ahhh kadesa ben de aynı durumda sayılırım.annemin her şeyiyle eşim ve ben ilgilenirim oğlu var da yok zaten.aynı yerde yaşadıkları halde aylardır görmüyor.yerine göre biz burdan gidip işlerini hallediyoruz.bir ara bize geldi.konuşurken bana oğlunu savundu,arkasından her işini halleden eşime laf söyledi.(allahtan eşim duymadı).çok zoruma gitti.her gün arayan ben haftada 2 aramaya başladım.tabii eskisi gibi konuşamıyorum.ister istemez konışurken sertleşebiliyorum o nedenle konuşmayı kısa tutuyorum.geçen diyor ki sen de bir hal var.ama ne olduğunu anlamak istemiyor.o gün dedim aslında bana oğlunu savunma diye
üzülürüm tabii.aslında şöyle bi durum var o da anneanneme kızıp hırsını babamdan ve benden çıkardı sanırım.olayı çok detaylı anlatmadım ama durum bu bence.
olayı çok ayrıntılı anlatmadım,anlatmak istemedim ama tartışma esnasında bana ağır laflar söyledi,hele biri gerçekten çok ağırdı.
kades bende senin gibiyim ama ablama karşı....normal konuşmamız gergin bi şekilde biter ve teli kapatırız..geçen yine aynısı oldu..aramadım ben yaklaşık 4-5 gün...baktım arıyor açtım...hiç bişey olmamış gibi devam ediyor...büyük olan olduğu için sanırım konuyu kapatmaya çalışıyor ..ama durum hep böyle....sanki o konuşmalar aramızda geçmemiş gibi...sizin mevzuda da bence çok büyütülecek bişey yokk..şu güzel günlerde iftardan sonra çaya gidip konuşmalısın bence
Benimki de hak etmiyor ama ne yaparsın?
Anne o seni kırıyor, sen neden ağzını açmıyorsun?
Ondan korkuyor musun?
O mu seni doğurdu yoksa sen mi onu doğurdun?
Bana gelince konuşuyorsun, yeri geliyor çocuk gibi azarlıyorsun ona neden çenen açılmıyor?
Of Kadesa of, bire bir yaşadığım için seni ne kadar iyi anladığımı tahmin bile edemezsin...
ahhh kadesa ben de aynı durumda sayılırım.annemin her şeyiyle eşim ve ben ilgilenirim oğlu var da yok zaten.aynı yerde yaşadıkları halde aylardır görmüyor.yerine göre biz burdan gidip işlerini hallediyoruz.bir ara bize geldi.konuşurken bana oğlunu savundu,arkasından her işini halleden eşime laf söyledi.(allahtan eşim duymadı).çok zoruma gitti.her gün arayan ben haftada 2 aramaya başladım.tabii eskisi gibi konuşamıyorum.ister istemez konışurken sertleşebiliyorum o nedenle konuşmayı kısa tutuyorum.geçen diyor ki sen de bir hal var.ama ne olduğunu anlamak istemiyor.o gün dedim aslında bana oğlunu savunma diye
canım ne olursa olsun Müslüman 3 günden fazla küs kalmamalı analar böyledir yeni nesil anneler hele bak faceden laf vurup duruyomuş çok tatlı annenaynı benim annem asla sözünden dönmezler hatalarını anlamazlar özür dilemezler neden çünkü onlar anne
cnm olay ne olursa olsun hayat o kadar kısa ki bak bana daha 6 sene öncesine kadar kavga ettiğim annem yok artık onuda çok haksız görürdüm bazı konularda hele kardeşler arasında ayrımcılık yaptığını düşünürdüm ben ortanca olduğum için sus o ablan sus o kardeşin derdi bana hep kızardım beni ezdiriyor diye ama şimdi kendime o kadar kızıyorum kibence annenle konuş neden bana karşı bu kadar ön yargılısın de kesin benim suçlu olduğum kanısına nerden varıyorsun hatalarım neler diye sor oturup konuşun karşılıklı yoksa kara toprakla konuşunca hiçbir cevap alamıyorsun
Kadesa, ne olursa olsun ata atılmaz da satılmaz da diye bir laf vardır. Sanıyorum annen de sen de biraz hassas gününüzdeymişsiniz ve sonuç biraz tatsız olmuş. Barışmamak için büyük bir neden göremedim ben. :)
yine bir dert, yine bir dert...
daha önceki konularımda ne yazdım bilmiyorum.direk konuya gireyim en iyisi.
2.evliliğimi yapmak üzereyim.15-20 gün önce nişanlandık.hiç bir sorunumuz yok Allaha çok şükür.nişanlımında benimde 9 yaşında birer kızımız var.
mutlu bir yuva kurmaktan başka isteği olmayan insanlarız.
nişanlım boşanırken birikimini eski eşine verdiğinden dolayı kenarda paramız yoktu.(bunuda koskoca adam hiç para biriktirememişmi diye soranlar olur diye yazıyorum.yanlış anlaşılmasın)
bir arabası var altında.onun modelini düşürür evimiz için gerekli eşyalarımızı alırız diye hayal etmiştik.
ama nişanlımın ortağı olduğu aile şirketinin abisi var.abisiyle yıllardır konuşmuyorlarmış.çok problemler yaşamışlar.abisi vergi borçlarını ödemediği için nişanlımın arabasınada haciz gelmiş.yani satamıyoruz.
ve abisi şirketin müdürü konumunda olduğu için vekalet vermediği için dükkanda açamıyoruz.sıkıştık kaldık.
ben çalışıyorum çok şükür ama bütün hayallerimiz suya düştü.ne yapıp edip işini kuracak elbet ama çok sıkıntı çekeceğiz belli.
ebisi ağza alınmayacak laflar edip sürekli canını sıkıyor.
ben destek olayım diyorum ama benimde canım çok sıkkın.kızlara söz verdik oda alacağız kızım size diye.onu bile yapamayacağız.
sözün özü canımız çok sıkkın yani.
Napsam ne etsem bilemedim.Çok kızgınım abisine.belli etsem dolduruşa getirmekte istemiyorum.sonuçta kardeş.ama yaptıkları hep kar kalmış yanına.ve bizimde hayallerimizle oynamayı başardı.
okuyup fikir verenlere şimdiden çok teşekkür ederim
biz hep alttan alıp uzatmadığımız için yapıyorlar.nasılsa bir şey demez küsmez,ama bizim de ters bir anımıza gelebiliyor işte
canımcım benim konumu gasp edeceğine yeni bi konu açsana
biraz uzatalım di mi yani kötü niyetle değil, biraz düzelsinler diye ayrıca bu kırgınlıkla gidip barışmak ayrıca bir yük ve kırgınlık getiriyor.
biz hep alttan alıp uzatmadığımız için yapıyorlar.nasılsa bir şey demez küsmez,ama bizim de ters bir anımıza gelebiliyor işte
biraz uzatalım di mi yani kötü niyetle değil, biraz düzelsinler diye ayrıca bu kırgınlıkla gidip barışmak ayrıca bir yük ve kırgınlık getiriyor.
çok özür dilerim.silmeye çalıştım.beceremedim sanırım.
tekrar çok özür dilerim.
sana cevap yazıyodum.konu açayım dedim sonra iyice karıştı birbirine.silmenin bi yolu varsa sen silermisin.
çok özürrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?