Ah bu ben!..

Arada sizin konularınıza rastlıyordum. Hatta buluştuğunuzu aile büyüklerinden saklamak istemesi tuhaf gelmişti ama hislerimle olumsuz yorum yapmak adetim değildir, ses etmemiştim bu yüzden. Başka kızla buluşmak için saklamış olabilir, erken öğrenmişsiniz. Bekarların tadını çıkarın.

Son düzenleme:
Müge Ada'm da ailesinden saklıyordu ya baskı olmasın diye
Bahsedilen kız sen olmayasın, iyice bir anla emin ol derim

Ben yinede cok kötü düşünemiyorum belkide doğru soyluyordur

maalesef bende iyi düşünemiyorum

Bende inanmıyorum, Adamın hallerini görseydin bi de.. oha falan olurdun! :)
Her gece yatmadan evvel mail atıyordu ama böyle upuzun. Küçük küçük anılarını anlatıyordu, işte ben şöyleyim böyleyim diye kendini anlatıyordu.
Sen böyle romantiklikler yapıp gidip kız mı bakıyorsun diye tekme tokat dalmak istedim.
Sinirlerim bozuldu böyle yarım saat filan sonra dedim ya ben boynuzun tillahını yemiş kadınım :))
Tırt yani. Eğlendim ben, önüme bakarım artık :)

Aynen aynen :) Ben öyle mesaj atınca aradı hemen :)) önemsiz olsa ne kızı filan diye yazardı mesela :))

Onu da dedim diyemiyormusun teyzene görüştüğüm biri var diye, derim ama sıkıştırırlar bunaltırlar tanışmak isterler zaten üzerimde çok evlen baskısı var dedi. Bende sen 35 yaşında bir ergensin dedim :))

Ay aman ben eğlendim ya işte son zamanlarda, onu kar saycaz artık :))

O kafayla nasil doktor olmus ya. Yoksa varolan butun aklini tus da mi kaybetti

İpten döndün müge
Annenin bu söylediğine normalde kızarım ayy kadın iyiki söylemiş dedim
Anneye bi sarıl

Aman salla yaa. Belki de böyle bi meşgalen olmasa eski eşinle yaşadıkların daha büyük yaralar açacaktı. Evet üstüste hayal kırıklığı oldu ama suan eski eşin yerine bu adam için konu açıyorsun. Ki bu adamın yaptıkları eski eşinin yaptıklarınin yanında deve de kulak. 3 5 güne unutulur gider.

Bahaneleri hiç ama hiç inandırıcı değil. Sacmalamis resmen.

Mügecan sana Feridun Düzağaç'tan Deli şarkısını armağan ediyorum.. Seninle empati kurarken bu şarkı çınladı kulaklarımda..

''Doluya koysam almıyor
Bu bardak hep yarım dolmuyor
Aklımla çözemedim bu işi
Deliye vurdum deliliğe vurdum kendimi''

Deli, aklı dışında her şeyini kaybetmiş kişidir

diyorum. .
Ne kadar da umut bağlanmıştık dr civan diye

Cidden bu erkeklere güven olmuyor!

Ay ne diyeceğimi bilemedim resmen.

da benimle olmadığını söylediği için istemiyorum diyememiş

Kuyruklu yalanları sıralamis :)
Kav yaşında adam ya istemiyorum diyememesi imkansiz olmalı.
Hadi diyelim doğru soylemis olsun.
Iyide bu sefer de ilerisi için teyzesine bile bulusmak istemiyorum diyemeyen birine nasıl güvenir insan.
Hep milletin ağzına bakar evde huzur kalmaz.

Eğer uzatırsam çıkar gelir beni istermiş :))

Aman mugiş sakın ha kabul etmek bir hata yapmayasin :) bu sefer baştan ne mal olduğunu gördün Allah'a şükür. Fırsatı değerlendir

Nasil ya sizinle gorusurken baska kizla gorusmeyemi gelmis yuhh su katilmamis okuzzz..
Peki sen mesaj atinca ne aciklama yapti icinde ne varsa saydirsaydin:/
Nasil bir rol yetenegidir arkadas kendielrine birde joker seciyorlar o olmazsa digeri bosta kalmayayim diye ruhsuz bunlar:/

Müge Ada'm da ailesinden saklıyordu ya baskı olmasın diye
Bahsedilen kız sen olmayasın, iyice bir anla emin ol derim

Yok yok kuzum ben değilim, annemden aldım detayları :) 35 inde bekar bir kızla görüşmüş :))

O kafayla nasil doktor olmus ya. Yoksa varolan butun aklini tus da mi kaybetti

Hahahaha olabilir valla bebeğim,ilk yüzde miymiş neymiş, hava atıp duruyodu, o sırada yemiş bence

İpten döndün müge
Annenin bu söylediğine normalde kızarım ayy kadın iyiki söylemiş dedim
Anneye bi sarıl

Kızz valla ya.. Bunların boş boğazlığı ilk defa işime yaradı hep zararıma olurdu halbuki :)) Bir öpeyim dur sen :))

Kuzum açtım dinliyorum tam benlikmiş hakkaten :)
Amann unuttum bile, boşveeer...

Aynen, bir de annesi değil yani teyzesi ya.. teyzeye bile bir şey diyemiyor :)) Ki şuanda beni suçluyo ve tehdit ediyo şuanda resmen :)) "Sen istemedin kimseye söylemeyelim dedin, açıp teyzeme söylücem" diyo :))
Neyin içine düştüm :))

Bu forumda torpile inanmaya başladım

Aman mügee doktor gider mühendis gelir canım. Boşverrr...

Ahahah buna kahkaha attım yavrum resmen, eski kocam mühendisti :))) Bana çoban filan bulun yaa.. Dağda karı kız olmaz hem ahahha

Ben hiç saydırmam biliyor musun :) Saydıramıyorum, içimde patlıyor, dalga geçer gibi mesaj attım işte beğendin mi kızı diye :)) Aradı saçmaladı işte napsın. Hala saçmalıyor şuan.
Benimle görüştü üç gün, gidiyorum dediği gün görücü usulu buluşmaya gitmiş :))

Ben bu tarz şeylerde evrenin ciddi anlamda mesaj gonderdigine inaniyorum. Gozlemledigimizde hic okumamisi da ayni okumus doktor olani da ayni Adamlarin kafa duz calisiyor yakalanmayacaklarini dusunuyorlar ne cesaretse

Ayy Allahim bu doktor o doktor mu :)
Iyice mala bağlamış. Sivamayi bile beceremiyor.
Kkca hayallerimizi yikti
Çocuk sanki ya söylese en fazla nolur yani.
Sanki ciddiyetini anlayip kollarina atlican.
Kendisi gibi ergen fikirli sandi heralde :)

Ahahah buna kahkaha attım yavrum resmen, eski kocam mühendisti :))) Bana çoban filan bulun yaa.. Dağda karı kız olmaz hem ahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…