ah bu eltiler

bunuda kafanami takiyorsun?

madem kv kp evde degiller hic dokunma temizleme kalsin öyle geldiklerinde bu ne derlerse söylersin.

İnanki takiyorum kafaya takmaktan öte sinir oluyorum inat yapıyorlar bide koca araba acil şekilde duruyoo.. Allahim diyorum kedi fln girsede yatsa bebek arabasına gorseler o zaman .. Çok korkuyuoo kediden elti hnm.

inat yada degil arkadasim o bebek arabasinin orda durmasi seni neden sinir ediyor ki bu Kadar? yanindan gecilmeyecek Kadar dar mi evinizin girisi? degilse bosver yanindan gec git dedigim gibi temizlik Filanda yapma! soranlara söylersin..

kedi medi karistirmissin bence sendede biraz kiskanclik var gibi :)))

Yok yahu kiskanclik değil ama 1 senedir elini sürmedi hep diğer eltiyle ben yaptim girişe koysun ama halinin üstüne koyuyoo çoraplarla basiyoruz fln o toz evlere giriyoo .. Cidden siyirdim ben :)

Haklisin yapmicam evet..

Konusmak, iletisim kurmak denen birsey var degil mi?
Siz "inadina" elalemin malini kafaniza gore katlar baska yere koyarsaniz, onlar da "inadina" kendi bildikleri gibi duzeltirler, bu onlarin en dogal hakki. Benim de malima boyle yapilsa ben de aynen o eltinin yaptigini yapardim, eski yerine aynen koyardim.

Anlamiyorum, insanlara dogru duzgun "Canim arabayi bu sekilde koyma, o kadar yoruluyorum, kirlenmesin hali, katlayip koy. hem ici de temiz kalir, senin icin de iyi olur" demek cok mu zor? Illa cekismek neden?

Ben hatayi sizde buldum acikcasi. Siz sesinizi cikarmayip milletin arkasindan tavir aliyorsaniz, kimseden derdinizi anlamasini beklemeyin. "Ona ne de benim malima dokunuyor" diye dusunse hakli o kadin.

Diger konunuzda aldiklarinin posetini 3 gun kapida bekletiyorlar ki onlarin nerden alisveris yaptigini gorelim diye de eklemissiniz. Koyulastirdigim yer sizin cikariminiz, onlarin oyle bir amaci oldugunu nerden anladiniz ki?
Elti kiskancligi var galiba. Bunu asmaya bakin. kendi huzurunuz icin.

Tavsiyem, birseylere cozum ariyorsaniz huzur bozmayacak, yapici cozumler arayin. Onun arabasini aldim cektim, sinir oldum, esime soyledimlerle yurumez. Omur boyu yuzyuze bakacaginiz insanlar onlar. Duzgun gecinmek varken....

boşver bırak ne halleri varsa görünler...
tartışmaya fln gerek yok bence...

Kıskançlık mı neden kıskançlık olsun bebek arabasınımı kıskanacağım !! Yapmayın ne ilgisi var haksızlıktan bahsediyorum ben !! O bebek arabasının çok daha iyisi var bende !! İletişim ama görüşmüyoruz doğru düzgün konuşmuyoruz.Çok mecburi bişey olunca merhaba o kadar..Dokununca ne oluyor malınımı yeniliyor ne ilgisi var..Ben inadına yapmadım olması gerekeni yaptım Krem rengi halılar bildiğin tekerlek izi olmuş ve bayram geldi gelen giden olucak ne kadar kötü bi görüntü..

Asla kıskançlığı kabul etmem ben nasıl biri onu anlatmak istedim aldığı yatak odası komidinini kapısında günlerce tutan bi kadından bahsediyorum..

Hayat çok kısa ve anlamsız çekişmelere gerek yok biliyorum ama ayıp ya gerçekten ayıp ne temizliyosun bi de kirletiyosun..
Elti denilince hemen kıskançlık şu durumun kıskançlıkla hiç ilgisi yokk

Siz eltinizi kıskanıyorsunuz gibi geldi bana Siz apartman görevlisi misiniz ne yapacaksınız nereye koyarsa koysun... Hem tartışmak istemiyorum diyorsunuz hem de buna sebep oluyorsunuz.. Çok rahatsız oluyorsanız temizlemeyin olsun bitsin. Eltiniz çalışıyormuş sonuçta eşinin yanında yada başka bi yerde farketmez ki Küçücük konuları dağ yapmanın bi alemi yok bence..

Eltinin iş yoğunluğu nedir bilemiyorum ama çalışan bir bayan olarak söylüyorum inan başka birşeyle uğraşacak takatim kalmıyor. Bu durumdan rahatsızsanız ortak kullanım alanlarının temizliği için yardımcı alın. Ayrıca eşin haklı. Boşver inada bindirmeyin...

Getirip sizin evdeki halınızın üzerine koymuyorsa ortak kullanım alanındaki halının üzerine koyuyorsa sorun olmamalı belki bilinçli yapmıyordur bence siz karışmayın uyaracak biri varsa kv ve kp olmalı çünkü onlar uyarsa konu kapanır ama siz uyarırsanız konu uzar takılmayın bu tür ufak konulara

Ortak kullanım alanı evet ama halının bitiminde de kocaman yer var ve herkes bu zamana kadar hep oraya koydu ya da bodruma inen merdivenlere..
Herkes sende temizleme bırak diyor bende onu deneyeceğim bakalım

Ortak kullanım alanı evet ama halının bitiminde de kocaman yer var ve herkes bu zamana kadar hep oraya koydu ya da bodruma inen merdivenlere..
Herkes sende temizleme bırak diyor bende onu deneyeceğim bakalım

aynen öyle yap çünkü senin rahatsız olduğunu anlıyorsa belkide daha fazla yapacak takıldığını belli etme boşver

Ay elti denilince hemen kıskançlık neyini kıskanacağım!! Bebek arabasınımı!! Çalışıyorsa hiçbi ortak sorumlulukları yapmasınmı kişiler!! Krem rengi halıda kocaman tekerlek izleri bayram üstü!!!

Neyse yapmayacağım bende leş gibi olsun heryer artık madem öyle :128:

farklı bir apartmanda yaşasanız ve bunu bir komşunuz yapsa aynı şekilde düşür müydünüz? bence siz apartmana bir görevli ayarlayın herkes para versin biri gelsin temizlesin.bunları bir kural olarak uygulatmak istiyorsanız apartman kurallarını listeleyip bir yere asın.

Apartmana görevli alındı bu seferde parasını vermedi o da bıraktı.. listede yazdık en büyük eltim yazdı hiç okumamış gibi davrandı ..Ben farklı bir apartmanda da yaşadım. ilk taşındığım gün babaetlerim kapının önündeydi baktım kağıt yazılmış kapının önünde ayakkabı bırakmıyoruz diye hemen aldım ve hiç koymadım bir daha..Toplu yaşam yerinde kurallara uymak lazım mecburuz ama işte insan olmak lazım evvela...

bence eltiniz olduğu için tavrınızdan dolayı kıskançlık dedi arkadaşlar.hiç konuşmasanızda nazikçe diyemez misiniz dikkat etsen olur mu diye?bu kadar mı uzaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…