Selam kızlar yine ben :) gene ben :) hay benim kafama :)
Bu Kk'da son konum olur inşallah. Hepinisciğinizin kafasını defaatle çok şişirdim tüm destekleriniz için tşk ederim.
Aslında yazmayacaktım pek dert değil bu konu ama beni çok desteklediniz bir de ibreti alem olsun diye paylaşmam gerektiğini düşündüm, yani zaten sizden başka paylaştığım kimse yoktu. En çok bilmek sizin hakkınız.
Doktorla ilişkimi noktaladım, çok hızlı başladı hızlı bitti :) Ya biliyordum böyle olacağını ben, hissediyordum da hislerimde haklı çıkmasam bir kere de.. Başka şeylerde işime yaramaz bu hisler b.k var gibi kötü şeyleri hissediyorum :) neyse işte.. Dün çok güzel bir gün geçirdik inanılmaz güzeldi. Gerçekten çok mutlu ayrıldım yanından..
Taki annem " Senin beğenmediğin herifler kapış kapış gidiyor bak ... 'nin yeğeni bir kızla görüşmeye gelmiş" diyene kadar. Sözde bugün kızının yanına gitcekti :) yoldaydı :)
Çok şok olmadım açıkcası, artık erkekler beni şaşırtmıyor ama bu kadar keyifli vakit geçirdik ettik, yapılır mı bee olmadım değil.
Beğendin mi kızı :) diye mesaj attım, şaşırdı tabi. Teyzesinin anneme yumurtlayacağını düşünemeyecek kadar aptal oluyor bu erkekler, yakında cinsel tercihlerim değişcek, kadınların eline su dökebilen erkek yok :)))
Tabi asıl şoku o yaşadı, açıklamaya çalışmalar, tırıvırılar.
Eyvallah dedim, herkes yoluna.
Bir daha çılgınlık yapmaya kalkarsam, onu affedecek olursam, buraya gelip akıl danışacak olursam ağzıma tuvalet terliğiyle vurun lütfen :)
Erkeklere güvenmeyin kızlar. Gerçekten :)
Hepinizi seviyorum :)
Ben yinede cok kötü düşünemiyorum belkide doğru soyluyordur
Ya ben çok mu safim.
Tabiki bitir artik arkandan is çevirmiş de ben insanlarin bu kadar kötü olduğuna inanmak istemiyorum.
Saçmaladim galiba ama nasıl senin durumunu bile bile böyle bişey yapar.
Sen silah dayamadin ya bişeyleré başlayalım diye.
Arkadaş kalalım dedin o arada taniycaksa tanısaymış niye acele ettirip sonra böyle şeyler yaptı.
Sesli dusundum evet.
Off.
Sinir bozucu
Hadi inandık diyelim yine masum bişey değil ki kendisini savunuyor. :))
İsim vermeden de benim birlikte olduğum biri var formalite icabı da olsa o kızla görüşmem doğru olmaz
demek çok zordu sanki.. Kızı beğenmedi bari Müge'yi elden kaçırmayayım.. nasıl da rezilce..
Biraz dürüst olmak çok zor sanki. Sürprizler şunlar bunlar..
Bir insan kadın-erkek farketmez karşıdakiyle sadece cinsellik (adamın niyeti bu gibi geldiği için yazıyorum bunu) için de beraber olabilir karşılıklı rızayla..
kendi seçimleri kişilerin.. ama bir kadını böyle çiçekle böcekle romantik sadık adam numaralarıyla
maymunluklar yaparak kandırmaya çalışıp bişeyler beklemeleri en hafif tabirle karaktersizlik.
Aaa ne ilişkisi! görücü usulü buluşmaymış o kıza evet dese direk evlenirmiş yani zaten böyle bir şeyi yapcaksa bile teyzesinin ayarladığı kızla mı yaparmış, başka kadın mı kalmamış ? :))
Salak sanki ben uzaydan geldim teyzesinin ayarladığı kızla ilişki yaşıyor savunması bu :))
İpten döndün mügeSelam kızlar yine ben :) gene ben :) hay benim kafama :)
Bu Kk'da son konum olur inşallah. Hepinisciğinizin kafasını defaatle çok şişirdim tüm destekleriniz için tşk ederim.
Aslında yazmayacaktım pek dert değil bu konu ama beni çok desteklediniz bir de ibreti alem olsun diye paylaşmam gerektiğini düşündüm, yani zaten sizden başka paylaştığım kimse yoktu. En çok bilmek sizin hakkınız.
Doktorla ilişkimi noktaladım, çok hızlı başladı hızlı bitti :) Ya biliyordum böyle olacağını ben, hissediyordum da hislerimde haklı çıkmasam bir kere de.. Başka şeylerde işime yaramaz bu hisler b.k var gibi kötü şeyleri hissediyorum :) neyse işte.. Dün çok güzel bir gün geçirdik inanılmaz güzeldi. Gerçekten çok mutlu ayrıldım yanından..
Taki annem " Senin beğenmediğin herifler kapış kapış gidiyor bak ... 'nin yeğeni bir kızla görüşmeye gelmiş" diyene kadar. Sözde bugün kızının yanına gitcekti :) yoldaydı :)
Çok şok olmadım açıkcası, artık erkekler beni şaşırtmıyor ama bu kadar keyifli vakit geçirdik ettik, yapılır mı bee olmadım değil.
Beğendin mi kızı :) diye mesaj attım, şaşırdı tabi. Teyzesinin anneme yumurtlayacağını düşünemeyecek kadar aptal oluyor bu erkekler, yakında cinsel tercihlerim değişcek, kadınların eline su dökebilen erkek yok :)))
Tabi asıl şoku o yaşadı, açıklamaya çalışmalar, tırıvırılar.
Eyvallah dedim, herkes yoluna.
Bir daha çılgınlık yapmaya kalkarsam, onu affedecek olursam, buraya gelip akıl danışacak olursam ağzıma tuvalet terliğiyle vurun lütfen :)
Erkeklere güvenmeyin kızlar. Gerçekten :)
Hepinizi seviyorum :)
da benimle olmadığını söylediği için istemiyorum diyememiş
Eğer uzatırsam çıkar gelir beni istermiş :))
Bu forumda torpile inanmaya başladımO kafayla nasil doktor olmus ya. Yoksa varolan butun aklini tus da mi kaybetti
Müge Ada'm da ailesinden saklıyordu ya baskı olmasın diye
Bahsedilen kız sen olmayasın, iyice bir anla emin ol derim
O kafayla nasil doktor olmus ya. Yoksa varolan butun aklini tus da mi kaybetti
İpten döndün müge
Annenin bu söylediğine normalde kızarım ayy kadın iyiki söylemiş dedim
Anneye bi sarıl
Aman salla yaa. Belki de böyle bi meşgalen olmasa eski eşinle yaşadıkların daha büyük yaralar açacaktı. Evet üstüste hayal kırıklığı oldu ama suan eski eşin yerine bu adam için konu açıyorsun. Ki bu adamın yaptıkları eski eşinin yaptıklarınin yanında deve de kulak. 3 5 güne unutulur gider.
Bahaneleri hiç ama hiç inandırıcı değil. Sacmalamis resmen.
Mügecan sana Feridun Düzağaç'tan Deli şarkısını armağan ediyorum.. Seninle empati kurarken bu şarkı çınladı kulaklarımda..
''Doluya koysam almıyor
Bu bardak hep yarım dolmuyor
Aklımla çözemedim bu işi
Deliye vurdum deliliğe vurdum kendimi''
Deli, aklı dışında her şeyini kaybetmiş kişidir
diyorum. .
Ne kadar da umut bağlanmıştık dr civan diye
Cidden bu erkeklere güven olmuyor!
Ay ne diyeceğimi bilemedim resmen.
Kuyruklu yalanları sıralamis :)
Kav yaşında adam ya istemiyorum diyememesi imkansiz olmalı.
Hadi diyelim doğru soylemis olsun.
Iyide bu sefer de ilerisi için teyzesine bile bulusmak istemiyorum diyemeyen birine nasıl güvenir insan.
Hep milletin ağzına bakar evde huzur kalmaz.
Aman mugiş sakın ha kabul etmek bir hata yapmayasin :) bu sefer baştan ne mal olduğunu gördün Allah'a şükür. Fırsatı değerlendir
Bu forumda torpile inanmaya başladım
Aman mügee doktor gider mühendis gelir canım. Boşverrr...
Nasil ya sizinle gorusurken baska kizla gorusmeyemi gelmis yuhh su katilmamis okuzzz..
Peki sen mesaj atinca ne aciklama yapti icinde ne varsa saydirsaydin:/
Nasil bir rol yetenegidir arkadas kendielrine birde joker seciyorlar o olmazsa digeri bosta kalmayayim diye ruhsuz bunlar:/
Ayy ahhahaaAhahah buna kahkaha attım yavrum resmen, eski kocam mühendisti :))) Bana çoban filan bulun yaa.. Dağda karı kız olmaz hem ahahha
Aynen, bir de annesi değil yani teyzesi ya.. teyzeye bile bir şey diyemiyor :)) Ki şuanda beni suçluyo ve tehdit ediyo şuanda resmen :)) "Sen istemedin kimseye söylemeyelim dedin, açıp teyzeme söylücem" diyo :))
Neyin içine düştüm :)
Ahahah buna kahkaha attım yavrum resmen, eski kocam mühendisti :))) Bana çoban filan bulun yaa.. Dağda karı kız olmaz hem ahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?