Banane üretme ayrılmak istiyorsan açık konuş dedim. Ayrılalım dersem bana çok kızarmısın dedi hyr sana kızmam kendime kızarım sana güvendiğim için dedim. Salı gününe kadar düşünmek istiyorum dedi o da öyle yaniaçık açık derdini sorsaydın? sanki bahane buluyormuş gibi geldi
Banane üretme ayrılmak istiyorsan açık konuş dedim. Ayrılalım dersem bana çok kızarmısın dedi hyr sana kızmam kendime kızarım sana güvendiğim için dedim. Salı gününe kadar düşünmek istiyorum dedi o da öyle yani
Derdi neymiş merak ettim. Üniversite iş derken hayatıma kimseyi almadım. Benim için ilkti o. Başlarda çok anlayışlı sevecen süprizler yapan bi adamdı. Ben ona bağlandıkça sanki uzaklaştı. Eskisi Gibi ilgi göstermemeye başladı. Tamamen ilgisiz diyemem ama eskisi gibi değildi. Biraz ilgi istiyorum dediğim için beyefendi korkmuş ya beni mutlu edemezse diye. Her kadın ilgi ister bazen dile getirir. Sadece dile grtirdim bende . Sorun haline getirmedimki hiçSalı günü görüşmeyi düşünüyor musun yani?
Bugün arayıp hatasını anlamamişsa yolla gitsin adama bak sen düşünecekmiş
Başka biri yok hayatında eminim bundan.Yahu yaza evlilik planları yaparken "ayrılalım desem bana kızar mısın?" ne demek..
İşler buraya gelmişken neyin nesi bu laf?
Neyi düşünecekmiş beyefendi?Açık açık sorsaydın derdin ne senin, bana sevgin mi bitti?başkası mı var falan diye üzerine gidip sıkıştırsaydın keşke?Ben olsam öylece kestirip atmam hemen kolay mı yani,neyse sıkıntısı açıklasın?
Ben burdan sinir oldum adama..Ben mi yanlış anladım,adam sizin aile bağlarınız kuvvetli diye mi sorun çıkacakmış yani evlenince?
Hiç inandırıcı değil..Bence başka başka sorunlar var
Başka biri yok hayatında eminim bundan.Yahu yaza evlilik planları yaparken "ayrılalım desem bana kızar mısın?" ne demek..
İşler buraya gelmişken neyin nesi bu laf?
Neyi düşünecekmiş beyefendi?Açık açık sorsaydın derdin ne senin, bana sevgin mi bitti?başkası mı var falan diye üzerine gidip sıkıştırsaydın keşke?Ben olsam öylece kestirip atmam hemen kolay mı yani,neyse sıkıntısı açıklasın?
Ben burdan sinir oldum adama..Ben mi yanlış anladım,adam sizin aile bağlarınız kuvvetli diye mi sorun çıkacakmış yani evlenince?
Hiç inandırıcı değil..Bence başka başka sorunlar var
Başka biri yok hayatında eminim bundan.
Evet aile bağıma taktı.ilişkinin başından beri bu sorun var korkuyorum der. Rahatına düşkün olduğu için hergün misafir gelcek sanıyo herhalde
Çok üzülcem çok ağlıycam ama bitirmek istiyorsa yalvarcak değilim. Bana yaşattığını yaşa derim sadece biter bnm içindeO zaman sırf bundan ayrılmayı düşünüyosa sana aşık değil ve gerçekten sevmiyor.Ayrılmaya bahane arıyor.
Salı günü öğlen nöbeti bitiyo. Benim akşam geç saate çıkma gibi bir şansım olmadığı için gündüz görüşebiliyoruzNeden sali gunu?
Anladim.Bari daha mantikli bahaneler bulsaydi.Artik sali gunu de 'sen cok iyisin seni haketmiyorum' derse sasirma.Salı günü öğlen nöbeti bitiyo. Benim akşam geç saate çıkma gibi bir şansım olmadığı için gündüz görüşebiliyoruz
Haklısın hak etmiyorsun derim bende.Anladim.Bari daha mantikli bahaneler bulsaydi.Artik sali gunu de 'sen cok iyisin seni haketmiyorum' derse sasirma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?