Agzına yapıştırdım

O lafin uzerine ezik gibi susmamanizi tebrik ederim ama bizzat uygulamaya gecmeniz yanlis. Cok atarli bi hareket. Sirf bunu bahane eder o da size siddet uygular . Erkekleri kiskirtmamak lazim.

Baya baya hakli goruyorsunuz kendinizi.. sinirlerinizin zorlanacagi zibilyon tane sey yasayacaksin konu sahibi.. yarin cocugun ergenlige girip sinir tellerine dokunacak ve sen kendini tutamayip yapistiracaksin.. ofke kontrolun yok, dolup dolup patliyorsun cok tehlikeli bir durum..

Haklisiniz bosanma davasi acicam
Lütfen biraz sakin olup,aklı selimle hareket etmeye çalışın.
Bu kadar insan size hatalı olduğunuzu söylüyor, tek tük size hak veren üyeler de olmuş ama çoğunluk hak vermiyor.
Lütfen biraz özeleştiri yapın.
Boşanma davası açmayı düşüneceğinize yapıcı olup bu sorunu bir krize dönüşmeden çözmenin yollarını arayın.
Ortada bir çocuk var,ego savaşına kurban etmeyin onu,yazıktır,günahtır.

Haklisiniz bosanma davasi acicam

bence bu konuyu uzatmayin ve kendinize gaz vermeyi birakin.
olan olmus- gerekirse esiniz acar bosanma davasini.
tahminimce asla acmaz- ve yaptigi saygisizligin farkindadir.
siz kabugunuza cekilin- bu erkekler cok seviyorlar horozlanmayi. kendi annelerine karsi (ortada ne olursa olsun) asla böyle sözler kullanmazlar- sinirleri atmaz- gözleri dönmez- kiyamazlar ama nikahli eslerine gelince hepsi rambo kesilir.
benim babam hep derdi- sana kalkan eli (erkek) kiracaksin diye. bu bana bir erkekden verilen bir tavsiye. eger bu laftan sonra tepki vermemis olsaydiniz bu tür saygisiliklar sakiz olurda agizinda.
tepkinizi zaten vermissiniz- bundan sonrasi icin sessiz kalin ve birakin gerisini o düsünsün

Tavrınızı hiç beğenmedim.Ezik olmayın karşısında tartışın ama elinizin tersiyle vurmak çok çirjin.Hiç hoş değil.Eşinizde sizde suçlusunuz.İyiki oda karşılık verip size bişey yapmamış.

Başlık çocuğunuza yapıştırdığınızı düşündürmüştü. Kime niyet kime kısmet. Allah affetsin bir gülme geldi. Kadınların şiddete uğradığını duyacağıma erkeklerin şiddete uğrmasını tercih ederim. 2 side seçenek olmamalı esasen. Çünkü saygı.

adamın yapması gerekn evden gidip boşanma davası açmak... ve öfke kontrolünüz yok bu çok belli umarım çocuğunuz karşısında daha otokontrollüsünüzdür

İçimde, çok derinlerde bir ses “eline sağlık bacım “ desede
Yaptığınız doğru değil demek zorundayım
Eşinizin bu cümleyi kurması tamamen terbiyesizlik
Sizin bunu eyleme dökmeniz olmamış
Şiddete gelene kadar tepkinizi gösterebileceğiniz kendinize yakışan pek çok yol var .
Eşinizden ilk defa böyle bir cümle duymuşsunuz . Sizde ayıba ayıpla karşılık verdiğinize göre eşitsiniz . Oturup yapıcı bir şekilde konusmanızı öneririm

Ayy evet sanane gercekten ? Dert formun da ne olmasini bekliyordum ?

Evlilikte saygı sevgiden önce gelir.Birbirinize saygınızı yitiriyorsunuz bu şekilde. Bence her iki taraf da medeni bir konuşmadan sonra birbirinden özür dilemeli.

Larensa kendini ifade edemeyen, sosyopat kişilerin şiddete ve küfüre eğilimleri vardır biliyorsun değil mi?

Eşim böyle cümle kurmaz ama oldu ki kurdu ben vurmak yerine öyle bir laf ederdim ki yerin dibine girerdi.

Trip atmak diye hafife aldığınsa gerekli bir iletişimi kesme ve mesafeli durma şeklidir.
Ne kadar içerlediğimi de evde gösterdiğim pasif direnişle belli ederdim..

Haklıyken haksız olmuşsun. Eşin haklı değil ama çok ağrına gitmiş.
Özür bekleyecekken, özür dileyecek kişi olmuşsun. Ama sen bu egoyla asla özür dilemezsin.

Bari burada paylasmasaydiniz. Sizin bir imzaniza bakiyor,peki eşinizin imza yetkidi yok mu? Çok yanlış bir davranis sergilemişsiniz.
Eşiniz carparim demiş sözlü şiddet,siz fizikael şiddet ikinizde hatalisiniz.

Peki eşinizin kurduğu cümleyi çocuğunuz kursaydı ona da vuracak mıydınız önünü şimdiden alayım diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…