Agzına yapıştırdım

Alıntıyı düzeltmeye çalışıyorum kim ne yazıyor belli olmuyor canım

Bence gayet iyi oldu ama işte bakış açısı meselesi, istediğim kadar kafanızı diğer tarafa çevireyim siz görmek istediğinizi göreceksiniz, ben de öyle.. Sizin düşüncenize göre 'seni kaç parçaya bölüyorum' dedikten sonra karşınızdaki bu eylem gerçekleştirmesi size sorun yaratmaz o zaman. Sonuçta siz şiddete karşısınız öyle değil mi.????
En başından beri sözle eylemin farkı olmadığını ve ikisinin de aynı derecede kırıcı olduğunu savundum.Kimseyi savunmanın derdinde veya kendimi haklı çıkarma derdinde de değilim. Şu an tüm KK forumu da karşı çıkabilir bu düşünceme. Karşımdakine anladığı kadarını anlatmaya çalışır, yorulduğumda bırakırım.
Tıpkı şu an olduğu gibi :)[/QUOTE]
Benim gözümde haklı çıkmanız mümkün değil zaten..hala dediklerimi de anlayamadiniz zaten.
Yazsam yeniden denesem yine sonuç aynı olacak.
Buyrun bildiğiniz gibi yaşayın madem

Siz birbirinize "ağzına yapiştıracağım" derken yada elinizin tersiyle yapiştırırken çocuğunuz neredeydi çok merak ettim.
Tamam tartışma olur,sürtüşme olur evlilikte zira insan yeri geliyor anne babasıyla anlaşamıyor aynı çatı altında yaşarken ama bu kadarı da fazla.
Eşinizin söylemi çirkin ama inanın sizinde yaptığınız çok çirkin. Yüzyuze bakacaksanız,bakmaya devam edecekseniz böyle uçurum kenarında dolanmayın derim zira birbirinizden nefret etmeniz an meselesi.

Mayflower75
Dediğim gibi buradan haklı çıkmak gibi bir düşüncem yok. Kendi savımın arkasındayım.
Kesinlikle bildiğim gibi yaşıyorum zaten.
Bu zamana kadar da yanılmadım çok şükür.

Sen bu kafayla cok kapinin onune konursun ben kopekmiyim.beni kapinin onune koyuyo valla hicte bosamadi ne kdar hakli.oldugumu soyledi anlamis.demekki

Guncelleme yapuyorun.kendisi benden ozur diledi ve dediginin nenkadar kirici.oldugunu anladigini soyledi demekki neymis yasamasi gerekiyormus.oyle.yorunla yapmissiniz ki sanki balyoz vurdum benim.vuracagindan nolacak allah ne verdiyse abandim.sanki tokat atsam.romantik olurdu ah ask filmi..hic pisman deiljm.evet aksine hala.cok kizginim.bana nasl boyle.bir cumle.kurar die..ben vurdum.evet.ve gercekten bu sekilde anladi sacma sacma.abartmayin yok.oldurmekmis yok.bilmem.ne yok cocugun velayetini alsinmis.kafalar nasil.piril.piril.anneligimi.ne biliosun ya da normal zamanda nasil.bir kadininm.dostum.esim.tuhafsiniz ayrica.ben ona vurunca bisey olmadi ama o bana vursa komaya gorerdim.bir dimi

Neyse kocan özür dilediğine göre kupanı verebiliriz

Neyse kocan özür dilediğine göre kupanı verebiliriz

Yalnız koca çok garip tavırlarda değil mi ? Çakacam ağzına bir tane diye cümle kuruyor .Çakan taraf kadın oluyor ve adam o fikirde olmasına rağmen karşılık vermiyor valla çok enteresan .

Yalnız koca çok garip tavırlarda değil mi ? Çakacam ağzına bir tane diye cümle kuruyor .Çakan taraf kadın oluyor ve adam o fikirde olmasına rağmen karşılık vermiyor valla çok enteresan .
Anneler cocuguna seni geberticem.diyor gebertmelimi

Sen anlamadigin islere.karisma.
zavallim ahhh ahhh anlamam dogru evimin diregi cocuklarimin babaina sirf ders olsun veya bise anlasin diye tokat atmam öyle deger veririmki esime cünkü bizim evimzde saygi en basta gelir sanada tavsiyem doktora yollan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…