ah.. bu deli gibi sevdiğim adam....

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Daim olsun sevindim

yapmayın! karı koca arasına girmeyin... eşlerimizin olumsuz yanlarına değil de olumlu yanlarına bakacak olursak hayat daha yaşanası olur... hem çevremde çok fazla örnek var. evliliğinin başlarında çok sıkıntılar çeken ama birbirlerini tanıdıktan sonra huzurla yaşayan...
ben de çok sıkıntılar çektim.. deli gibi sevdiğim adam evliliğimin ilk 7 yılını zehir etti bana...kıskançlıkları mizac farklılıkları yüzünden çok yastıklar ıslattım ben de...ama hep dua ettim Rabbime...eşime güzel ahlak nasip etmesi için...şükür dualarım kabul oldu...sanki eşimin hamuru bana verildi de ben yeniden şekillendirdim istediğim kıvamda....her zaman söylüyor eşim sen bana naptın da böyle oldum diye :)))) dua en büyük silahtır unutmayın

ohooo sız kul köle olmussunuz sımdı de ne yapayım dıye soruyorsunuz. Ne yapacagınız bellı. Sızde bır bıreysınız once kendınızı saydırın bı. Ne hızmetcı ne yemekcı. Hayatı paylasmak ıcın evlendıgınızı dusunuyorum. Kulu kolesı olmak ıcın degıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…