- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.651
- 683
Tiksinse bu konuda şaka yapmazdı bence, gülüp geçmiştir bence.Ya lütfen biri bir şey desin rezaletin dibindeyim
Çok ciddi hislerimin olduğu bir adam var 4. görüşmemizdi dün ve yemeğe çıktık. Tam ciddi bir şey konuşuyorduk hararetli ve bana "Benim diğer erkeklerden farkım ne senin için?" dedi
Benim de "Sen çok saygılısın." dememle bir hamburger parçasının ağzımdan füze misali kalkış alması bir oldu
Hayır ben de geri yakaladım ve yerine soktum masaya düşmeden ama gördü tabii ki
"Ağzından başka neler fırlayacak merak ediyorum" dedi
"Utandırmasana" falan dedim kahkahalara boğulduk falan ama sizce benden tiksinmiş midir ya
Soğumuş mudur
Var mı böyle örneğiniz eşinizdir sevgilinizdir olmuştur ama soğumamıştır off aklıma geldikçe gülüyorum ama bi yandan da utanıyorum ya nasıl geçecek bu his
Ha geldiydi çatala ha dolanacaydıAkıllandım artık eğer seçme şansım varsa penne veya farfalle alfredo istiyorum, yoksa hiiiç o topa girmeyip başka şeyler tercih ediyorum
Ayy gaza geldim bende anlatıcamO sıralar eşimle sevgiliyiz. Bende grip olmuşum burnum sanki niagara şelalesi..Durmuyor mübarek. Elimde peçete habire siliyorum. Bi yandan da eşimle göz göze romantik dakikalar yaşıyoruz. Birden "saçındaki ne yiaa" dedi. Allah allah ne acaba derken eline aldı ki bildiğimiz sümük. Nasıl oldu bilmiyorum ama evet saçıma sümük yapışmış Eşim gülüyor ben yok canım falan diye ikna etmeye çalışıyorum ama nafile..Afedersiniz adamın eline yapışmış "ben sümüğüm" diye bağırıyordu resmen Çok utanıp saçma sapan konuyu değiştirmeye çalışmıştım hahaha
Sonu iyi bitmiş işte önemli olan o noktasevgilimle ilk buluşmamızda o yemek yedi ben "yoo aç değilim ihihihi" diyerek kahve içtim ama köpppek gibi açım yani. neyse kalktık ordan başka bir yere geçtik bu sefer adam kahve içiyor ben çay içiyorum. ordan da kalktık saat daha erken. manzarası çok güzel bir tepe var oraya gidelim hem sen de bana şarap sözünü tutmuş olursun dedi. dedim olur gidelim ama gitmeden sen burger king arabaya servise çeksene bi.
2 hamburger, 16 soğan halkası, 8 nugget, 2 patatesli öküz gibi bir menü aldım. hayatımda yediğim en zevkli hamburgerdi resmen burger king ama tadını unutmuyorum. bir yandan yiyorum bir yandan adama "yaa ben acıktım ama utandımmm" diye anlatıyorum. o da gülerek beni izliyor. en son "ulan ne yedim öfff" diye çirkinleşmeye bile başladım. hatta çaktırmadan pantolonun düğmesini açtım göbeğim o derece şişti.
hala hatırlatıp gülüyor "ilk gece anlamıştım seninle çok eğleneceğimizi" diyor.
ay bunu neden anlattım ahahhaha sanırım "ben de az öküz değilim takma" demek istedim.
Sonu iyi bitmiş işte önemli olan o nokta
Kastığımızda anlaşılıyor
Salıverince tam bu benlik diyorlar
Adamımsın yaama ben siparişi verirken adam "ama ben yemiycem yassy sana göre alalım" dedi ben de "haa yoo ben zaten kendime aldım sen de istiyorsan hamburger 3 olsun" demiştim.
hani ertesi gün beni engellese filan üstünde çok düşünmezdim ahajahajha o gün bu gündür önüme bütün menüler ikili geldi.
Bu konu uçar herkes rezilliklerini dökmeye başladıTüm pislik bende
Ağzından ön dişleri masaya fırlayan arkadaşlar var bence iddialı konuşmayınBen ilk buluşmada kusmuştum daha rezilini düşünemiyorum
Ağzından ön dişleri masaya fırlayan arkadaşlar var bence iddialı konuşmayıntabi adamın yüzüne ağzının içine felan girmediyse
Ay yok o kadar değil de ilk buluşmada otobüsten indim görür görmez kustum
Eşimde o kadar mı kötüyüm dedi bir daha kustum
Sonrası gülme krizleri
Ay korkunç
Öksürdüğümde minik boncuk gibi tatlı sevimli bir şey fırladı ciğerlerimden
Pasaport kontrolündeyiz sırada
Sağıma baktım soluma baktım Yok
Nereye fırladı bu tatlı boncuk şeyimsi şey dedim
Zira son zamanlarda çok fırlamışlığı vardı,tanıştık boncukla
Ararken tararken sıram geldi pasaportum polisin elinde
Benim tatlı şey pasoya yapışmış
Dua ettim adamın eline falan değmesin diye
Eşim diyor “bu nasıl birşey ayıp yahu”
Ya benim suçum ne,istem dışı fırladı,sınırdan geçti ne yapabilirim
Şimdi benimle çok dalga geçen olacaktir. Esimle sevgiliyken sürekli simsiki sarılırdı bana. Bir gun oyle bir sarıldı ve sıktı ki bildiginiz gaz çıkardım zart diyeHala kahkahayla güleriz aklımıza gelince
Çok şirin öyle deme bibiAy korkunçbide tatlı şey ha
Benimde görüntülü konuşurken geldi başıma fenaydı çok utandım bide başka bişiden ses gelmiş gibi davrandım iyice rezillikSadece benim başıma gelmemiş demek kiEşimle sevgiliyken bir keresinde beni öyle güldürdü ki, bendende bir pırt çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?