Boyle rahat olunca eli kulaginda oluyo canimbende ilk 3 ayi bole gecirdim bu ay nedense bi rahatlik var icimde
Istanbulda yasiyorum calisiyorum sinopluyum 2. Cocuk icin 2. Ayimiz
ahh keske ben bu ay olmaz rahatligini yasiyorum ilac kullaniyorum ondan oldu sanirim bu ferahlama ama gercekten sabahtan aksama kadar arastirmaktan gozlerim basim agriyordu hergun. nasil strese sokmusum kendimiBoyle rahat olunca eli kulaginda oluyo canim
aa kusura bakma canim ekliyorum hemn.anka3334 canim benide ekle dun soylemiştim ama demeki gormedin cnm bat 11 agustos
22 si canm
aynı ben ben son 1 yıldır böyleyimInsallah kizlar cok inanmiyorum inanin cok yaniltti beni bunlar ama denemektende alikoyamiyorum kendimi sigara gibi bagimlilik yapti bende her gun bi test yapmadan rahatlayamiyorum
listenin en sonundan giris yaptin canimağustosa kaldım bende
aynen farkettimlistenin en sonundan giris yaptin canim
Hayır kaçmak Yok bütün herkes duysun tamam mıbi hamile haberi alsaydik ugur getirirdi listemize herkes bir bir adet oluyor listenin sonuna dogru herkes kacacak topikten ugursuz bura diye
Test yaptinmi canim senbende BAT bildireyim diyeceğim ama hazır ki reglim gelmedi.
22-23 günde regl oluyorum ben ama bu ay 24. güne geldi hala bir şey yok.
Bel ağrısı, göğüs hassasiyeti ve doymak bilmeyen aç midem çok dikkatimi çekiyor.
kendimi dinleye dinleye ne hale geldim :
valla yarında gelmezse kan vereceğim. ya bir sıkıntım var hormonel yada bildiğiniz hamileyim.
inşallah hamileyimdir.
Hadi insallahhhbende BAT bildireyim diyeceğim ama hazır ki reglim gelmedi.
Bel ağrısı, göğüs hassasiyeti ve doymak bilmeyen aç midem çok dikkatimi çekiyor.
valla yarında gelmezse kan vereceğim. ya bir sıkıntım var hormonel yada bildiğiniz hamileyim.
inşallah hamileyimdir.
Kan ver ya beklemebende BAT bildireyim diyeceğim ama hazır ki reglim gelmedi.
inşallah hamileyimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?