- 9 Ocak 2014
- 663
- 124
- 48
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
-
iyi geceler deme filan yazmışım,kendi annene iyi geceler demek için bile ara yazacaktım... İnsan sinir oluyor değil mi? annesi babası hayatta olmasa çıldırırdı heralde..
ben de tıtamam hiç çenemi..
sonra da pişman olurum..
ama benim patlamalarım genelde biriken şeylerden olur..
durduk yere vıkvıklamam yani..
klasik türk kadını olarak, sağdan soldan biriktirdiğim sıkıntıları oldukça uygunsuz bi zamanda kusarım kocama..
biri bana dur desiiiiinnnn....
Annesi için bu kadar çıkışman çok kötü olmuş.. Anne olduğunda anlarsın. Çocuğun varmı bilmiorum, ama varsa iyi düşün yoksa olunca çok ğzülürsün bu yaptığına.. Ben eşime dır sır etmem pek, yani bir lafı lastik gibi uzatıp cıvıtmaya gerek yok.. Eğer ben o düğüne gidemiyorsam eşimin ne işi var yanlız başına!!!!?? Bir ara tebriğe beraber gideriz olur biter..
Aslında düğüne birlikte gitmeniz en güzelidir ama şartlar el vermiyorsa da durumu kabul etmek gerek ve ben öyle tahmin ediyorum ki eşiniz size karşı bu düğüne gitmekte çok istekli değilmiş gibi davranıyor olsa da aslında oraya gitmeyi çok istiyor. Yolculuk ve orada geçireceği zaman bence onu heyecanlandırıyor olmalı ama hevesli davranırsa yine huzurunu kaçıracağınızı düşünüyor olabilir.Doğru söylüyorsun aslında.
Eşim gibi düşünmüşsün başka birşey yoktur diye düşünüyorum.
Arkadaşların olsa nolacak beni götürsen dedim sen bu kafayla gidersen 10 saatlik yolda da milletin yanında kavga ederiz dedi.
Aslında düğüne birlikte gitmeniz en güzelidir ama şartlar el vermiyorsa da durumu kabul etmek gerek ve ben öyle tahmin ediyorum ki eşiniz size karşı bu düğüne gitmekte çok istekli değilmiş gibi davranıyor olsa da aslında oraya gitmeyi çok istiyor. Yolculuk ve orada geçireceği zaman bence onu heyecanlandırıyor olmalı ama hevesli davranırsa yine huzurunu kaçıracağınızı düşünüyor olabilir.
Sizin açınızdan bakıldığında siz de haklısınız tabii ki o orada eğlenirken siz evde tek başınıza olmak istemeyebilirsiniz ama bu durumun acısını ondan çıkarmamalısınız. Sonuçta tüm yakınlarınızdan uzakta olacağınızı bilerek evlendiniz, böyle durumları da göze almış olmanız gerekirdi.
Biraz empati yapsan anlarsın aslında durumu. Annesiyle ilgili tutumun hiç hoş olmamış. Çok büyük tepki vermişsin ben bu olayda bu raddeye gelecek bir durum görmedim. Gitmeden gönlünü al bence. Hem kafan rahat olur. Yoksa tüm hafta sonu kendini yersin. Şahsen ben yerdim.
Biraz empati yapsan anlarsın aslında durumu. Annesiyle ilgili tutumun hiç hoş olmamış. Çok büyük tepki vermişsin ben bu olayda bu raddeye gelecek bir durum görmedim. Gitmeden gönlünü al bence. Hem kafan rahat olur. Yoksa tüm hafta sonu kendini yersin. Şahsen ben yerdim.
Ay bende öyleyim evli değilim ama heralde olsam böyle olurumBağzen güvenemediğim insanlırın yanında bile durmaz çenem sonra hemen pişman oluyor insan ama iş işten geçiyor keşke çeneyi tutmanın kesin çözümü olsa
Çıkamadım işte bu nedenle işin içinden.
Allahım herşeyin hayırlısını versin bacım.
Evet istekli değilmiş gibi davranıyor ama can attığına eminim yol uzun olmasa daha iyi olurdu gerçi ama.
Huzur ver yeter inan başka birşey istemiyorum artık senden diyor.
Annene git bidaha gelme kendine gelene kadar dedi bağırarak.
Evde durma aman dedi.
ağzımız durmaz napalım ..
bir yerde okumuştum kadının günlük konuşma kelimesi ..
nee fazlaaaaaaaa ymışşşşşş
Hahaa aynen eses :)
Eminim benimde öyledir.
İş yerinde ofis ortamındayım çenemi burda da tutamıyorum akşam da benim herifin başını şişiriyorum.
Sus diyordur içinden eminim
Valla durmuyorrr durmuyıor çenem :)
İşte birçok erkeğin en sıkıntılı huyu. Söylemezler söylemezler (nasıl olsa anlamayacak diye düşündüklerinden), sonra kavga ederiz en olmayacak şekilde söylerler içlerinde ne varsa. Bence siz ona alınmayın, onu biraz anlamaya çalışın, evet çok kaba davranmış ama bu dediğini sakin kafayla söyleseydi nasıl söylerdi acaba diye düşünün ve o doğrultuda davranmaya çalışın ona, yani bana bağırdı bak neler neler dedi diye kendinizi üzmeyin bu dediklerini dikkate almaya çalışın. Huzur ver diyorsa bu konunun üzerine biraz düşünün ne gerekiyor huzur bulması için diye. Belki o şekilde ikiniz de biraz nefes almış olursunuz ve sonrasında birlikte daha güzel vakit geçirebilirsiniz
10 saat uzakta bir yere eşin nasıl seni tek bırakıp gidiyor ki. Eşinin evde tek kalıyor olması fazlasıyla geçerli bir bahane ya da neden.
Her hafta düğün mü olur? İşin içinde başka bir şey olmadığından emin misin? Hep de arkadaş düğünü, akraba falan da rast gelmiyor nedense..
Bence sen ne yap ne et bu düğüne git. Hem senin için de değişiklik olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?