İki yıllık bi ilişkim var. Herşey çok güzel gidiyordu. Bu yaz Evlenmeyi planlıyoduk. Ben 25 yaşındayım erkek arkadaşım 31 yaşında. Benim geniş bir ailem var halalar teyzeler kuzenler filan hepimizde birbirimize çok bağlıyız. Erkek arkadaşımın ise aile bağları çok kuvvetli değil kardeşler bile sık sık görüşmezler. Bazen bana evlendiğimizde sizin aile kalabalık sorun çıkar mı filan diye soruyordu. Bende onu tatmib etcek cvplar verdim hep gerçekten de bizde yeni evlileri rahatsız etcek kimse yokki. Bugün bulusalm dedi buluştuk herşey yolundayken birden bire benim aklıma çok takılıyo bu sorun filan demeye başladı. Anlattım tekrar ikna etmeye çalıştım bu kez sürekli ilgi istiyosun ya ilerde sana yetemezsem ya mutlu olamazsan filan demeye başladı. Sinirlendim artık ne demek istiyorsn bitecekse açık söyle zorla tutacak değilim seni dedim. Salı gününe kadar düşünmek istiyorum salı günü devam edip etmeyeceğimize karar veririz dedi. İstediğin kadar düşünebilirsin dedim yüzüne bile bakmadan çıktım kafeden. Şimdi berbat hissediyorum kendimi ne yapcağımı bilemez haldeyim asla aramayı mesaj atmayı düşünmüyorum ama salı günü görüştüğümüzde nasıl davranmalıyım hiç bir fikrim yok lütfen yardımcı olur musunuz