- 10 Ocak 2018
- 1.183
- 2.403
- 83
Siz haksızsınız,adam ağzındam kaçırmış ama siz çat diye vurmuşsunuz. Bunun için boşanacaksanız boşanın.Haklisiniz bosanma davasi acicam
Bu durumda eşinizin dava açması gerekiyor sanki, biraz sakin olun.Haklisiniz bosanma davasi acicam
Lütfen biraz sakin olup,aklı selimle hareket etmeye çalışın.Haklisiniz bosanma davasi acicam
Haklisiniz bosanma davasi acicam
Tavrınızı hiç beğenmedim.Ezik olmayın karşısında tartışın ama elinizin tersiyle vurmak çok çirjin.Hiç hoş değil.Eşinizde sizde suçlusunuz.İyiki oda karşılık verip size bişey yapmamış.Arkadaslar..kisaca anlatacagim
Cocugumuzu parka.goturdum.Anahtari evde unuttum
Esimi aradim.isi eve 10 dakika arabayla...cikmasina yakindir
Dedim.anahtari evde unuttum..geliyorum dedi.
Geldi.anahtari verdi ve gitti.
1 saat sonra eve geldi..köpuruo bana..bende senin.icin zor olduysa.keske.soyleseydin kapida.beklerdik dedim.
Bana dedi.ki elimin tersiyle agzinin ortasina bir cakicam dedi
6 yillik evliligimde.ilk.kez duydum şok oldum
Ve elimin tersiyle.agzina yapistirdim.
Hadi sende.bir dene goreyim hadsiz sen bana sozlu siddet dahi.uygulayamazsin.haddini bil.bir imzaya bakar bu is dedim..bu ani unutma.dedi.bende bencede unutma ki agzinadan cikana dikkat et dedim..yorum sizin.
Ayy evet sanane gercekten ? Dert formun da ne olmasini bekliyordum ?Peki bundan bizene... Artık her ozelinizi anlatacak misiniz. Dert mi tasa mı ne bu. Her seyi anlatiyorsunuz eskiden insanlar cekinirmis anlatmaya. Simdi anlatmak icin olay yaşıyoruz gelip birde onaylatıyorsunuz. He he cok haklısın en iyisini yapmissın tehditlerde savurmussun eşınde cok korkmustur simdi.
Neden her kelime arası nokta?Ilk.olarak.cocuk.baska.odada.oynuyordu.yanimizda degildi.sahit.olmadi.ikinci.olarak.kimseye.sozlu.siddette.ve dahi.fiziksel.siddette.de bulunmam.bu da.ilk.oldu.ve bence haketti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?