ah bu eltiler

bence eltiniz olduğu için tavrınızdan dolayı kıskançlık dedi arkadaşlar.hiç konuşmasanızda nazikçe diyemez misiniz dikkat etsen olur mu diye?bu kadar mı uzaksınız

aynen o kadar uzağız!! dedemi kaybettim baş sağlığı bile dilemedi neyse ...

bence muhatap olmayın.bırakın halı kirlinsin hatta temizlemeyin atın çöpe halısız dursun.yok sayın çünkü o yok sayıyor.

Aman ben olsam elimi bile sürmem
Eşinize katılıyorum
Siz de ufacık bişeyi bile bu kadar takıyosanız sadece kendinize edersiniz

Halının üstüne koymasa bile
Onlar temizlemiyosa bende temizlemezdim
Değil ki bekçilik edicem bi de

Merdiven için yardımcılar oluyo onlardan çağırın, herkes ödesin parasını

o temizlemiyorsa siz neden temizliyorsunuz onun ayrıcalığı çalışıyor olmasımı ne münasebet birde üstüne kirletiyor utanmadan siz kendi kapınızın önünü temizleyin onun ki pis kalsın.....
ayrıca burda kıskançlık nerde var ben anlayamadım heyy allahımmmm

Hay Allah sizden razı olsun işte bende anlmadım :)

Olursa olsun beni bağlamaz Ben her ikinizide tanımıyorum sonuçta yazdıklarınız kıskançlığınızı ele veriyo sadece apartmana krem halı koyanda bütün kabahat

Tuttuk parasını ödemedi:) Evet bnde artık elimi sürmeyeceğim kaynanam gelsin o halletsin
Ben insanlık yaptım ya da yapmaya çalıştım bunca zaman ama hem emek verme hemde vereninkine zarar ver olmaz artık kendi istedi :)

Çalışıyorum vaktim yok diyosa
Parasını verecek yaptıracak o zaman

Ama siz hazır temizliyoken ne gerek var diye düşünmüş herhalde
Çok saçma ama her insan bir olmuyor işte

1. bence muhatap olmayın.bırakın halı kirlinsin hatta temizlemeyin atın çöpe halısız dursun.yok sayın çünkü o yok sayıyor.

evt bende ona karar verdim sırf bina değil kaynana ile ilgili de hiç br sorumluluğunu yapmıyordu ama artk onu da halletmek lazım
ya herkes ya hiç

tamam cnm tamam ondan evet hıhı

Hey ALLAHIM YA :)

Hey ALLAH ım YA demek yerine gidip eltinizle orayı temizlediğinizi bebek arabasını oraya koymaması gerektiğini söylemeniz yeterli buraya yazıp ne yapmalıyım demek yerine İnsanlar konuşa konuşa anlaşır... Ha dediğinizi yapmıyorsa ozaman kayınvalidenize gidip eltinizin onu uyarmanıza rağmen hala aynı şeyi yaptığını bi dahada temizlik yapmak istemediğinizi söylerseniz kv. bu olayı kökünden çözer zaten işinize gelmeyen yorumlara dalgaya almak yerine

Yorumları okuyamadım konunuza direk yorum yapıyorum ,aile apartmanında uzun yıllar oturan biri olarak (allaha şükür ki şu an uzakta oturmaktayım eşimin işleri gereği) bu tür sorunlar sık sık olur ,ortak kullanım alanında en iyi çözüm durumunuz varsa bir temizlikçi tutulur ve kullananlar ortak öder....sevgiler.

Temizlikçi tuttuk parasini ödemedi .. Yorumunuz için tesekkur ederim çok doğru en güzeli uzak olmak banada nasip olur insallah :)

Ben seni haklı buldum .
Ya bu insanlar neden böyle ?
Halının üstüne koymasın işte ne var bunda ?
Katlasın evine koysun yada koyacak elbet bir yer vardır oraya koysun .
Bu insan temizliyor oraları .
Koymayıversin bayan bir zahmet .

Siz bi kiskanclik lafina takilmissiniz ona dedim Hey Allahim..Şuan yazdiginiz yorum doğru tesekkurler artik pas kaynana da ben karismayacagim..

Yakin zamanda dedemi kaybettim tum mahalle geldi nerdeyse bi o ne geldi ne aradi ne bisey bu insana gidip soylemek artik icimden gelmiyor acim taze belki de ondan konuşmak bile istemiyorum onunla..
Teşekkürler..

Kıskançlık lafına takıldığım falan yok sizin yazdıklarınız bana onu ifade etti dedim.. Görüşümü belirttim...

temizlikçi tuttuk parasini ödemedi .. Yorumunuz için tesekkur ederim çok doğru en güzeli uzak olmak banada nasip olur insallah :)

eltinizin çalıştığı için yapamamış olmasını normal karşıladım ama madem yapamıyorsan yapılana saygı duyup dikkat etmek zorundasın hele hele çözümler üretilip temizlikçi tutulup parasınıda ödemiyorsa ben eltinizin art niyeti olduğunu düşünüyorum ,aynı sorunları yıllarca yaşadık bizde binaca eltim evde olduğu halde silmezdi asla çok yaşlı kv ile ben yapardım bir misafir gelirdi kv görürlerdi düşünün yaklaşık 70 yaşlarındaydı anne sen yapma ben silerim derdim eskiden yani ben silerdim hep silmediğim zamanlarda pislikten kokardı yine ben rahatsız olurdum ..... Anlayacağınız hiç bir çözümü yok bu işlerin.......... şimdi çok uzaklarda başka başka yerlerdeyiz, hepimiz çok mutlu ve ilişkilerimiz çok güzel, sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…