- 11 Ağustos 2008
- 12.125
- 1.274
- 773
- Konu Sahibi ayugrasamam
-
kadın hasta ameliyat oldu 3 ay yattı o zaman bebek yoktu hamile değildi vs kocası yanına elemanda aldı ama bu yine de hergün dörtten sonra gitti işe.. dörde kadar da evde kapıyı fln kimseye açmadı gelmedi .. beni yok sayın diyormuş ama burada oturduğu müddetçe yok öyle olabilir mi!!!
ama herkes kendinden sorumludur.zorla yardım ettiremessiniz ki?
sen yapıyorsan sevabına yapıyorsun.merhametinden yapıyorsun.
eltim yardım etmiyor ama ben yapıyorum.ben yapıyorsam o da yapacak....bence bu düşünceyi
kafandan çıkar. herkes ektiğini biçer
ama herkes kendinden sorumludur.zorla yardım ettiremessiniz ki?
sen yapıyorsan sevabına yapıyorsun.merhametinden yapıyorsun.
eltim yardım etmiyor ama ben yapıyorum.ben yapıyorsam o da yapacak....bence bu düşünceyi
kafandan çıkar. herkes ektiğini biçer
Ya işte elti eşin yanında çalışıyor
Hanımefendide gönüllü apartman sorumlusu o yüzden çok kızıyo
kadın hasta ameliyat oldu 3 ay yattı o zaman bebek yoktu hamile değildi vs kocası yanına elemanda aldı ama bu yine de hergün dörtten sonra gitti işe.. Dörde kadar da evde kapıyı fln kimseye açmadı gelmedi .. Beni yok sayın diyormuş ama burada oturduğu müddetçe yok öyle olabilir mi!!!
açık renk krem halıya pis arabasını koyuyorsa bende kızarım üstelik kirlettiği gibi temizlemiyorsa daha da sinirlenirim. sen arabayı halının üstünden çekmişsin anlaması lazım. illa kapısına gidip bak halının üzerine arabanı koyma demen gerek yok.
madem aynı binada oturuyorsunuz apartman sorumluluklarını bilmesi lazım. çalışıyorsa çalışsın merdivenden oda çıkıyor. halılar ayda 1 yıkanıp merdivenler siliniyosa oda silecek...
ayrıca kıskançlkla ne alakası var yahu...
ben sizi haklı buldum. bence güzel bir dille ilk önce yinede söyleyin ama eğer anlamazsa sonra başka şeyler düşünürsünüz:)
düşmez kalkmaz bir allah onunda başına bir şey gelmeyeceği ne malum ,o zaman sizde yok olursunuz o ayrı bir konu ama kv nin iş ve hastalıkları konusunda kv beklentilerini belirtmesi daha doğru olur,sizin değil. Bu işin bir de insani boyutu var aynı apartmanda oturupta ameliyat ,hastalık konusunda yardımcı olmak için akraba bile olmak gerekmiyor ,sevgiler........ama merdiven kısmında sizi haklı buluyorum ,insanların yaşam alanlarının ortak olarak temizlenmesi gereklidir ,ya temizlikçi parası verir yada yapar,o yapmıyorsa sende yapma düşüncesine katılmıyorum,pislikten kokalım o zaman,sevgiler......(kv ,kp duruma el atmalı )
bu zamana kadar öyleydi 5 sene olucak kaynanayla ilgili hiç birşeye elini sürmedi bende umursamadım son bi senedirde binada orta katta oturuyoo ne temizlik ne bir şey kadın tuttuk parasını vermedi ve en son olay beni kızdırdı hem hiç bişey yapma hemde yapılana zarar ver ona kızdım ben ama bugün öğlen almış inşallah birdaha koymaz ..Koyulacak yere koysa tmm halı bu ya neyse artık bende karışmayacağım ne temizliğe ne bişeye yeniden kadın tutulsun parayı vermezse yine artık kayınpeder el atıcak :)
Ya işte elti eşin yanında çalışıyor
Hanımefendide gönüllü apartman sorumlusu o yüzden çok kızıyo
açıkçası çalışıyorsa kendine çalışıyor.annem olur kayınvalidem olur yaparım ama eli ayağı tutuyor.benim gibi
genç,eltim çalışıyor diye onun kapısının önünüde temizlemek zorunda değilim.apartman görevlisine para vermiyorsan.kendi katını da temizlemek zorundasın.ha temizlemiyor mu,o zaman o katı bende temizlemem,lafını da etmem.
dediğim gibi kayınvaliden ameliyat olmuş geçmiş olsun.
o yapmıyorsa kendine,sen destek ol.etme bulma dünyası.çocuklarına da güzel örnek oluyor böyle.
eltiniz kayınvalidesiyle ve sizlerle kendini soyutlamış,görüşmek istemiyor anladığım kadarıyla.
anlaşamıyor olabilir.herkes anlaşmak zorunda değil.sana ne kadar değer veriliyorsa sen de okadar veirirsin.
hiç ona sinirlenipte kafa yormaya değmez inan.sen de yok sayacaksın ozaman.
Benim şimdi gözümde canlanmadı o yüzden soruyorum. Apartmanın belli bir noktasından sonra halıflex mi var? Yoksa bildiğin halı mı var arada. Ayakkabılarınızı bu halının başında mı çıkarıyorsunuz eve girmeden mi?
Benim şimdi gözümde canlanmadı o yüzden soruyorum. Apartmanın belli bir noktasından sonra halıflex mi var? Yoksa bildiğin halı mı var arada. Ayakkabılarınızı bu halının başında mı çıkarıyorsunuz eve girmeden mi?
Bence hicde kiskanclik degil, insan kendi düsünmesi lazim, yerde krem rengi hali varsa onun üstüne araba koyulurmu pislenir tabiki, bir insanda temizlik takintisi varsa tabiki sinir olur bu duruma, kiskanclik degilde prensip meselesi olmus bu durum diyelim
bildiğin kalın halımetrelik oluyor ya ama kalın yani ince değil merdivenlerde dursun diye aralarında demirler var bi girişteki demirsiz normal serilmiş durumda..kapının yanında kocaman bi ayakkabılık var herkes oraya ayakkabısını koyuyor çıkartıp..
şaka gibi ama gerçek neler yaptım kalksın diye ama işte kaynanalar üşüyorlarmış kışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?