Komik olmayın bir sözü dile getirmekle eyleme geçirmek aynı şey değildir.Hic üşenmemiş diğer konuya yazdığım yorumu buraya taşımışsınız birde ama olmamış iste :))
Adamın tehditkar tavrından korkmadığını göstermenin yolu ağzına bir tane yapıştırmak yani size göre?Bence tam tersi olmalıydı sözle yada şiddet harici başka bir eylemle de gösterebilirdi.
O an eşi de ona vursaydı ne olacaktı soylermisiniz?
Sinirlerine hakim olmayı bilmeyen bir insanla evlilik sürdürülemez,hadi bunu yaptı bari insan pişman olur yaptığına ama konu sahibi hala oh iyi yaptın modunda sizin gibi kafalarda destekliyor.
Tersi olsaydı konu sahibi eşine ağzına vururum deseydi dedi diye de kocası ona vursaydı ne olacaktı yorumunuz?
Savunacağım diye mantıksız mantıksız yorumlar yapmayın biraz olgun ve zeki düşünün.
MatmazeLadin adlı kişi “seni öldürürüm” diyen kişiyi “öyle demekle olmaz” deyip çekip vuracak herhalde.
Komik olmayın bir sözü dile getirmekle eyleme geçirmek aynı şey değildir.Hic üşenmemiş diğer konuya yazdığım yorumu buraya taşımışsınız birde ama olmamış iste :))
Adamın tehditkar tavrından korkmadığını göstermenin yolu ağzına bir tane yapıştırmak yani size göre?Bence tam tersi olmalıydı sözle yada şiddet harici başka bir eylemle de gösterebilirdi.
O an eşi de ona vursaydı ne olacaktı soylermisiniz?
Sinirlerine hakim olmayı bilmeyen bir insanla evlilik sürdürülemez,hadi bunu yaptı bari insan pişman olur yaptığına ama konu sahibi hala oh iyi yaptın modunda sizin gibi kafalarda destekliyor.
Tersi olsaydı konu sahibi eşine ağzına vururum deseydi dedi diye de kocası ona vursaydı ne olacaktı yorumunuz?
Savunacağım diye mantıksız mantıksız yorumlar yapmayın biraz olgun ve zeki düşünün.
Valla ilk başta alıntıyı yanlış aldı şahıs..artık böyle gidiyorAlıntıyı düzeltmeye çalışıyorum kim ne yazıyor belli olmuyor canım
Ilk.olarak.cocuk.baska.odada.oynuyordu.yanimizda degildi.sahit.olmadi.ikinci.olarak.kimseye.sozlu.siddette.ve dahi.fiziksel.siddette.de bulunmam.bu da.ilk.oldu.ve bence haketti
Sen bu kafayla cok kapinin onune konursun ben kopekmiyim.beni kapinin onune koyuyo valla hicte bosamadi ne kdar hakli.oldugumu soyledi anlamis.demekkiSanki çok matah bir şey yapmış gibi bide gelmiş gururla konu açıyor...
Bunu yapan erkek olsa direk boşan denir burada. Eşinin yerinde olsam orada o tokadın karşılığını anında verir, belliki anladığın dil bu çünkü, sonrada seni kapının önüne koyardım.
Neyse kocan özür dilediğine göre kupanı verebilirizGuncelleme yapuyorun.kendisi benden ozur diledi ve dediginin nenkadar kirici.oldugunu anladigini soyledi demekki neymis yasamasi gerekiyormus.oyle.yorunla yapmissiniz ki sanki balyoz vurdum benim.vuracagindan nolacak allah ne verdiyse abandim.sanki tokat atsam.romantik olurdu ah ask filmi..hic pisman deiljm.evet aksine hala.cok kizginim.bana nasl boyle.bir cumle.kurar die..ben vurdum.evet.ve gercekten bu sekilde anladi sacma sacma.abartmayin yok.oldurmekmis yok.bilmem.ne yok cocugun velayetini alsinmis.kafalar nasil.piril.piril.anneligimi.ne biliosun ya da normal zamanda nasil.bir kadininm.dostum.esim.tuhafsiniz ayrica.ben ona vurunca bisey olmadi ama o bana vursa komaya gorerdim.bir dimi
Ben ego savasinda deilim.sadece gururluyum.siz verirseniz yinede alirimNeyse kocan özür dilediğine göre kupanı verebiliriz
Neyse kocan özür dilediğine göre kupanı verebiliriz
kocani dövdün ve senden özürmü diledi vayyy be analar ne kilibiklar doguruyormus ahahahaBen ego savasinda deilim.sadece gururluyum.siz verirseniz yinede alirim
Anneler cocuguna seni geberticem.diyor gebertmelimiYalnız koca çok garip tavırlarda değil mi ? Çakacam ağzına bir tane diye cümle kuruyor .Çakan taraf kadın oluyor ve adam o fikirde olmasına rağmen karşılık vermiyor valla çok enteresan .
Sen anlamadigin islere.karisma.kocani dövdün ve senden özürmü diledi vayyy be analar ne kilibiklar doguruyormus ahahaha
zavallim ahhh ahhh anlamam dogru evimin diregi cocuklarimin babaina sirf ders olsun veya bise anlasin diye tokat atmam öyle deger veririmki esime cünkü bizim evimzde saygi en basta gelir sanada tavsiyem doktora yollanSen anlamadigin islere.karisma.
kemal sunalin vardiya bir filmi KILIBIK o geldi aklima ahahahahYalnız koca çok garip tavırlarda değil mi ? Çakacam ağzına bir tane diye cümle kuruyor .Çakan taraf kadın oluyor ve adam o fikirde olmasına rağmen karşılık vermiyor valla çok enteresan .
Neyse kocan özür dilediğine göre kupanı verebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?