- 1 Aralık 2012
- 1.211
- 1.357
- 333
- Konu Sahibi ayugrasamam
-
Kıskançlık lafına takıldığım falan yok sizin yazdıklarınız bana onu ifade etti dedim..Görüşümü belirttim...
eltinizin çalıştığı için yapamamış olmasını normal karşıladım ama madem yapamıyorsan yapılana saygı duyup dikkat etmek zorundasın hele hele çözümler üretilip temizlikçi tutulup parasınıda ödemiyorsa ben eltinizin art niyeti olduğunu düşünüyorum ,aynı sorunları yıllarca yaşadık bizde binaca eltim evde olduğu halde silmezdi asla çok yaşlı kv ile ben yapardım bir misafir gelirdi kv görürlerdi düşünün yaklaşık 70 yaşlarındaydı anne sen yapma ben silerim derdim eskiden yani ben silerdim hep silmediğim zamanlarda pislikten kokardı yine ben rahatsız olurdum ..... Anlayacağınız hiç bir çözümü yok bu işlerin.......... şimdi çok uzaklarda başka başka yerlerdeyiz, hepimiz çok mutlu ve ilişkilerimiz çok güzel, sevgiler.
Apartman gibi toplu kullanım yerlerinde yaşayan herkesin belirli kurallara uyması gerek.Orda haklısınız.
Ama,çalışan insan,ister eşinin yanında kasaya baksın ister başka bir işte çalışsın farketmez.Kalkıp erkenden işine gidip akşama kadar orda duruyor mu.Akşam bir de gelip çocuğuyla yemeğiyle,ev işiyle upğraşıyor mu? O yüzden nerde ne iş yaptığı değil,çalışıyor olmasıdır önemli olan.O yüzden bir de kalkıp zaten bütün gün evde olmayan,merdiveni evde oturanlar kadar kullanmayan bir insanın silmemesi de normaldir.Ama tutulan temizlikçiye para vermemesi normal değil.Kayınvalideye karşı yerine getirmediği sorumluluk derken,evini temizlemek filan mı?Hiç kimsenin böyle bir sorumluluğu yok.Hele de çalışan insanın.Knedi eviyle mi uğraşsın,kaynananın eviyle mi.Kayınvalidenin yardıma ihtiyacı varsa,imkanı ve fırsatı olan,evde olan insan Allah rızası için o yardımı yapabilir.Nedir ki,hergün cam kapı halı mı siliniyor.
Apartmana halı sermek,hem dekrem rengi halı sermek ne akıl karı,ne de hijyen.Halıyı kaldırın,kayınpederiniz apartmanda toplantı yapsın.Aidat belirleyin.Herkes o aidatı ödesin.Apartman bu yani,otomatiği,kırığı ampulu eksiği gediği, boyası filan onlar içinde aidattan para biriktirmiş olursunuz.Para vermemesi yanlış.Bunu da kayınpederiniz konuşsun.Eşlerinizin kardeş olarak birbirleriyle konuşmaması onların sorunu.Bugün küserler yarın barışırlar.Kardeşler.Siz eşler küsmeseymişsiniz iyiymiş.Ama küsmek yerine mesafe koymak daha iyidir.İnatlaşmak yerine kapısını çalıp deseniz ki,arabayı buraya koyuyorsun ama kedi girer tüyü kalır,mikrop bulaştırır,Allah korusun çocuğa mikrop geçer demeniz,inşallah kedi girer demenizden daha iyimserdir.
O kadar tatli ki bebek kiyamam onaKedi girse görürler falan demişsin ya. Sen koysana arabanın içine kediyi
Hey ALLAH ım YA demek yerine gidip eltinizle orayı temizlediğinizi bebek arabasını oraya koymaması gerektiğini söylemeniz yeterli buraya yazıp ne yapmalıyım demek yerineİnsanlar konuşa konuşa anlaşır... Ha dediğinizi yapmıyorsa ozaman kayınvalidenize gidip eltinizin onu uyarmanıza rağmen hala aynı şeyi yaptığını bi dahada temizlik yapmak istemediğinizi söylerseniz kv. bu olayı kökünden çözer zaten işinize gelmeyen yorumlara dalgaya almak yerine
Bi kıskançlık olduğu kesin zaten.işi gücü yok sanırım eltisiyle uğraşıyo onun hakkında konusup yaptığı şeyleri eleştiriyo baksana..Kadın işten geliyo çocuğuda var üstelik apar topar çıkıyo evine..buraya konu açıp fikrini söyleyenlerle dalga geçeceğine eltinle konuşup uyarabilirsin.Ben olsam söylerim valla niye çekincem ki,tatlı dil kullandıktan sonra kimseyle tartışmazsın..Hem bu kadarcık şey yüzünden bile insanlarla tartışcak kişiliğin var demek ki..Eşinle kardeşi kötü olabilir,eltinle samimi olmak zorunda değilsin ama meraba meraba olmak zorunda da değilsin..Bana tuhaf geldi bende evliyim benimde illaki sorunlarım oluyor ama tutumunu beğenmedim.!
Bi kıskançlık olduğu kesin zaten.işi gücü yok sanırım eltisiyle uğraşıyo onun hakkında konusup yaptığı şeyleri eleştiriyo baksana..Kadın işten geliyo çocuğuda var üstelik apar topar çıkıyo evine..buraya konu açıp fikrini söyleyenlerle dalga geçeceğine eltinle konuşup uyarabilirsin.Ben olsam söylerim valla niye çekincem ki,tatlı dil kullandıktan sonra kimseyle tartışmazsın..Hem bu kadarcık şey yüzünden bile insanlarla tartışcak kişiliğin var demek ki..Eşinle kardeşi kötü olabilir,eltinle samimi olmak zorunda değilsin ama meraba meraba olmak zorunda da değilsin..Bana tuhaf geldi bende evliyim benimde illaki sorunlarım oluyor ama tutumunu beğenmedim.!
Aynen canım kesinlikle katılıyorum sana işine gelmeyen yorumları " hmmm" hıhı" gibi ifadelerle tiye alıyo arkadaş.. Yorum yapmaya bile gerek yok aslında....
Aynen canım kesinlikle katılıyorum sana işine gelmeyen yorumları " hmmm" hıhı" gibi ifadelerle tiye alıyo arkadaş.. Yorum yapmaya bile gerek yok aslında....
Evet bi konu açıyosa olumsuz yorumlara da hazır olmak zorunda..Yorum yapmaya bile gerek yok haklısın tatlımm,ama görünce dayanamayıp yazdım napıyım,arkadaş işine geldiği gibi davranmaya devam edicek zaten biz ne dersek diyelimm
Bende çalıştım senelerce hemde daha ağır şartlarda hiç öyle bir şey yapmadım Saat dörtten sonra işe gidiyoo yazında 3-4 gün gidiyoo fln üç gün evde öğlen gidiyoo vs. Ayrıca çalışıyosa kendine çalışıyoo banane!! Bu zamana kadar zaten bebektir vs diye bişey demedim ama herkesin koyduğu yere değil de çorapla basılan yere konulmaz! Kıskançlık nerede söylermisin! Sizin kafanız kıskançlığa adapte olmuş!! İşi gücü yok onunla uğraşıyoo fln gibi laflarda sizin kişiliğinizi ortaya koyuyor siz kendi tutumunuza bakın kişiliğinize bakın evvela .. Hey ALLAHIM YAA..
ayrıca az önce oğluşumu okula götürdüm ve kaldırmış kendisi hatasının farkına varıp herkese teşekkürler..
Bende çalıştım senelerce hemde daha ağır şartlarda hiç öyle bir şey yapmadım Saat dörtten sonra işe gidiyoo yazında 3-4 gün gidiyoo fln üç gün evde öğlen gidiyoo vs. Ayrıca çalışıyosa kendine çalışıyoo banane!! Bu zamana kadar zaten bebektir vs diye bişey demedim ama herkesin koyduğu yere değil de çorapla basılan yere konulmaz! Kıskançlık nerede söylermisin! Sizin kafanız kıskançlığa adapte olmuş!! İşi gücü yok onunla uğraşıyoo fln gibi laflarda sizin kişiliğinizi ortaya koyuyor siz kendi tutumunuza bakın kişiliğinize bakın evvela .. Hey ALLAHIM YAA..
ayrıca az önce oğluşumu okula götürdüm ve kaldırmış kendisi hatasının farkına varıp herkese teşekkürler..
Allaha sükür kişiliğim de güzell,bu tarz küçük şeylerin lafını hiç bizaman yapmadım..Kaçta işe gidip kaçta geldiği beni ilgilendirmez..Ben burda sana yorum yapmışken benim kişiliğime laf atamazsın sen konu ben değilim çünkü anlıyosundur umarım beni..
inşallah bi gün eltin olurrr inşallahhhhh :)Büyüksün bravo sanaİykide eltim yok tatlım sen yazınca " Ay iyi ki de eltim olmamış" dedim... Kışiliğimizle gurur duyuyoruz hayatım tşk ederiz.. " Bu arada sen bu kıskançlık lafına neden bu kadar takıldın ne iş yarası olana dokunur... Bak eltin ne güzel anlamış takdir ettim seninle çatışmaya girilmez...
Bence siz gereksiz çıkış yapıyorsunuz.
Düşünmememiş unutmuş olabilir.
Bunu sizde güzel bir dille diyebilirsiniz.
Siz çok büyütmuşsunuz konuyu.
küçük ve önemsiz şeyler bunlar
uzatmanıza gerek yok.
inşallah bi gün eltin olurrr inşallahhhhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?