Söz konusu annemse eğer hatasını anlamayıversin, beni tekrar kırıversin.
Bu ayrıcalığı tek ona tanırım ben..
Çünkü onunla küs geçirdiğim zamanların pişmanlığını kesinlikle yaşarım..
Anneliğin torpilini yaşasın kadıncağız, iki öpmeye bakar
Keşke şimdi annemin yaninda olabilseydim de o da bana kizsaydi. Lutfen gidin doya doya sarilin annenize.
Biz uckiz kardesiz.hic daha bir gun bile kusmedik.hep bir araya gelince guzelneseli.annem geldiginde hep kavga.annem hepimizle takik.ama cok duskun bize.kimle kavga etse ablan daha iyi.yada kardesin daha iyi.gibi laflar.mesela her insanin kayinvalidesiyle aralarinda kirginliklar olur.tartismada bile senin kaynanan bile sana bole diyor ..der bize annem.hic anne cocuklarina bole soyler mi.eslerimizin yaninda bizi daha assagi gorur.cocuklarimila ilgili karraalarialir.daha iki gun once beraberdik .kiz kardesime kizdi..bende yeter artik bir araya geldigimizde hep kavga cikarion artik yeter.bizimde pisikolojimizi bozuon.biz hic kavga edioz mu....sen yapiosun diyorum.bu sefer agliyoo..ama ben yinede ararim...ne yapim annem.
yok zaten bayrama kadar beklemem,dayanamam o kadar mümkün değil.Cok guzel bir anne kiz iliskiniz oldugundan bahsetmissiniz. Ne guzel sanslisiniz iste. Her anne kizin arasinda da boyle problemler olur. Kirginliginizi bir kenara birakin. Sorun buyuk degil. Bayrama kadar da beklemeyin, Allah korusun, her sey olabilir bayrama kadar.
öpmeme izin verse keşke,bu kadar katı ve ben hatasızım demese.
.
Şimdi öyle der sonra gergindim, saçmaladım diye itiraf eder.
Zorla öperdim ben olsam..
Babamı kaybettikten sonra anneme karşı böyle oldum..
Taş atsa gül atarım o kadar..
Kaybettikten sonraki keşkeler çok can yakar bilirim..
Hatasını kabul etmiyor olması kötü... Annem kabul eder, özür de diler...Allah rahmet eylesin babacığına..
kaybetmeden sorunlarımız bitsin istiyorum,bir kerede evet kızım ben de şurada hata yaptım desin istiyorum.olayı kardeşime anlatmış ama kendini hatalı görmeden.bunu öğrendim daha çok üzüldüm.gidesim,göresim gelmiyor şu anda.
Allah rahmet eylesin babacığına..
kaybetmeden sorunlarımız bitsin istiyorum,bir kerede evet kızım ben de şurada hata yaptım desin istiyorum.olayı kardeşime anlatmış ama kendini hatalı görmeden.bunu öğrendim daha çok üzüldüm.gidesim,göresim gelmiyor şu anda.
Amin, inşallah sağolasın.
Benim annem de bazen kardeşlerime kızıp bana çatar mesela.
Bana kızıp da onlara çatar aynen..
Haklı mı haksız, ama onların yükü, çilesi büyük kusursuz olmalarını beklemiyorum ben annelerin.
Sonradan da evet hatalıyım demiyor ama seni düşünüyor mu?
Evladım hasta olmasın diye dua ediyor mu?
En sevdiğin yemeği yaparken, hatırlayıp gözleri doluyor mu?
Tamamdır.. Hatalıyım kızım demese de olur benim için..
Ben bunları özür sayarım..
galiba şu anada sağlıklı düşünemiyorum faat.
hani dolarsın dolarsın en son bi damlada taşarsın ya bunu yaşıyorum galiba.öfkem falan yok da kalbim çok kırgın.
Anlıyorum seni.. Annen bunu sık sık yapıyor sanırım.
Birikmiş içindekiler seni bu hale getirmiş.
Ama bir düşün sırf kocamız, çocuğumuzun babası oldu diye elin oğlu ne kırıklar açıyor kalbimizde de affediyoruz.
Düşününce üzerimizde ne emekleri var? Hangi iyilikler bir anneye yetişir?
Ama aynı yatağa bile giriyoruz, hiç konuşmasak yemek yapıp koyuyoruz önüne.
O yüzden anne en büyük hataları ile benim gözümde melektir.
Hatalı olsun senin hatalarını yerim der sarılırım.. :)
haklısın çok haklısın...kocayı bırak k.valideler neler yapıyor da aman kırılmasın diye alttan alıyoruz.bak hiç böyle düşünmemiştim,sağ ol faatcım
annem beni çok kırar,üzer..ama çok da değer verir biliyorum.her seferinde 1 gün durup ikinci gün aradım ya da giderdim falan.ama bu sefer azcık o da hatasını anlasın isterdim.aslında ben de hatalıyım ama başlangıcı yapan o.
bugün msj attım anneme arasam açmaz çünkü biliyorum hissettiklerimi yazdım.2-3 saat sonra kapı çaldı gelen annemdi..oturduk konuştuk.içimizdekileri anlattık,hatalarımızla yüzleştik.
Hastaneden babamın başından yazıyorum bunu. Kendi konumu açarken başlık ilgimi çekti. İnan şu yaşadığım günün 1 dk sını yaşasaydın ağlayarak annene koşardın. Sakın anaya babaya küslük olmaz. Haklı yada haksız hiç mühim değil
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben de annemle konuşmuyorum dünden beri.
üstelik aynı evdeyiz şu an o mutfakta yemek yiyor bense odamda takılıyorum.
ne yapılması gerektiğini bilen varsa bana da söylesin
bugün msj attım anneme arasam açmaz çünkü biliyorum hissettiklerimi yazdım.2-3 saat sonra kapı çaldı gelen annemdi..oturduk konuştuk.içimizdekileri anlattık,hatalarımızla yüzleştik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?