Ah bu erkekler

ezgi2415

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2021
264
65
28
26
bizim bu erkekler niye arkadaşları cagirdimi koşa koşa gidip saat kaç olursa olsun internet kafedir, okeydir, maçtır şu bu olunca koşa koşa gidip sevgilileri şunu yapalım bunu yapalım diyince bı nazlar bı edalar yorgunum uykum var oluyorlar seviyorum deniyor valla bu erkekleri anlamak çok zor

Boğuluyorlar sanırım. Ya da sosyal hayatlarını kaybetmek istemiyorlar ki en doğal hakları/hakkımız.

bizim bu erkekler niye arkadaşları cagirdimi koşa koşa gidip saat kaç olursa olsun internet kafedir, okeydir, maçtır şu bu olunca koşa koşa gidip sevgilileri şunu yapalım bunu yapalım diyince bı nazlar bı edalar yorgunum uykum var oluyorlar seviyorum deniyor valla bu erkekleri anlamak çok zor
Seninle zaman geçirmekten keyif almıyor. Seviyor belki ama aslında uygun değilsiniz birbirinize.
Bir de internet cafe kaldı mı ayol? 😄

Erkeklerde en imrendiğim şey galiba. Hiç sevgilimin arkadaşları gibi arkadaşlarım olmadı. Ne zaman çağırsam ya duymadılar, görmediler beni ya da benim gitmem gerekti. Iliskimizin ilk başlarında buna bozuluyordum ama artık ne kadar şanslı olduğunu görüyorum. Mutlu olması bana yeterli geliyor. Yapıcak bir şey yok 🤷🏼‍♀️

Erkeklerde en imrendiğim şey galiba. Hiç sevgilimin arkadaşları gibi arkadaşlarım olmadı. Ne zaman çağırsam ya duymadılar, görmediler beni ya da benim gitmem gerekti. Iliskimizin ilk başlarında buna bozuluyordum ama artık ne kadar şanslı olduğunu görüyorum. Mutlu olması bana yeterli geliyor. Yapıcak bir şey yok 🤷🏼‍♀️
Ama gerçekten erkekler kızlara göre daha toplu arkadaş gruplariyla takılabiliyorlar her gün bulusssalar yinede sıkılmiyorlar kızlarda bu pek yok

Erkekler böyle diyemeyiz yalnız.. sevgilim neden böyle deseniz daha doğru olurdu. Seven insan sevdiğiyle bir şeyler paylaşmaya fırsat kollar.

Onlarla sevdiği aktiviteleri yapıyor çünkü. Sizle yaptığı şeyler sizin sevdiğiniz şeyler 😁 erkeklerin yapısı galiba

Kız ona bilgisayar oyunu olsun kafi onlarla birde toplanıp oyun oynamaya gidiyolar ah ah 😁

Arkadaşları çağırdığında koşa koşa gidip size ipe un seriyorsa basın tekmeyi, sizinle vakit geçirmek için fırsat kollamayan adamla sevgili falan olunmaz. Büyük ihtimalle sizden daha etkileyici birini bulduğunda zaten o basacak tekmeyi size

Arkadaşları çağırdığında koşa koşa gidip size ipe un seriyorsa basın tekmeyi, sizinle vakit geçirmek için fırsat kollamayan adamla sevgili falan olunmaz. Büyük ihtimalle sizden daha etkileyici birini bulduğunda zaten o basacak tekmeyi size
Ya ciddi düşünüyoruz aileler felan tanıştı tamam çalışmıyor parası yok daha ise girmedi amaa arkadaslarinin yanian gidiyor

Back
X