Ben kesip atmadan yana olmadım hiç. Ama sanırım haklısınız bu kez bıçak gibi kesmem gerekecek. Ben yumuşak davrandıkça aciz olduğumu düşüncek. Biterse bitsin üç gün beş gün zırlarım ama gururum incinmemiş olurbitirmek için bahane arıyor. bir kerede söyleyememiş alıştırarak söylüyor.
bence salı günü gitme, hatta salıya kadar hiç irtibat kurma. bekle o ne yapacak. merak mı edecek, yoksa istediğim zaten buydu mu diyecek.
Ne kadar acı hiç neden yokken ahımı aldı. Madem sevmiyosun neden peşimden koştun neden bağladın kendine. Yazık kimseye güvenilmiyo. Bitirdi madem yolun açık olsun demek düşüyor banakafasında bitirmiş zaten,önden biraz çıtlatmak istemiş,salıya kadar da nasıl söyleyeceğinin planını yapmak için zaman vermiş kendine
Haklısınız gitmeyi istiyorsa gitsinBir arkadasimin sevgilisi dusunelim demisti. O zaman da anlamamistim. Dusunme nedir yahu. Demekki beni sevmiyorsun yeterinde arti eksi yapacaksin. Artilar agir basarsa devam, eksiler agir basarsa ayrilalim. Bu mudur yani. Uzgunum ama ben olsam sali gunu gitmezdim. Ararsa da biz o gun o masada ayrildik zaten derdim. Zor ama dusunme kismina tahammul edemiyorum. Kacak gocek islerden de hoslanmiyorum. Net olsun her sey aciysa da acisini cekerim ama kacak goceklikte beynim yaniyor sonrasi savas alani.
Ya sevdim aşık oldum yapım gereğide hep ılımlı olan biriyim. Tabi bi yere kadar canım yanıyor ama bitecekse bitsin belirsizlikten iyidirYa sabır.Böyle tavırlarda resti çok kesin çekin.
Her an bırakabilir o güne kadar kendini hazırla, ım gım ederse anlaki bırakıyor.İki yıllık bi ilişkim var. Herşey çok güzel gidiyordu. Bu yaz Evlenmeyi planlıyoduk. Ben 25 yaşındayım erkek arkadaşım 31 yaşında. Benim geniş bir ailem var halalar teyzeler kuzenler filan hepimizde birbirimize çok bağlıyız. Erkek arkadaşımın ise aile bağları çok kuvvetli değil kardeşler bile sık sık görüşmezler. Bazen bana evlendiğimizde sizin aile kalabalık sorun çıkar mı filan diye soruyordu. Bende onu tatmib etcek cvplar verdim hep gerçekten de bizde yeni evlileri rahatsız etcek kimse yokki. Bugün bulusalm dedi buluştuk herşey yolundayken birden bire benim aklıma çok takılıyo bu sorun filan demeye başladı. Anlattım tekrar ikna etmeye çalıştım bu kez sürekli ilgi istiyosun ya ilerde sana yetemezsem ya mutlu olamazsan filan demeye başladı. Sinirlendim artık ne demek istiyorsn bitecekse açık söyle zorla tutacak değilim seni dedim. Salı gününe kadar düşünmek istiyorum salı günü devam edip etmeyeceğimize karar veririz dedi. İstediğin kadar düşünebilirsin dedim yüzüne bile bakmadan çıktım kafeden. Şimdi berbat hissediyorum kendimi ne yapcağımı bilemez haldeyim asla aramayı mesaj atmayı düşünmüyorum ama salı günü görüştüğümüzde nasıl davranmalıyım hiç bir fikrim yok lütfen yardımcı olur musunuz
İnanın sevmiyorum dese bu kadar canım yanmaz. En çokta aptal yerine koyup bahaneler üretmesi canımı yakıyorBu erkekler ne istiyo ya amaclari ne ki onlarin ne bicim yaratiklar neymis ailen kalabalikmis neymis ilgi istiyomussun bahanede bahane baska bir sey degil
İki yıllık bi ilişkim var. Herşey çok güzel gidiyordu. Bu yaz Evlenmeyi planlıyoduk. Ben 25 yaşındayım erkek arkadaşım 31 yaşında. Benim geniş bir ailem var halalar teyzeler kuzenler filan hepimizde birbirimize çok bağlıyız. Erkek arkadaşımın ise aile bağları çok kuvvetli değil kardeşler bile sık sık görüşmezler. Bazen bana evlendiğimizde sizin aile kalabalık sorun çıkar mı filan diye soruyordu. Bende onu tatmib etcek cvplar verdim hep gerçekten de bizde yeni evlileri rahatsız etcek kimse yokki. Bugün bulusalm dedi buluştuk herşey yolundayken birden bire benim aklıma çok takılıyo bu sorun filan demeye başladı. Anlattım tekrar ikna etmeye çalıştım bu kez sürekli ilgi istiyosun ya ilerde sana yetemezsem ya mutlu olamazsan filan demeye başladı. Sinirlendim artık ne demek istiyorsn bitecekse açık söyle zorla tutacak değilim seni dedim. Salı gününe kadar düşünmek istiyorum salı günü devam edip etmeyeceğimize karar veririz dedi. İstediğin kadar düşünebilirsin dedim yüzüne bile bakmadan çıktım kafeden. Şimdi berbat hissediyorum kendimi ne yapcağımı bilemez haldeyim asla aramayı mesaj atmayı düşünmüyorum ama salı günü görüştüğümüzde nasıl davranmalıyım hiç bir fikrim yok lütfen yardımcı olur musunuz
Evlilik konusu ciddiye bindiginde insanın kafası karisabiliyo. Bunu bende yaşadım. Kafası karışan,acaba olmasa mı diyen bendim ama. Istemeye gelceklerdi bikac gün öncesinde salak salak bahanelerle ağladım,ertelettim. Sonra oldu neyseki. Yani hersey olabilir. Is ciddiye bindiği için korkmus olabilir,sizin aile kalabalık onun ki olmadığından ezik hissetmis olabilir,sevgisi bitmiş gerçekten istemiyo da olabilir. Bunu tartıp karar vercek olan sizsiniz. Ama bence bulusun. Ne istediği o zaman anlaşılır anca.Derdi neymiş merak ettim. Üniversite iş derken hayatıma kimseyi almadım. Benim için ilkti o. Başlarda çok anlayışlı sevecen süprizler yapan bi adamdı. Ben ona bağlandıkça sanki uzaklaştı. Eskisi Gibi ilgi göstermemeye başladı. Tamamen ilgisiz diyemem ama eskisi gibi değildi. Biraz ilgi istiyorum dediğim için beyefendi korkmuş ya beni mutlu edemezse diye. Her kadın ilgi ister bazen dile getirir. Sadece dile grtirdim bende . Sorun haline getirmedimki hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?