- 1 Aralık 2012
- 1.211
- 1.357
- 333
- Konu Sahibi ayugrasamam
-
üç eltiyiz üçümüz de birbirimziden kmlerce uzaktayız ohh en güzeli bu galiba.yılda bir kez 3-4 gün görüşürüz ne kavga ne tartışma yaşarız balım tatlım diye geçer gider günler.ne gerek var iç içe olmaya.
şu aile apartmanları kadar saçma bi olay bizden başka bi yerde yok sanırım.hangi aile apartmanında huzurlu yaşanmış ki sizde yaşansın.
Sen ilk önce kişiliğe saldırdın yok evde işi yok bilmem ne ! sen kimsin nerden biliyosun bnm ne yaptığımı!! bence de seni hiç bir şey ilgilendirmez!! konuyu saptırmayın ruhunuz hasta siz gibilerin ya da yaştan dolayı bu saçma şeyler..
Senin konularına da baktım gördük evet sen dinlen tamam hatta tatile çık iyi gelir..
Sen ilk önce kişiliğe saldırdın yok evde işi yok bilmem ne ! sen kimsin nerden biliyosun bnm ne yaptığımı!! bence de seni hiç bir şey ilgilendirmez!! konuyu saptırmayın ruhunuz hasta siz gibilerin ya da yaştan dolayı bu saçma şeyler..
Senin konularına da baktım gördük evet sen dinlen tamam hatta tatile çık iyi gelir..
Olma şansım yok eşim tek erkek
aynen cnm inşallah bize de nasip olur.. Şuan için mecburiyet ilerisi inşallah kısmet olur..
Yeni tatilden geldim kocişimle,bu yazda 3.tatilimizdi bu kadar ilgilendiriyosa söyleyim bu kadar merak mı ettin konularımı hahahaokudun demek gocundurdum seni bu kadar 26 yaşındayım evet çooook cahil bi yaştayım
En azından aynı binada oturduğum hiç bişey yapmadığı halde arkasından konustugum bi eltim yok benim konularımda..Allah kocana sabır versin konuları fazlasıyla saptıran sensin benim konularımda seni ilgilendirmez geçmiş bi konu üzerine giripte laf edemezsin haddini bil üzerine vazife olmayan şeylere yorum yapma,hele ki saygısızlık hiç yapma..
msjıma ekleme yapmıştım.diyorum ki sende de hata var apartmanda tek oturan sen değilsin ya da yönetici değilsin herşey senden sorulacak gibi bir durum yok.eğer bunları böyle düşünürsen huzursuzluğun devam eder.
yarının ne getireceğini bilemezsin :) belki kızın olur da onun eltisi olur inşallah
tövbe ya neler dedirtiyorsunuz insana aman ya varya
tek derdiniz bu olsun
aile apartmanı da olsa hiç apartman içinde halı olur mu ya ondan temizlik değil pislik olur bence.
Oraya ayakkabısız basmak da aynı şekilde.
eğer bu durum sizi çok rahatsız ediyorsa eltinizle konuşun açık bırakma onu bak açık kapı kedi girer üstüne yatar filan diyin
ama sizin yerinizde olsam ben karışmazdım.
sen haddini bil sende benim ne yaptığıma karışamazsın herşeyin uslubu var yok kişiliği ortada yok işi yok eltisiyle uğraşıyoo diye ilk önce senin yorumun var benim değil..
sana sormayacağım ne yapacağımı hadi bakalım sağdan çıkışlar
Bi kıskançlık olduğu kesin zaten.işi gücü yok sanırım eltisiyle uğraşıyo onun hakkında konusup yaptığı şeyleri eleştiriyo baksana..Kadın işten geliyo çocuğuda var üstelik apar topar çıkıyo evine..buraya konu açıp fikrini söyleyenlerle dalga geçeceğine eltinle konuşup uyarabilirsin.Ben olsam söylerim valla niye çekincem ki,tatlı dil kullandıktan sonra kimseyle tartışmazsın..Hem bu kadarcık şey yüzünden bile insanlarla tartışcak kişiliğin var demek ki..Eşinle kardeşi kötü olabilir,eltinle samimi olmak zorunda değilsin ama meraba meraba olmak zorunda da değilsin..Bana tuhaf geldi bende evliyim benimde illaki sorunlarım oluyor ama tutumunu beğenmedim.!
takma bu kadar bence abartıyorsun
bunu sen yazmadın evet kendi kendine yazmış forum..
sende soğuk duş al iyi gelir
Orda kişiliğin ortada yazmıyo bu kadarcık şey yüzünden insanlarla tartışcak kişiliğin var demekki yazıyo,aralarında dağlar kadar fark var,anlamakta zorluk çekiyosun sanırım bişeyleri..
arkadaşların dediği gibi laf söylemektense sende temizlemessin,kapının önünü temizle yeter,
kendi kapısının önünü kendi temizlemek zorunda kalsın.
benim takıldığım nokta şu; kayınvalideyle ilgili sorumlulukları da yapmıyor demişsin?
bu sorumluluk dediğin ne? ev işi mi?
kendinizi mecbur hissetmiyorsanız temizlemeyin ilgilenmeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?