- Konu Sahibi Karadenizliyasmin
-
Onun kafasında problem var bence. Sen onun ne kişilikte olduğunu anlamış oldun, eşinle aranı sakın bozma.Kızlar kaynanam dün akşam bana dedi ki eski bir iş arkadaşını gördüm kadının yanında kziida vardı çok güzel açık saçık esmer güzeli diye abarta abarta anlatıyor kızın annesi demis ki kızı oğlanına verim buda evli oğlan çocuğu olacak demiş ben tabi dinliyorum eşim falan kayinpederim eşim diyoki niye anlatıyorsun kavga edelim diye mi oda diyokki ne kavga etceniz çocuk olcak hala kiskancsiniz falan dedi eve geldim yattım aşağı eşim geldi moralini bozma dedi başladı sinir boşalması ben de ağlıyorum esime diyorum ki abarta abarta şöyle güzel böyle güzel diyor hamileym bilmiyor mu falan eşimi aradı sonra noldu kavga ettinizmi diyo eşim yok dedi kasten mi yapıyor anlamadım.ilk evlendgim zamanlar eşimin eski kız arkadaşıyla telefonda konusyomus bide yüzüme karşı diyor ben nasıl konusursun digince artık senle evli kız kötü bişey demiyor napiyon nasilsin diyor dedi anlamıyorum yaaa
Sizinki yine iyiymiş. Benim kayınvalide bütün mahallenin kızlarını konuşuyor sonrada facebooktan bak diyo bakıyorlar bunuda yanımda yapıyorlar. En son benden önce istedikleri kıza bak dedi( sabırlı oldukça üstüme gitmek için yaptı ki kıza da gıcık olduğumu eşimin onun profiline evli olduğumuz halde defalarca baktığını resmini telefonda sakladığını yakaladığımı bildiği halde) orada köpürdüm. Payladım bi güzel eşime de bi bakış attım o bilgisayar bi daha açılmadı. Sessiz kalmayın amacın ne hayırdır de.Kızlar kaynanam dün akşam bana dedi ki eski bir iş arkadaşını gördüm kadının yanında kziida vardı çok güzel açık saçık esmer güzeli diye abarta abarta anlatıyor kızın annesi demis ki kızı oğlanına verim buda evli oğlan çocuğu olacak demiş ben tabi dinliyorum eşim falan kayinpederim eşim diyoki niye anlatıyorsun kavga edelim diye mi oda diyokki ne kavga etceniz çocuk olcak hala kiskancsiniz falan dedi eve geldim yattım aşağı eşim geldi moralini bozma dedi başladı sinir boşalması ben de ağlıyorum esime diyorum ki abarta abarta şöyle güzel böyle güzel diyor hamileym bilmiyor mu falan eşimi aradı sonra noldu kavga ettinizmi diyo eşim yok dedi kasten mi yapıyor anlamadım.ilk evlendgim zamanlar eşimin eski kız arkadaşıyla telefonda konusyomus bide yüzüme karşı diyor ben nasıl konusursun digince artık senle evli kız kötü bişey demiyor napiyon nasilsin diyor dedi anlamıyorum yaaa
Gözyaşları hemen hazırdır zaten , gel kızım.yanlış anladın de özür falan dile dimi. Nerdeee, iki gözyaşı bitti gittiaynı muhabbetin lacivertini yaptı benim kv de. bir eve misafirliğe gittik şehir dışına yatıya kaldık, ertesi gün farklı bir şehir de kahvaltı yaparken bu demesin mi "evin kızı bir oğlun olsaydı da onunla evlenseydim" dedi diye. eşim tek erkek. bir de bunu bana anlatıyor, çıldırdım kız ne terbiyesizmiş keşke orada olsaydım cevabını verirdim diye saydırıyorum, hanımefendi oturdu ağladı bir de suçlu ben oldum tepki verdiğim için
Ay bu nee, ergen görümce yapar bunu desem ergen değil, koca kadın, Allahın gücüne gitmesin ama bazıları gercekten dünyaya başkalarının enerjilerini emmeye gelmiş. Yüz vermeyin , benimki de ilk başlarda böyle garip muhabbetlere giriyordu baktım , artık mecbur olmadıkça konuşmuyorum , öyle oturuyoruz sus pus, ben mutluyum tabi bu durumdanKızlar kaynanam dün akşam bana dedi ki eski bir iş arkadaşını gördüm kadının yanında kziida vardı çok güzel açık saçık esmer güzeli diye abarta abarta anlatıyor kızın annesi demis ki kızı oğlanına verim buda evli oğlan çocuğu olacak demiş ben tabi dinliyorum eşim falan kayinpederim eşim diyoki niye anlatıyorsun kavga edelim diye mi oda diyokki ne kavga etceniz çocuk olcak hala kiskancsiniz falan dedi eve geldim yattım aşağı eşim geldi moralini bozma dedi başladı sinir boşalması ben de ağlıyorum esime diyorum ki abarta abarta şöyle güzel böyle güzel diyor hamileym bilmiyor mu falan eşimi aradı sonra noldu kavga ettinizmi diyo eşim yok dedi kasten mi yapıyor anlamadım.ilk evlendgim zamanlar eşimin eski kız arkadaşıyla telefonda konusyomus bide yüzüme karşı diyor ben nasıl konusursun digince artık senle evli kız kötü bişey demiyor napiyon nasilsin diyor dedi anlamıyorum yaaa
Tabiki bilerek yapmış üstüne kavga ettiniz mi diye aramasından belliKızlar kaynanam dün akşam bana dedi ki eski bir iş arkadaşını gördüm kadının yanında kziida vardı çok güzel açık saçık esmer güzeli diye abarta abarta anlatıyor kızın annesi demis ki kızı oğlanına verim buda evli oğlan çocuğu olacak demiş ben tabi dinliyorum eşim falan kayinpederim eşim diyoki niye anlatıyorsun kavga edelim diye mi oda diyokki ne kavga etceniz çocuk olcak hala kiskancsiniz falan dedi eve geldim yattım aşağı eşim geldi moralini bozma dedi başladı sinir boşalması ben de ağlıyorum esime diyorum ki abarta abarta şöyle güzel böyle güzel diyor hamileym bilmiyor mu falan eşimi aradı sonra noldu kavga ettinizmi diyo eşim yok dedi kasten mi yapıyor anlamadım.ilk evlendgim zamanlar eşimin eski kız arkadaşıyla telefonda konusyomus bide yüzüme karşı diyor ben nasıl konusursun digince artık senle evli kız kötü bişey demiyor napiyon nasilsin diyor dedi anlamıyorum yaaa
Çok iyi cevapÇoğu kvdeler böyle.
Bende 8 aylık hamileydim. Memleketten geldi, kahvaltı başındaydık, bana diyor ki kızlar hala oğlumu soruyor, bir öğretmen istemiştim hoş bir kızdı, olmadı, kime niyet kime kısmet dedi.
Ben iplemedim bile... Doğru söylüyorsun. Kısmet işi bu dedim. Oğlundan önce üni mezunu, zengin bir çocuk da beni istemişti. Evlensem dublex bir evim altımda da araba olacaktı. Şimdiyse kirada, kıçı kırık bir evde oturuyorum dedim. Sustu cvp veremedi bile :)
Eşime konusunu bile yapmadım. Böyle cahil bir kadın için kılımı bile kıpırdatmam.
Sen kvdenin istediğini vermişsin. Bilerek yapıyor. Sende yiyorsun. Kaileye bile almamalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?