ah annem vah annem içime dert oldun annem

kevserrrrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
206
236
113
başka konuya yorum olarak yazdım sonra konu açmak istedim çok üzülüyorum .niye ki . içimden yaşlandığında bana ihtiyaç duyduğunda bende yanında olmayacağım diyorum üzülüyorum neden neden diye soruyorum .
konuya yorumum
seni çok iyi anlıyorum. ama bu duruma ne kadar çabuk alışırsan o kadar iyi olur düşünmemeye çalış ben yapamıyorum o ayrı . benim moralimi de hep annesi nin çok süper olduğunu gördüğüm ve duyduğum durumlar bozardı . daha bir kahrederdim kendimi . şimdi hep dua ederim Allahım annem gibi olmayayım diye. çocuklarımın bir 40derece diğeri 39.7 derece ateşle kıvranıyorlar evde yalnızım bana 10dk mesafede arkadaşında kalıyor asla unutmayacağım. daha bugün babaannesi bebeğim kucağında iken sigara içiyor diye anneme dert yanıyorum . dalga geçercesine sigara içmeyen bakıcı bul diyor bu mu yani bu mudur duymam gereken . ne kadar salağım ki yine seni aradım dedim kapattım .

Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık.

Siz eşinizi çağırın herkesi evden atın, fayda yerine zarar verirler onlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…