Ah almaktan kork

kafasında bitirmiş zaten,önden biraz çıtlatmak istemiş,salıya kadar da nasıl söyleyeceğinin planını yapmak için zaman vermiş kendine

bitirmek için bahane arıyor. bir kerede söyleyememiş alıştırarak söylüyor.
bence salı günü gitme, hatta salıya kadar hiç irtibat kurma. bekle o ne yapacak. merak mı edecek, yoksa istediğim zaten buydu mu diyecek.

Ben kesip atmadan yana olmadım hiç. Ama sanırım haklısınız bu kez bıçak gibi kesmem gerekecek. Ben yumuşak davrandıkça aciz olduğumu düşüncek. Biterse bitsin üç gün beş gün zırlarım ama gururum incinmemiş olur

kafasında bitirmiş zaten,önden biraz çıtlatmak istemiş,salıya kadar da nasıl söyleyeceğinin planını yapmak için zaman vermiş kendine
Ne kadar acı hiç neden yokken ahımı aldı. Madem sevmiyosun neden peşimden koştun neden bağladın kendine. Yazık kimseye güvenilmiyo. Bitirdi madem yolun açık olsun demek düşüyor bana

Haklısınız gitmeyi istiyorsa gitsin

İş ciddiye binince seninki baya tırsmış o yüzden sen yol ver gitsin

Biri bana şu güne kadar düşüneceğim dese düşünmem gerek yok çünkü ben bitiriyorum derdim...

Her an bırakabilir o güne kadar kendini hazırla, ım gım ederse anlaki bırakıyor.

Bu erkekler ne istiyo ya amaclari ne ki onlarin ne bicim yaratiklar neymis ailen kalabalikmis neymis ilgi istiyomussun bahanede bahane baska bir sey degil

Bu erkekler ne istiyo ya amaclari ne ki onlarin ne bicim yaratiklar neymis ailen kalabalikmis neymis ilgi istiyomussun bahanede bahane baska bir sey degil
İnanın sevmiyorum dese bu kadar canım yanmaz. En çokta aptal yerine koyup bahaneler üretmesi canımı yakıyor

Sorun oluyor gerçekten.eşiminde aile bağları kuvvetli değil memlekete ğiderken birsürü tantana şuraya gitmem bunlar gelmesn dıdının dıdısı akraban teee onlar kim vs.. cidden üzülürsün. Pisman olursun. Bide seven erkek düsünmez aşık değil ayrılmanın yolunu arıyor gibi geldi.

Adam sana yol vermiş guzelim

Evlilik konusu ciddiye bindiginde insanın kafası karisabiliyo. Bunu bende yaşadım. Kafası karışan,acaba olmasa mı diyen bendim ama. Istemeye gelceklerdi bikac gün öncesinde salak salak bahanelerle ağladım,ertelettim. Sonra oldu neyseki. Yani hersey olabilir. Is ciddiye bindiği için korkmus olabilir,sizin aile kalabalık onun ki olmadığından ezik hissetmis olabilir,sevgisi bitmiş gerçekten istemiyo da olabilir. Bunu tartıp karar vercek olan sizsiniz. Ama bence bulusun. Ne istediği o zaman anlaşılır anca.

Salı günü birisinden cevap alıp, ona göre ya sizinle devam edecek ya da ayrılacak. Pirince giderken evdeki bulgurdan olmama çabası. böylelerini taksim meydanında sallayacaksın.

Bence çok zorlama kismetinde kim varsa onunla yasarsin. Biliyorum zor ama sonunda uzulecegine başında uzulmen daha iyi. Hakkinda hayirlisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…