Ah Annem..Canım Annem..

evet üzerine hiç düşünmezler

canım ne olursa olsun Müslüman 3 günden fazla küs kalmamalı analar böyledir yeni nesil anneler hele bak faceden laf vurup duruyomuş çok tatlı annen aynı benim annem asla sözünden dönmezler hatalarını anlamazlar özür dilemezler neden çünkü onlar anne

cnm olay ne olursa olsun hayat o kadar kısa ki bak bana daha 6 sene öncesine kadar kavga ettiğim annem yok artık onuda çok haksız görürdüm bazı konularda hele kardeşler arasında ayrımcılık yaptığını düşünürdüm ben ortanca olduğum için sus o ablan sus o kardeşin derdi bana hep kızardım beni ezdiriyor diye ama şimdi kendime o kadar kızıyorum ki bence annenle konuş neden bana karşı bu kadar ön yargılısın de kesin benim suçlu olduğum kanısına nerden varıyorsun hatalarım neler diye sor oturup konuşun karşılıklı yoksa kara toprakla konuşunca hiçbir cevap alamıyorsun

kades bende senin gibiyim ama ablama karşı....normal konuşmamız gergin bi şekilde biter ve teli kapatırız..geçen yine aynısı oldu..aramadım ben yaklaşık 4-5 gün...baktım arıyor açtım...hiç bişey olmamış gibi devam ediyor...büyük olan olduğu için sanırım konuyu kapatmaya çalışıyor ..ama durum hep böyle....sanki o konuşmalar aramızda geçmemiş gibi...sizin mevzuda da bence çok büyütülecek bişey yokk..şu güzel günlerde iftardan sonra çaya gidip konuşmalısın bence

bence direk sakinleştirici türü bir şey başlasın yoksa değişmiyorlar ayrıca ne durumda olduklarını da anlamıyorlar.

biz bunları çok konuşuk annemle çok dertleştik.o da bazı şeylerden şikayetçi ve memnun değil ama işte aması var..her olayda bana patlamayı görev edinmiş gibi.

başka şeyler de var ama belki sonra anlatırım.zorla kardeş kıskançlığı yaşamak üzereyim bu yaşta :)))

bende artık az ve öz görüşmeyi düşünüyorum abla başka çaresi yok.

çok haklısın canım.

annenize Allah rahmet eylesin..evet hayat öyle kısa ki işte keşke küslükler,kırgınlıklar olmasa.benim de tek düşündüğüm bu zaten.

Kadesa, ne olursa olsun ata atılmaz da satılmaz da diye bir laf vardır. Sanıyorum annen de sen de biraz hassas gününüzdeymişsiniz ve sonuç biraz tatsız olmuş. Barışmamak için büyük bir neden göremedim ben. :)

annem hep hassas :) ah bi de bizim hassasiyetlerimizi anlasa :) evet ortada büyük bi olay yok aslında.

canımcım benim konumu gasp edeceğine yeni bi konu açsana

biz hep alttan alıp uzatmadığımız için yapıyorlar.nasılsa bir şey demez küsmez,ama bizim de ters bir anımıza gelebiliyor işte

biz hep alttan alıp uzatmadığımız için yapıyorlar.nasılsa bir şey demez küsmez,ama bizim de ters bir anımıza gelebiliyor işte

biraz uzatalım di mi yani kötü niyetle değil, biraz düzelsinler diye ayrıca bu kırgınlıkla gidip barışmak ayrıca bir yük ve kırgınlık getiriyor.

canımcım benim konumu gasp edeceğine yeni bi konu açsana

çok özür dilerim.silmeye çalıştım.beceremedim sanırım.
tekrar çok özür dilerim.
sana cevap yazıyodum.konu açayım dedim sonra iyice karıştı birbirine.silmenin bi yolu varsa sen silermisin.
çok özürrr

biraz uzatalım di mi yani kötü niyetle değil, biraz düzelsinler diye ayrıca bu kırgınlıkla gidip barışmak ayrıca bir yük ve kırgınlık getiriyor.

evet hemen yumuşamamalı,belki anlarlar

işte ben de bu sefer bu yüzden 3 gündür konuşmuyorum,azıck anlasın diye.

offf aynen öyle...

önmeli değil canım,silmişsin zaten :)

Söz konusu annemse eğer hatasını anlamayıversin, beni tekrar kırıversin.
Bu ayrıcalığı tek ona tanırım ben..

Çünkü onunla küs geçirdiğim zamanların pişmanlığını kesinlikle yaşarım..

Anneliğin torpilini yaşasın kadıncağız, iki öpmeye bakar

Biz uckiz kardesiz.hic daha bir gun bile kusmedik.hep bir araya gelince guzelneseli.annem geldiginde hep kavga.annem hepimizle takik.ama cok duskun bize.kimle kavga etse ablan daha iyi.yada kardesin daha iyi.gibi laflar.mesela her insanin kayinvalidesiyle aralarinda kirginliklar olur.tartismada bile senin kaynanan bile sana bole diyor ..der bize annem.hic anne cocuklarina bole soyler mi.eslerimizin yaninda bizi daha assagi gorur.cocuklarimila ilgili karraalarialir.daha iki gun once beraberdik .kiz kardesime kizdi..bende yeter artik bir araya geldigimizde hep kavga cikarion artik yeter.bizimde pisikolojimizi bozuon.biz hic kavga edioz mu....sen yapiosun diyorum.bu sefer agliyoo..ama ben yinede ararim...ne yapim annem.

Cok guzel bir anne kiz iliskiniz oldugundan bahsetmissiniz. Ne guzel sanslisiniz iste. Her anne kizin arasinda da boyle problemler olur. Kirginliginizi bir kenara birakin. Sorun buyuk degil. Bayrama kadar da beklemeyin, Allah korusun, her sey olabilir bayrama kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…