitsinEvet düzenlidir canım
Canım erken gebelik testi mi yaptın normal test miErken yumurtlama olmuş canım adet bitiminden hemen sonra o anda beraber olunca tutmuş o hafta 1 gün beraber olmuştuk
Normal test yaptım canımCanım erken gebelik testi mi yaptın normal test mi
GünaydınGünaydın
Hadi canım inşaallahEki Görüntüle 2295649
Gunaydin kizlar
En ustteki gebelik dun aksam tekrarladim ortadaki ve en alttaki lh testlerim yani ovulasyon testlerim gebelik varsa gosteriyo demislerdi gercekten dogruymus test cizgileri her iki marka ovulasyon testinde de kontrol cizgisinden daha koyu bunu ornek olarak attim deneyimlemis biri olarak bugun kan testi yapicam hayirli haberlerle donerim insallah opuyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?