Ah bu ben!..

Bekar doktor hazir bunla goruseyim olmazsa mugede devam demistir muhtemelen. Onu istemedigini acik ve net belirt. Bosver risk almaya degmez, acaba dogru mu soyluyor diye.

yaaaa offf hemde nasıl hayal yıkmak.! Tam bir gerizekalı. Çıkmış geliyomuş... Kendisini affettircekmiş, gerekirse kızla görüştürcekmiş!! Kusucaaauummm yaaa!! çattım ben belli

Bekar doktor hazir bunla goruseyim olmazsa mugede devam demistir muhtemelen. Onu istemedigini acik ve net belirt. Bosver risk almaya degmez, acaba dogru mu soyluyor diye.

yok canım ya ben kocama şans vermemişim bunu mu çekicem..

Bir de doktorlar çok yoğun çalışır derler. Adamın boş vakti çokmuş. Vakti de kendi gibi boşmuş. Gerizekalı mıdır nedir?! Gerisini biiippppp bipppledim.

Tam gerizekalı Yatıp uyucaktım mahvetti gecemi

İyi yönden bak hatun...en azından artık hayatında fazla yer almadan kokarcaya dönüyorlar...üzme canını....iyisi mutlaka var
inan sadece

Vardır ama beni bulmayacak belli :) Bu defterleri kapatmalıyım artık :)

Ya bence senden etkilendi ,hoşlandı ne dersen. Yani yaptığı her şey de yalan değil.
Ama erkek işte. Maymun istahlilar. Bide ona bakıyım bide buna.
Gercekten sinir bozucu.
Neyse bakalım affettirme çabalarına girişcek mi?
Ona da ders olmuştur şimdi.
İyice aşık olurmuş bir de. Du bakalım.
Eden bulsun diyorum son olarak

Yolda şuanda, geri geliyor. Her 10 dk bir video atarak gecemi mahvetmiş durumda :)) Keşke gösterebilseydim o kadar salakk kii... Sırf geldi diye affetceğimi düşünüyor :) Saf değil de ne.. :)

Yolda şuanda, geri geliyor. Her 10 dk bir video atarak gecemi mahvetmiş durumda :)) Keşke gösterebilseydim o kadar salakk kii... Sırf geldi diye affetceğimi düşünüyor :) Saf değil de ne.. :)
Yaa..
Napcakmis gecenin köründe?
Gorusebilmeyi mi umuyor?
Bu ne ergenlik yahu
Sapsalimsi

Mügüş sen de az değilsin var ya Demek geri geliyor gelsin hatta sürünsün
Kestirip atma sen burda aşkı bulup bize umut olacaksın pls.

hahaha dimi dimi bende az değilim kuzu :) yok yaa süründürürüm ama affetmem. netim bu konu da

Gençlik yıllarına dönüş gibi müge adam geliyor ha Tüm KK kadınlarının intikamı aşk burada yeşerdi hakkımız var dimi burada bitsin

hahahha aynen kuzu aynen geri geliyor gerekirse kızla beni yüzleştircekmiş fazla gitti gençlik yıllarını geçti ergenliğe vardı ahahaha :)) eğleniyorum bende aman :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…