Ah Annem..Canım Annem..

ağzınıza sağlık, yazdıklarınız ne kadar güzel.

yemekten sonra annenin çayını ya da kahvesini yaparsın gönlünü alırsın. anneye küs uyunmaz :)

doğru haklısınız.ama bu defa annem suçlu boş yere kırdı beni.
gururum var, ama durun bakalım

yorumlarını esirgemeyen herkese çok teşekkürler.biz annemle sorunumuzu hallettik,konuştuk bu da bi adım.belki artık daha az kırarız birbirimizi

doğru haklısınız.ama bu defa annem suçlu boş yere kırdı beni.
gururum var, ama durun bakalım

boşverin gururunuzu, annenize karşı haklı olsanız ne olur, olmasanız ne olur, sebebi varlığınız o.
kırgınlığa anneniz daha çok üzülüyordur. sadece annecim deseniz bile barışır.

boşverin gururunuzu, annenize karşı haklı olsanız ne olur, olmasanız ne olur, sebebi varlığınız o.
kırgınlığa anneniz daha çok üzülüyordur. sadece annecim deseniz bile barışır.

teşekkür ederim, kalkıp bir çay koyayım bari

inan 3 gündür ölmek üzereyim,çok üzülüyorum.ama ne bileyim belki ben mi çok alıngan davrandım bilmem de kalbim kırıldı.

Canim annen kac yasinda?eger menepoza falan giriyorsa saga sola satasir .biz annemde cok cektik.oda istemeden kiriyordu bizi.belki oyle bir donemden geciyordur.annene kusme ara ozledimde aradim de.o bekler seni...

Canim annen kac yasinda?eger menepoza falan giriyorsa saga sola satasir .biz annemde cok cektik.oda istemeden kiriyordu bizi.belki oyle bir donemden geciyordur.annene kusme ara ozledimde aradim de.o bekler seni...

evet nasıl anladın menopoz döneminde :) zaten konuştuk bugün hala kırgınlıklar var ama en azından konuşabildik

aranızdaki problem ne bilemiyorum ama küs kalmayın arada oluyor tabi istenilmeyen hadiseler kırgınlıklar önemli olan uzatmadan barışmak

evet nasıl anladın menopoz döneminde :) zaten konuştuk bugün hala kırgınlıklar var ama en azından konuşabildik

Eyvah eyvahh :)))) Allah kolaylik versin annem bize kök sökturmustu vaktiyle.kafa goz dalma noktasina gelirdi ovakit.kocasi cocugu gozu gormezdi ve sebepsiz kavga ederdi.neyse biz kurtardik.size kolay gelsin :)))))

bugün msj attım anneme arasam açmaz çünkü biliyorum hissettiklerimi yazdım.2-3 saat sonra kapı çaldı gelen annemdi..oturduk konuştuk.içimizdekileri anlattık,hatalarımızla yüzleştik.
Beklenen son buydu zaten Kadesa, çok sevindim. Duygulandım.

Babanıza dua ettim. Rabim şifa versin inşallah.

ağzınıza sağlık, yazdıklarınız ne kadar güzel.

Teşekkür ederim
Anneler melektir..

yorumlarını esirgemeyen herkese çok teşekkürler.biz annemle sorunumuzu hallettik,konuştuk bu da bi adım.belki artık daha az kırarız birbirimizi

Çok sevindim kadesacım.
Tadınız kaçmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…