"Ağzından başka neler fırlayacak merak ediyorum"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tiksinse bu konuda şaka yapmazdı bence, gülüp geçmiştir bence.
Ama ağzın doluyken konuşma sen de yahu :)

Ayy gaza geldim bende anlatıcam O sıralar eşimle sevgiliyiz. Bende grip olmuşum burnum sanki niagara şelalesi..Durmuyor mübarek. Elimde peçete habire siliyorum. Bi yandan da eşimle göz göze romantik dakikalar yaşıyoruz. Birden "saçındaki ne yiaa" dedi. Allah allah ne acaba derken eline aldı ki bildiğimiz sümük. Nasıl oldu bilmiyorum ama evet saçıma sümük yapışmış Eşim gülüyor ben yok canım falan diye ikna etmeye çalışıyorum ama nafile..Afedersiniz adamın eline yapışmış "ben sümüğüm" diye bağırıyordu resmen Çok utanıp saçma sapan konuyu değiştirmeye çalışmıştım hahaha

sevgilimle ilk buluşmamızda o yemek yedi ben "yoo aç değilim ihihihi" diyerek kahve içtim ama köpppek gibi açım yani. neyse kalktık ordan başka bir yere geçtik bu sefer adam kahve içiyor ben çay içiyorum. ordan da kalktık saat daha erken. manzarası çok güzel bir tepe var oraya gidelim hem sen de bana şarap sözünü tutmuş olursun dedi. dedim olur gidelim ama gitmeden sen burger king arabaya servise çeksene bi.

2 hamburger, 16 soğan halkası, 8 nugget, 2 patatesli öküz gibi bir menü aldım. hayatımda yediğim en zevkli hamburgerdi resmen burger king ama tadını unutmuyorum. bir yandan yiyorum bir yandan adama "yaa ben acıktım ama utandımmm" diye anlatıyorum. o da gülerek beni izliyor. en son "ulan ne yedim öfff" diye çirkinleşmeye bile başladım. hatta çaktırmadan pantolonun düğmesini açtım göbeğim o derece şişti.

hala hatırlatıp gülüyor "ilk gece anlamıştım seninle çok eğleneceğimizi" diyor.

ay bunu neden anlattım ahahhaha sanırım "ben de az öküz değilim takma" demek istedim.

Akıllandım artık eğer seçme şansım varsa penne veya farfalle alfredo istiyorum, yoksa hiiiç o topa girmeyip başka şeyler tercih ediyorum
Ha geldiydi çatala ha dolanacaydı
Derken tabağın yarısı Çatata geliyor
Hadi ağzıma götürdüm diyelim
Sağdan soldan bağımsız hareket ediyorlar zaten
Ne ileri geliyor Ne geri gidiyor
Yooo o riske girmeyelim
Kesinlikle en temizi rezil etmeyen düdük :) penne fiyonk
Baktın çıkış Yok
“Salata rica edebilirmiyim diyetteyim şu aralar”
Kozunu kullanacan
Haa o da ayrı bir dert adam marulu yaprağıyla salatalığı ikiye bölüp cherry domatesi tüm getirince bir de o sıkıntı var
“İnsan yiyecek bunu insan yiyecek” diyorum içimden kendi kendime

Sonu iyi bitmiş işte önemli olan o nokta
Kastığımızda anlaşılıyor
Salıverince tam bu benlik diyorlar

Sonu iyi bitmiş işte önemli olan o nokta
Kastığımızda anlaşılıyor
Salıverince tam bu benlik diyorlar

ama ben siparişi verirken adam "ama ben yemiycem yassy sana göre alalım" dedi ben de "haa yoo ben zaten kendime aldım sen de istiyorsan hamburger 3 olsun" demiştim.

hani ertesi gün beni engellese filan üstünde çok düşünmezdim ahajahajha o gün bu gündür önüme bütün menüler ikili geldi.

Adamımsın ya

Ağzından ön dişleri masaya fırlayan arkadaşlar var bence iddialı konuşmayın tabi adamın yüzüne ağzının içine felan girmediyse

Ay yok o kadar değil de ilk buluşmada otobüsten indim görür görmez kustum
Eşimde o kadar mı kötüyüm dedi bir daha kustum
Sonrası gülme krizleri

Biz çok rahatız ya birbirimizin yanında 13 senedir ne tiksindik ne soğuduk rahatlık candır ve cok eğlenceli

Benim en fenası bendeki sanırım, geçen yaz erkek arkadaşımla ev ortamındayız gece saat 2 falan acıktık dışardan yiyecek bir seyler aldı geldi oturduk yiyoruz. Bagdas kurmusum rahat rahat takiliyorum benim sort iyice acilinca ust bacagimda cikmak icin can atan ufak tuyler kendisini gostermis tabi ben hala farkinda degilim olayin bana dedigi sey gizem benle mi yarisiyosun napiyosun icimden dedim ertesi gun beni terk etmezse iyi diye ama hala beraberiz

Ay korkunç bide tatlı şey ha

ayy krize girdim gözlerimden yaş geldi

Sadece benim başıma gelmemiş demek ki Eşimle sevgiliyken bir keresinde beni öyle güldürdü ki, bendende bir pırt çıktı
Benimde görüntülü konuşurken geldi başıma fenaydı çok utandım bide başka bişiden ses gelmiş gibi davrandım iyice rezillik neyse o da bana uydu başka şeyden ses gelmiş gibi davrandı

Biz esimle sevgiliyken denize gittik. O zamanlar yüzmeyi yeni ögreniyorum bir de heves etmisim iste filmlerde ciftler suyun altinda opusuyor bizde deneyelim mi diye adam da ne bilsin olur dedi. Ikimizde daldik suya o arada ne olduysa ben ciktim sudan bi iki saniye sonra esim cikti agzi burnu kan icinde opecegim diye adama kafa atmisim yani o adam benle evlendiyse boyle seyler yaninda hicbirsey bence :)) yasadigim ilk anlarda baya kötüydü ama suan gülerek aniyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…