Ah Annem..Canım Annem..

kadesa

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
25.770
28.933
798
merhaba arkadaşlar..başlıktan da anlaşılacağı üzere benim derdim annem..annem ile 3 gündür konuşmuyoruz o bana kırgın ben ona.biliyorum evlat anneye küsmemeli çok günah ve ayıp ama bu sefer çok kırgınım,kendimi toparlayamıyorum..ve bunu nasıl aşacağımı bilmiyorum.

şu mübarek günlerde gideyim yanına anne bu böyle olmaz,çocuk gibi küsmeyelim gel konuşalım ölümlü dünya ne olacağımız belli değil demek istiyorum ama kırgınlığım öyle ağır geliyor ki yapamıyorum bunu.eşim gel gidelim,ikinizde hatalısınız konuşun saçmalamayın diyor ama ben yapamıyorum.içimde bi şeyler koptu gitti sanki.ondan hak etmediğim şeyler duydum,bazen bunu yapıyor ama bu sefer nedense çok koydu bana.

ne yapmalıyım bilmiyorum.annem ile küs kalamam onu çok seviyorum ve bizim ilişkimiz anne-kız ilişkisinden de ötedir.3 gündür canım çok yanıyor.ama yanına gitmek de istemiyorum,biraz hatasını anlamasını beni çok incittiğini fark etmesini istiyorum.

fikre ihtiyacım var,siz olsaydınız ne yapardınız?

Ne oldu ki ?
Olayı anlatsanız yardımcı oluruz belki

Annem haklı da olsa haksız da olsa küs kalamam ki bide 3 gün
En fazla 1 saat
Bence ne olursa olsun konuşmalısın abla,konuşun barışın sonra kırgınlığını annene anlatırsın.Muhakkak seni anlayacaktır.
Hayat annemize küsmek için çok kısa ki
1 saat konuşmayınca kolum kanadım kırık hissediyorum

Ne oldu ki ?
Olayı anlatsanız yardımcı oluruz belki

olay çok basit aslında araba ile bir yerden dönüyorduk ben çocukluğumda kardeşimle yaşadığımız bir şeyi anlatıyordum daha ben a demeden annem kesin sen hatalısındır dedi.ondan 1 saat öncede babama çok kötü davranmıştı,yine bana öyle...olaylar üst üste gelince bende sinirli konuştum yeter anne hep aynı şeyler neden bunu yapıyorsun falan dedim annem de sinirlendi sonuç 3 günlük kırgınlık.

git barış kadesa. ..

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

inan 3 gündür ölmek üzereyim,çok üzülüyorum.ama ne bileyim belki ben mi çok alıngan davrandım bilmem de kalbim kırıldı.

Bende böyleyim
Sevdiklerime kırılırım sadece
Ve kolay kolay geçmez
O yüzden anlıyorum seni

Sanırım bayrama kadar beklerdim en azından
Bazen sen küs kalamadıkça insanlar seni umursamıyor, ne desem çeker beni 3 güne geri barışır diye daha kolay kırıyor..

inan 3 gündür ölmek üzereyim,çok üzülüyorum.ama ne bileyim belki ben mi çok alıngan davrandım bilmem de kalbim kırıldı.

Küslük sebebinizi okudum ve kesinlikle hemen aramalısın abla,kendine eziyet etme,yanına gidebiliyorsan git sarıl öp gidemiyorsan ara konuş

Küslük sebebinizi okudum ve kesinlikle hemen aramalısın abla,kendine eziyet etme,yanına gidebiliyorsan git sarıl öp gidemiyorsan ara konuş

arasam açmaz çok inattır,faceden laf vurup duruyor zaten :)

dur azcık daha kendime geleyim de akşama giderim belki.şu mübarek günlerde annesi ile küs kalacak ham de böyle bi olaydan dolayı küsecek biri değildim de ne oldu bilmiyorum canım.

Gerçekten basitmiş. Şu mübarek günlerde gidip barışın. Bu kadar kırgınlığa gerek yok herşeyi kafanıza takmayın bence

annem beni çok kırar,üzer..ama çok da değer verir biliyorum.her seferinde 1 gün durup ikinci gün aradım ya da giderdim falan.ama bu sefer azcık o da hatasını anlasın isterdim.aslında ben de hatalıyım ama başlangıcı yapan o.

Ay ellerinden öpüyorum annenin abla,oda özlüyor demek laf vuruyomuş canım ya
Bencede git muhakkak bitsin bu ayrılık bu kara sevda

Kadesa,
Senin gibi içim içimi yerdi.
Bence de git konuş.
Hata konusuna gelince annen hatalı bence... Anladığım kadarıyla biraz evlat ayırıyor... Bu konuda dertliyim.
Ben zaten kimseyle küs kalamıyorum. Salağım ben kin de tutamıyorum. Haaaa! Kişi artık sabrımı taşırmışsa da bitiyor benim için...

nasıl da anladın beni

evet bazen arada bir evlat ayırdığını düşünüyorum ki bunu ona da söylemiştim işte en çok buna kırıldım ve üzüldüm.

Ben anneni hatalı gördüm Kadesa abla.

ne demek kesin sen hatalısındır demek.. demek ki ne olsa senden ,iyi olunca diğer kardeşten . diğer kardeşin erkek mi ondan mı ona biraz daha düşkün :44:

bir insan birine değer verip tüm eziyeti de ona yapmasına anlam veremiyorum. Küs kalmak iyi değil ama kendi hatasının da farkına varmasını sağlayın bence.

Anne de olsa sende biriken kırgınlıklar ne olacak.

nasıl da anladın beni

evet bazen arada bir evlat ayırdığını düşünüyorum ki bunu ona da söylemiştim işte en çok buna kırıldım ve üzüldüm.
Hal halin yoldaşıdır, derler...

Aynı sebepten kırıldığım, kızdığım, üzüldüğüm için seni anlıyorum.

Ben de bazen söylüyorum. Yıllarca söyledim.
Yok, diyor. Beni de çok sever Allah için ama kardeşim fena diye ondan çekiniyor. Bir olay karşısında adaletli davranamıyor. Ben de buna deli oluyorum.
Yoksa bariz evlat ayırması yok! Kadının hakkını yiyemem...

ben de kardeşime kustum.çok kırdı beni ve 5-10 yıl barışmayı dusunmuyorum.haklıyım ve o benim gibi bir ablayı haketmiyor.

Kadesa, sen gururundan konuşamıyorsun belli. Ondan gelecek tepkiden emin değilsin çünkü.
Ben de öyleyim araya kırgınlık girince onu aşması zor oluyor.
Ama aşmak için de sadece bir an yeterli. Anne sonuçta senin konuşmanı reddetmez. Hatta bence şimdi aç konuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…