Mışıl mışıl uyu sen bacım o sürünsün yolda, uykusuz gecelerine say, sıra sende olsunsabaha burda olcak kız 6 saatlik yol :)) tam kabus oldum ona :))
Mışıl mışıl uyu sen bacım o sürünsün yolda, uykusuz gecelerine say, sıra sende olsun
Bizden de kucak dolusun küfürler ilet dr beyciğimize... sana tüm kk hatunlarının kucak dolusu küfürleri var de oh olsun onahahahha aynen kuzu aynen geri geliyor gerekirse kızla beni yüzleştircekmiş fazla gitti gençlik yıllarını geçti ergenliğe vardı ahahaha :)) eğleniyorum bende aman :))
Bizden de kucak dolusun küfürler ilet dr beyciğimize... sana tüm kk hatunlarının kucak dolusu küfürleri var de oh olsun onamügiş artık üzülmesin
gelsin o steteskopu yedircem ben onaa :))Ay resmen erkeklerin ata sporu artık bu harem sever hareketeler. Steteskopu kopasıca!
yok canım ya ben kocama şans vermemişim bunu mu çekicem..
Ya ama sen o kadar kacmaya calistin yaraliyum taze dedin bari seni es geceydi nie o kadar ugrasti ya inanamiyrm hayvanSelam kızlar yine ben :) gene ben :) hay benim kafama :)
Bu Kk'da son konum olur inşallah. Hepinisciğinizin kafasını defaatle çok şişirdim tüm destekleriniz için tşk ederim.
Aslında yazmayacaktım pek dert değil bu konu ama beni çok desteklediniz bir de ibreti alem olsun diye paylaşmam gerektiğini düşündüm, yani zaten sizden başka paylaştığım kimse yoktu. En çok bilmek sizin hakkınız.
Doktorla ilişkimi noktaladım, çok hızlı başladı hızlı bitti :) Ya biliyordum böyle olacağını ben, hissediyordum da hislerimde haklı çıkmasam bir kere de.. Başka şeylerde işime yaramaz bu hisler b.k var gibi kötü şeyleri hissediyorum :) neyse işte.. Dün çok güzel bir gün geçirdik inanılmaz güzeldi. Gerçekten çok mutlu ayrıldım yanından..
Taki annem " Senin beğenmediğin herifler kapış kapış gidiyor bak ... 'nin yeğeni bir kızla görüşmeye gelmiş" diyene kadar. Sözde bugün kızının yanına gitcekti :) yoldaydı :)
Çok şok olmadım açıkcası, artık erkekler beni şaşırtmıyor ama bu kadar keyifli vakit geçirdik ettik, yapılır mı bee olmadım değil.
Beğendin mi kızı :) diye mesaj attım, şaşırdı tabi. Teyzesinin anneme yumurtlayacağını düşünemeyecek kadar aptal oluyor bu erkekler, yakında cinsel tercihlerim değişcek, kadınların eline su dökebilen erkek yok :)))
Tabi asıl şoku o yaşadı, açıklamaya çalışmalar, tırıvırılar.
Eyvallah dedim, herkes yoluna.
Bir daha çılgınlık yapmaya kalkarsam, onu affedecek olursam, buraya gelip akıl danışacak olursam ağzıma tuvalet terliğiyle vurun lütfen :)
Erkeklere güvenmeyin kızlar. Gerçekten :)
Hepinizi seviyorum :)
kendini haklı çıkarmaya çalışacak. müge sen doğru kararı ver. belki de öylesine ya da zorla görmem gerekti sen asılsın diyecek. düşün taşın işte. senin aklına güvendim. ama yat uyu. sabah gorsun seni
Ya ama sen o kadar kacmaya calistin yaraliyum taze dedin bari seni es geceydi nie o kadar ugrasti ya inanamiyrm hayvan
Stetoskop kulağındayken ucuna tıklat , kendine gelirgelsin o steteskopu yedircem ben onaa :))
Bosuna hayal kurmayin yok oyle adamlar@andromeda-80 ne güzel bir yorum, alkış alkış, yüreğinize sağlık!
mügiişş kesinlikle bu arkadaşa katılıyorum ve kendim içinden bunları diliyorummugehatun
Ben bu tarz şeylerde evrenin ciddi anlamda mesaj gonderdigine inaniyorum. Gozlemledigimizde hic okumamisi da ayni okumus doktor olani da ayniAdamlarin kafa duz calisiyor yakalanmayacaklarini dusunuyorlar ne cesaretse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?