"Ağzından başka neler fırlayacak merak ediyorum"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani kibar kibar yiyebileceginiz ve dis arasinda kalmayacak seyler olsun:)) birde koku olmasin sogan vs:))) hahaha

Bizde esimle sevgiliyken henüz, bize gelmişti yemek hazırladık. hava soğuk, hafiften nezlede varmış. O sıra mutfakta ikimiz tek kaldık, bi espri yaptım ağzı doluydu güldü burnundan koca bi balon şişti ve söndü Tabi biz koptuk

Hahaha ya var ya bence sevgiliyken heleki yeniyse sevgililik en fazla muhallebi yemeye filan gidilsin:)) ne gerek var boyle riskli seylere:)
Eşimle ilk yemeğimize çıktık
Yeni sevgiliyiz bşr haftalık falan
Adam aslen İtalyan
Efendim makarna sipariş etti spagetti
Ula ben nasıl yiyecem bunu ? Demedim tabiki
Şey aç değilin ben kem küm
Yahu ben nasıl yiyeyim onu
Adam salata yerine yemeğin yanına makarna yapılan bir ırktan geliyor
Ekmek Yok mu falan diye kavrandım biraz
“Ne kadar ayıp bu bir hakarettir İtalyan mutfağına
Nerede görülmüş makarna yanında ekmek yendiği”
Vallah ben düdük makarnasından çorba yapılan bşr aliden geliyorum Ne diyorsun sen???? Diyemedim tabiki
“Yok yeeaa çok yedim sen ye” diyebildim

Varya 10 yillik evliyim hala rahat degilim ben, esim daha rahat. Yapi meselesi bee 3 gunluk dunya kasmaya gerek yok aslinda:)
Ya ben öyle ugrasamam hayatın akışına göre davranmak gerek bence bu demek olmuyor ki enseye şaplak totoya parmak, anlık ağızda şapırdatılır yanlışlıkla gazda çıkarılır insanız sonucta robot değil ki

Ay cok iyi ya

Kiz Allah canini almaya laflara bah hele:)) hahaha

Haha yedin mi peki spaghettiyi:) salca sosu filan yoksa gene beyaz renkte yeniyorda.. kirmizi renk cikiyorsa iste agzinin burnunun batmasi farz oluyo:)) ay canim nasil cekti bak yarin yapayim bi salcali spaghetti:)

Arkadaşımın ön dişlerinde problem vardı takmaydı
Çocukla buluştular masaya düşmüş ön üst dişleri
Çocuktan o gün bugğn haber alamadık

Yani vanillav dert etme çok şeyler oluyor olağan şeyler bunlar

Bu çok fenaymış işte Okuyunca bile utandım çocuk korkmuştur amannn takılmayın konu sahibesi bunlar çok tatlı şeyler sizinki en azından yani ama ödül Zvjezdan’ın arkadaşının

Yermiyim ya yermiyin
Girermiyim o riske
:)))
Off az önce anlattım ben fettucini yemiştim adamın önünde ama nasıl yedim bir de bana sorun

O gün bu gündür minnoş kibar yemekler tercih ediyorum. Birkaç sefer sonra olsa o spagettiyi hüüüüp yapar çekerim bile ama ilk seferde ı-ıh olmuyor.

Hele sevgili olduktan sonra hedefim şu

Kesinlikle makarna olcaksa
Bilmişlik edasında
“Bir penne arabiate rica ediciim lütfen,severim ben penne en iyisi ve sağlıklısı o yüzden herzaman severek tüketirim ” diyeceksin

Bende geçen pazardan mandalina alicaktim.adam kabuklarını soyup tattırmak için kadınlara veriyordu.sonra banada verdi.yok mok dedim al al dedi.babam yaşında bir adamcağız.mandalinam çok güzeldir fln diye anlatıyordu.agzima bir attım atmamla sularını adamın üstüne fiskirtmam bir oldu.kendim bile ohaaa dedim.cok utanmistim o an

Kesinlikle makarna olcaksa
Bilmişlik edasında
“Bir penne arabiate rica ediciim lütfen,severim ben penne en iyisi ve sağlıklısı o yüzden herzaman severek tüketirim ” diyeceksin
Akıllandım artık eğer seçme şansım varsa penne veya farfalle alfredo istiyorum, yoksa hiiiç o topa girmeyip başka şeyler tercih ediyorum

Bizde is cikisi arkadasin abisi ve yakin arkadasim disari aksam yemege gittik. Oglanin niyeti beni biraz daha yakından tanimakmis vs. Arkadasin israri ile 3lu görüşmeyi kabul etmistim. Pizza yerken , sanirim ketcap bulasmis dudagima.. karsimda ki arkadaşın salak abisi o an kendini tutamıyor veeee agzindaki kolayi yuzuume püskürttü. Soook oldum. Ustum basim kolaa oldu.. birde gulerek hala ozur diliyor neymis biran tutamamis kendini andaval.. ilk ve son gormem oldu. Bak aklima geldi dellendim ya ustunden 9 sene gecti nerdeyse,hala tiksinirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…