- 1 Ağustos 2010
- 564
- 77
- 123
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
-
Valla gitmeyecek ya da seni de götürecek. Gecen bi olay oldu kayinpederime eşim dedi ki ben nereye karim oraya.
işte benim eşimde bu mantıkta hemde fazlasıyla.. mesela benim ailem başka sehirde yaşıyo en son gittiğimde perşembe bindim düşün cuma annemlere varıcam pazar gelirsiniz artık dedi.. bensaçmalama dedim iki çocukla o kadar yol git 2 gün mü durcam neyse hergün arıyo daha binmediniz mi diye 5. gün binip geri döndüm.. bana dediği sen evde tek başına 2 gün kalda ben seni görim ( çocuklar vs yokken) ahh ahh ben bu konuda dertliyim.. beni bırakmaz ama kendi de gitmez bensiz bi yere mecbur kalmadığı sürece.. 10 yıllık evliyim bi haftasonu bile ben arkadaşlarımla takılcam dediğini duymadım.
arabada yer niye yok ?
Aslında Bilgece'nin başardığı bir durum yok. Zaten söylediği üzere eşi de onunla aynı şekilde düşünüyor o yüzden o açıdan herhangi bir sorun olmaması normal.
Çok teşekkür ederim kızlar...
Ama ben bu şekilde konuşmanızı hiç doğru bulmadım açıkçası. Çünkü herkesin ilişkisi farklıdır. Kimseninki sizinkiyle bir olmak zorunda değil. Sizin bu bahsettiğiniz şeyler kanun değil. Evlilik dediğin şöyle şöyle olur, koca dediğin böyle böyle yapar demek bana pek doğru gelmiyor. Siz şimdi kendi ilişkinizden yola çıkarak hiç tanımadığınız bir adamla ilgili bu şekilde konuşarak belki de onun hakkına giriyorsunuz ve eşini ona karşı doldurmuş oluyorsunuz. Yangına körükle gitmek deyimini biraz gördüm konuşmalarınızda kusura bakmayın :KK63:
Kim o zilli yaaa senin kocani ne ariyo durmadan tobeeeeAz önce konuştuk gitmeden..
Dedim o kızla konusmayacaksin sana canım demeyecek resmiyet koyacaksin arana dedim..
Bir daha seni arayamayack gece dedim eğer gelirse dedim..
2 gün boyunca beni arama dedim kafamı dinleyecem kendime göre plan yaptım takılacam kafama göre dedim..
En sonunda yine ailesiyle ilgili konu açıldı bana "moron" laştın yine dedi...
Inanin cildirmak üzereyim...
2 gün boyunca kafamı kendimi toparlamam yeni bir ben olmam lazim!
Kim o zilli yaaa senin kocani ne ariyo durmadan tobeeee
yaa tüh ailesiyle ilgili konuşma olmasaydı keşke. neyse boşver haftasonu iyi vakit geçir burada çok öneri veren oldu onlardan kafana yatanı yaparsın artık. erkeklere eski konuları açınca böyle oluyorlar
Kim o kiz yaaa akrabami isyerindenmi benimkinide arayan bi sekreter vardi abi diyodu guya kapali agzinin payini verdim kiza acik acik dedim ben kiskanirim adamimi bak biz neler atlattik bosandik tekrar evlendik sevgimiz buyuk dedim esimede ayar cektim gecen hafta esimde nediyosun senden ayriyken yapmadim simdimi yapicam dedi o kiz benim arkadasimin eski sevgilisi dedi bide ne dedi biliyomusun?esimin arkadasi bu sekreter kizin hesabina her ay duzenli olarak para yatiriyomus cok sasirdim kiz tam pislik yaaaInan bende buna sinirleniyorum..
Birde canım diyerek konuşuyor kızda ki rahatlığa bakın yaa..
Eşim de de suç malesefffffff! !
Elime geçse 1 kaşık suda bogacam o kızı inşallah gitmez düğüne
Erkek arkadaşlarıyla hep beraber gidiyorlar o nedenle canim..
Kim o kiz yaaa akrabami isyerindenmi benimkinide arayan bi sekreter vardi abi diyodu guya kapali agzinin payini verdim kiza acik acik dedim ben kiskanirim adamimi bak biz neler atlattik bosandik tekrar evlendik sevgimiz buyuk dedim esimede ayar cektim gecen hafta esimde nediyosun senden ayriyken yapmadim simdimi yapicam dedi o kiz benim arkadasimin eski sevgilisi dedi bide ne dedi biliyomusun?esimin arkadasi bu sekreter kizin hesabina her ay duzenli olarak para yatiriyomus cok sasirdim kiz tam pislik yaaa
Baya önceden plan yaptı tek başıma masraflari karşılayamam çok uzak dedi haklıydı bende izin alamayınca sesimi çıkarmadım ama cok pismanim su anda...yanında erkek arkadasları değil sen olmalıydın bence. onlar otobüsle gitmeliydi.
Tamam dur sakin ol sinirlenerek hic bişey cozemezsin unutma laf sokarakta varamazsin sakun olucaksin okÜniversite arkadaşı baya samimiler gruplar bunlar ayni sınıftan yani en başta sinirlenmiyordum ama gözüme batmaya başladı son yaptığı hareketlerle...
ne kadar adi insanlar var canım yaa allahım yuva bozanin yuvasını yaptirmasin inşallah... karaktersiz kadınmis seninkide..
K.bkma ama cok kerizsin afadersin ama oyle ne demk arabada yer olmdgndan almyr baska araba tut taksi her neyse o yere ne yap ne et git gitmessen boyle ku kumak kusugibi otur anladinArkadaşının düğünü olduğuna eminim işin içinde bir şeyde yok çünkü hep görüştüğümüz kişiler faceden davetiyelerden fotolardan biliyorum yani. Arabada yer olmadığından beni götüremiyor 10 saatlik mesafede ama ben cidden çok sıkılıyorum bu şehirde yapabileceğim hiçbirşey yok, tek başıma da ne yapabilirim ki
İnanın çok sıkılıyorum
kusura bakma deyip arkasından istediğini yazmak olurmu böyle nasıl söylersiniz zaten üzülüyor birde siz üzmeyin kızıK.bkma ama cok kerizsin afadersin ama oyle ne demk arabada yer olmdgndan almyr baska araba tut taksi her neyse o yere ne yap ne et git gitmessen boyle ku kumak kusugibi otur anladin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?