annem beni çok kırar,üzer..ama çok da değer verir biliyorum.her seferinde 1 gün durup ikinci gün aradım ya da giderdim falan.ama bu sefer azcık o da hatasını anlasın isterdim.aslında ben de hatalıyım ama başlangıcı yapan o.
merhaba arkadaşlar..başlıktan da anlaşılacağı üzere benim derdim annem..annem ile 3 gündür konuşmuyoruz o bana kırgın ben ona.biliyorum evlat anneye küsmemeli çok günah ve ayıp ama bu sefer çok kırgınım,kendimi toparlayamıyorum..ve bunu nasıl aşacağımı bilmiyorum.
şu mübarek günlerde gideyim yanına anne bu böyle olmaz,çocuk gibi küsmeyelim gel konuşalım ölümlü dünya ne olacağımız belli değil demek istiyorum ama kırgınlığım öyle ağır geliyor ki yapamıyorum bunu.eşim gel gidelim,ikinizde hatalısınız konuşun saçmalamayın diyor ama ben yapamıyorum.içimde bi şeyler koptu gitti sanki.ondan hak etmediğim şeyler duydum,bazen bunu yapıyor ama bu sefer nedense çok koydu bana.
ne yapmalıyım bilmiyorum.annem ile küs kalamam onu çok seviyorum ve bizim ilişkimiz anne-kız ilişkisinden de ötedir.3 gündür canım çok yanıyor.ama yanına gitmek de istemiyorum,biraz hatasını anlamasını beni çok incittiğini fark etmesini istiyorum.
fikre ihtiyacım var,siz olsaydınız ne yapardınız?
Ben anneni hatalı gördüm Kadesa abla.
ne demek kesin sen hatalısındır demek.. demek ki ne olsa senden ,iyi olunca diğer kardeşten .diğer kardeşin erkek mi ondan mı ona biraz daha düşkün :44:
bir insan birine değer verip tüm eziyeti de ona yapmasına anlam veremiyorum. Küs kalmak iyi değil ama kendi hatasının da farkına varmasını sağlayın bence.
Anne de olsa sende biriken kırgınlıklar ne olacak.
Hal halin yoldaşıdır, derler...
Aynı sebepten kırıldığım, kızdığım, üzüldüğüm için seni anlıyorum.
Ben de bazen söylüyorum. Yıllarca söyledim.
Yok, diyor. Beni de çok sever Allah için ama kardeşim fena diye ondan çekiniyor. Bir olay karşısında adaletli davranamıyor. Ben de buna deli oluyorum.
Yoksa bariz evlat ayırması yok! Kadının hakkını yiyemem...
ben de kardeşime kustum.çok kırdı beni ve 5-10 yıl barışmayı dusunmuyorum.haklıyım ve o benim gibi bir ablayı haketmiyor.
Kadesa, sen gururundan konuşamıyorsun belli. Ondan gelecek tepkiden emin değilsin çünkü.
Ben de öyleyim araya kırgınlık girince onu aşması zor oluyor.
Ama aşmak için de sadece bir an yeterli. Anne sonuçta senin konuşmanı reddetmez. Hatta bence şimdi aç konuş
kadesa konuşma yoksa kırıldıgını anlamayacak hatta anlayana kadar konusma ancak duayı da eksik etme bu zaman zarfında bazı şeyleri anlasın diye kim bilir şu mübarek günlerde anlar.
ben de anneme mesae koydum öylece uzaktan dua ediyorum iyi olsun diye.aramaları sormaları azalttım.
Sorun ne olursa olsun sizi ne kadar kırmış olursa olsun anne o dışarıdaki bir arkadaşınız bir kardeşiniz bir kuzeniniz değil ki her şeyi unutun hazır mübarek ramazan ayındayız önümüzde bayram kısmetse gidin bu akşam evine eşinle birlikte elinden öp bak gör nasıl sevinecektir evladısınız siz onun siz böyle üzülüyorsunuz bir de onu düşünün canım o benim demişsiniz fazla uzatmayın ellerinden yanakların öpün birde sarılın bütün dünya sizin olur nasıl sevinir annen onlar bizim canımızın canı dediğiniz gibi 3 günlük dünya ne olacağımız gerçekten belli değil Allah gecinden versin annenize bir şey olsa şuan ki durumunuzda kendinizi affetmessiniz belki bile bu şekilde ayrıldığınız için vakit kaybetmeyin hiç derim
Anneye de küsülür, babaya da küsülür, kardeşe de küsülür...
Annelerin babaların bize göstermedikleri saygıyı, tatlı dili bizden beklemeleri yok mu
Benim de babam böyle, aksine benim ona küsmem gerekirken o bana küser, kendi kendine tripler atar.
Şu an annen ilk adımı senden bekliyor. O adımı atıp atmamak sana kalmış, ama ben olsam atardım heralde :26: Küslük hiç sevmiyorum.
Ne olursa olsun kötü bi anne olmadıkça küsmem, annem benim herşeyim şu hayattaki en kıymetli şeyim bugün ona bir şey olsa geçirmediğin bırak üç güne üç dakikaya üzülmez misin.. Bırak gururu yaş ilerleyince onlar çok alıngan ve çocuk gibi oluyolar zaten, bebeklerine bak sen onların herşeyini çekmiyomusun şuan annen de ufakken seni öyle çekti hayat çok kısa sarıl annene kadesa
ben annenize küsmenize kızmanıza bir neden göremedim :44::44:
Daha çok incinsen de şuanki durumda olmazsınız bence. Öyle ya da böyle konuşacağınız için soğukluk gider. Hem bence kırmaz seni ya sanmıyorum.işte o biriken kırgınlıklar beni bu hale getrdi ya pudracım.o yüzden böyle davranıyorum şu anda.
aynen filozof ya aynı şeyleri yaşıyoruz.evlat ayırmaz ama kardeşim daha farklıdır.bi şeyi pat diye söyler kırmaktan üzmekten pek çekinmez ne de olsa erkek ne kadar düşünceli olabilir ki.ben de anne diyorum o seni öyle kırıyor ama sen hep bana yapıyorsun.
sebatiye aile içi küslük zor hem de 10 yıl diyorsun..dayanabilecek misin?
evet tepkisinden emin değilim ya daha çok incinirsem?
zaten hep dualarımda ..
zaten bu şekilde anneme bi şey olursa yıkılırım..
aynen annem de böyle ben ona kırgınken o aban tavır yapıyor :)
Kuşum sen küs kalamazsın annenle..
Telefon et ''sana sert davrandığım için üzgünüm.ama bazen bana yargısız infaz yapıyorsun gibi geliyor.ben bu kadar fevri bir insan mıyım sence? mutlaka sen suçlusundur dedin bana.'' de.
Özrünü dile ,hissettiklerinide anlat canım.
öte yandan ... 1 sn. sonra başımıza ne geleceğini bilmiyoruz..
ya birşey olursa. hayatlarımız pamuk ipliğine bağlı.
ya sana birşey olursa ; annen vicdan azabı çekmeyecek mi?
ya annene birşey olursa sen vicdan azabı çekmeyecek misin?
bir adım sen at ama taviz verme yine de o zaman.. soğuk dur ki anlasın bu sefer gerçekten incindiğini.
ben de böyle yapmayı planlıyorum..belki akşam ya da yarın giderim hatalı olduğum için değil annem olduğu için geldiğimi vurgularım ve bundan sonrada beni kırmasına,üzmesine ve en önemlisi aşağılamasına izin vermem.
sebatiye aile içi küslük zor hem de 10 yıl diyorsun..dayanabilecek misin?
Benimki de hak etmiyor ama ne yaparsın?ben de kardeşime kustum.çok kırdı beni ve 5-10 yıl barışmayı dusunmuyorum.haklıyım ve o benim gibi bir ablayı haketmiyor.
Anne o seni kırıyor, sen neden ağzını açmıyorsun?...
aynen filozof ya aynı şeyleri yaşıyoruz.evlat ayırmaz ama kardeşim daha farklıdır.bi şeyi pat diye söyler kırmaktan üzmekten pek çekinmez ne de olsa erkek ne kadar düşünceli olabilir ki.ben de anne diyorum o seni öyle kırıyor ama sen hep bana yapıyorsun.
...
Aynen Donuk Pudra gibi düşünürüm her zaman...öte yandan ... 1 sn. sonra başımıza ne geleceğini bilmiyoruz..
ya birşey olursa. hayatlarımız pamuk ipliğine bağlı.
ya sana birşey olursa ; annen vicdan azabı çekmeyecek mi?
ya annene birşey olursa sen vicdan azabı çekmeyecek misin?
bir adım sen at ama taviz verme yine de o zaman.. soğuk dur ki anlasın bu sefer gerçekten incindiğini.
Ufff! Ben de küs kalmayı sevmiyorum.Anneye de küsülür, babaya da küsülür, kardeşe de küsülür...
Annelerin babaların bize göstermedikleri saygıyı, tatlı dili bizden beklemeleri yok mu
Benim de babam böyle, aksine benim ona küsmem gerekirken o bana küser, kendi kendine tripler atar.
Şu an annen ilk adımı senden bekliyor. O adımı atıp atmamak sana kalmış, ama ben olsam atardım heralde :26: Küslük hiç sevmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?