Ah bu ben!..

yahu siz bu x kişisinin doktor olduğundan emin misiniz? Onca yıl okurken tıp alanında sosyal zekayı sıfırlıyor galiba bu erkekler... Cidden tam bir alıkmış yemeye çalıştığı haltın ortaya çıkacağı çok aşikarmış yahu! Pes diyorum!! Ama tabi kadın hisleri yine yanılmamış

hahahha aynen kuzu aynen geri geliyor gerekirse kızla beni yüzleştircekmiş fazla gitti gençlik yıllarını geçti ergenliğe vardı ahahaha :)) eğleniyorum bende aman :))
Bizden de kucak dolusun küfürler ilet dr beyciğimize... sana tüm kk hatunlarının kucak dolusu küfürleri var de oh olsun ona mügiş artık üzülmesin

kendini haklı çıkarmaya çalışacak. müge sen doğru kararı ver. belki de öylesine ya da zorla görmem gerekti sen asılsın diyecek. düşün taşın işte. senin aklına güvendim. ama yat uyu. sabah gorsun seni

Ya ama sen o kadar kacmaya calistin yaraliyum taze dedin bari seni es geceydi nie o kadar ugrasti ya inanamiyrm hayvan

Canımm benim zaten sabaha burda olur ancaa..
Sırf mallık yapmasın diye dinliycem yoksa hiç niyetim yoktu görmeye onu. Sağolasın bitanemmm

Ya ama sen o kadar kacmaya calistin yaraliyum taze dedin bari seni es geceydi nie o kadar ugrasti ya inanamiyrm hayvan

yaralı ceylan gördü herhalde ama nasıl panter olduğumu bilmiyo bir gelsinde ağzına edeyim inş tüm kadınlar için :))

Hanımefendi her şey sevgisizlijten oluyor ben sizi anlıyorum. Aslında rezil insanlar çıkıyor karşımıza sonra başkası ve acaba iyi biri olabilir mi diye düşünüyoruz haksızlık etmek istemiyoruz ama hep aynı yere çıkıyor aynı sonuca.Çok üzücü

Ben demistim dicem önceki konunda önemli olan doktor olması degil diye. Adam gibi adam olsun önce. Bazıları doktor diyince degerlendir falan demisti. Bak iste sende gördün. Ha var mıdır cok kişilikli olanı elbette vardır.

Ben bu tarz şeylerde evrenin ciddi anlamda mesaj gonderdigine inaniyorum. Gozlemledigimizde hic okumamisi da ayni okumus doktor olani da ayni Adamlarin kafa duz calisiyor yakalanmayacaklarini dusunuyorlar ne cesaretse

Meslekten bağımsız olarak erkeklerin %90'ı gerizekalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…