Ah bu kaynanalar

Karadenizliyasmin

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
185
55
18
30
Kızlar kaynanam dün akşam bana dedi ki eski bir iş arkadaşını gördüm kadının yanında kziida vardı çok güzel açık saçık esmer güzeli diye abarta abarta anlatıyor kızın annesi demis ki kızı oğlanına verim buda evli oğlan çocuğu olacak demiş ben tabi dinliyorum eşim falan kayinpederim eşim diyoki niye anlatıyorsun kavga edelim diye mi oda diyokki ne kavga etceniz çocuk olcak hala kiskancsiniz falan dedi eve geldim yattım aşağı eşim geldi moralini bozma dedi başladı sinir boşalması ben de ağlıyorum esime diyorum ki abarta abarta şöyle güzel böyle güzel diyor hamileym bilmiyor mu falan eşimi aradı sonra noldu kavga ettinizmi diyo eşim yok dedi kasten mi yapıyor anlamadım.ilk evlendgim zamanlar eşimin eski kız arkadaşıyla telefonda konusyomus bide yüzüme karşı diyor ben nasıl konusursun digince artık senle evli kız kötü bişey demiyor napiyon nasilsin diyor dedi anlamıyorum yaaa

Amacına ulaştırmışsınız kayınvalide hanımı. Eşinize çatmayın boşuna hepsi böyle kaynanaların hatta arsızlığa verin hıı maşallah maşallah deyin dinleyin onlar çatlasınlar

ah bu kaynanalar.. bu kabul edilesi bir durum değil. eşiniz de maşallah yani bunda tepki vermeyecekse nerede tepki verecek. hani doldurmak gibi olmasın da annesine diyemez mi 'anne ben evli barklı adamım lafını biraz tart karım üzülüyor' ama yok anne ya işte denmez...

Seni sinir etmeye çalışıyor sende eşinle çok iyi ol bol bol resim çek at güzel şeyler paylaş annesi böyle yapınca bas kahkahayı eşine annesinin yaptıklarını göster ama takmıyormuş havası ver kv ne kadar mutlu olduğunuzu göster sen içini yiyeceğine o yesin

lütfen hamileliğinizi böyle kaynanavari saçmalıklarla hiç etmeyin.. suan tüm stresiniz, üzüntünüz bebeğinize de yansıyor bunu unutmayın. Kaynananız ile görüşmeye ara verin ya da komple bağları kesin bence.

eşinin annesinin o huyunu bile bile annesiyle arasına mesafe koymaması yanlış bir daha ne diye sende gidiyosun iki ayrıca kv eşinle aranı bozmak istiyo buda 3

Bilerek yapiyor. Onemseme umursama ve zaafini belli etme. Sen umursadikca devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…