ah eden eski sevgili

Şunu söyliyeyim benimde bir ahım var öyle bir ahki! Bunu bana yapan 8 yıllık ilk okul arkadaşım 15 yıl sonra ortaya çıktı güya beni çok seviyodu evlenecekti sen benim karımsın okul biter bitmez alıcam seni diyodu? O kadar güvendim ki ona inanırmısınız o anlamda çok ciddi bişey yaşamadık ama benim açımdan yaşayacağım her şeyi yaşadım onunla o istedi sen benim karımsın alıcam ben seni diyodu... Düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum.. Tam 3 buçuk ay yaşadı benle yaşayacağını kıyafetlerime her şeyime karışırdı. Herşeyden çok seviyodu beni ve benim ilkimdi o. 23 yaşındayım ve bugüne kadar ondan başkası dokunmadı kimseyle çıkıp gezmedim. Ailesi mutasıp bende kapalı biriyim. Bir gün ne oldu biliyor musunuz annem bu çocuğu öğrendi aradı ve kibarsa kızımın peşini bırak ilerde mutlu olamazsınız demiş. Oda siz ona kızmayın olmuyosa zorlanmaz tamam abla bu kadar! Neyse annemin tepkisi çocuğun tipini beğenmedi resimde, babasının işini yapması kendisi 2 yıllık mezun. Yakıştıramadı bana benim eğitimim ve kariyerim çok yüksekti ondan. Neyse ben bunu bile ona yansıtmadım o çalışmıycaksın diyodu bende tamam kabullenmiştim çok seviyodum çünkü. Neyse annem den 1 hafta sonra mesaj attım buna annemden çekindi diye sandım adam bana defol git eyvallah istemiyorum seni git annenle çöz sorununu dedi şok oldum. Ben dedim ki beni bekleyemezmisin 2 yıl o arada yumuşarlar hem ailem dedim bana hayal kurma boşuna dedi? Bana her şeyim diyen adam! Küfretti peki ben hak ettim mi onun için maddi manevi her şeyi yaptım ben ona hakkımı helal etmiyorum sözünün eri olmadığından beni kandırdığından o vicdanı yansın!

merak ettim ne istediniz de oldu

Aslında sadece bu konuyu ele aldığımızda tamamen haklısınız. Ben konunun ayrıntılarını okuduğumda anladım bunu. Çünkü kızı sana benden zarar gelmez şeklinde ikna edip eve götürme kısmı var ki içler acısı..

Benim düşündüğüm nokta şu her sevgililerimizle ister istemez gelecek planları yapıyoruz evlenmek istiyoruz ve karşımızdaki erkek de ilişkinin güzel zamanlarında bunu istiyor. Öyle laf olsun diye değil bir erkek güzel vakit geçiriyorsa gerçekten evlenmek ister o an. Ama bu fikrinin değişmeyeceği anlamına gelmez. Bu ilişkiler sırasında yaşadığımız bir takım paylaşımlar oluyor. Bu sırada kimi cinsellik yaşar, kimi yaşamaz kimi sadece öpüşür fazla ileri gitmez falan filan.

3 ay sonra o adamın hala evlenmek isteyeceğinin bir garantisi yoktur. Ya da kendimiz için de aynı şey geçerli. Evet belki o an adam da istedi. Ama üzerinden bir şeyler geçti belki de cinsellikten sonra bi tiksinme yaşadı bi şey hoşuna gitmedi belki de artık sevmemeye başladı.. Sonuç artık istemiyor. Tamam bu durum kanunen evlilik vaadiyle kandırmak olarak geçebilir biliyorum.

Burda hata kadının sadece evleneceklerine güvenip cinsellik yaşamasıdır. He dese ki ben bu adamı çok sevdim ayrılsak da pişman olmicam ne yaşarsam günahıyla sevabıyla benimdir. Sonrasında da mutsuz olmaz zaten. Adımlarımızı atarken pişman olup olmayacağımızı iyice tartmalıyız. Mahkemeye çıkar suçlar ama bu onun yaşadığı hiçbir şeyi değiştirmez işte, hiçbir şey geri gelmez.

Eğer ucunda seks varsa erkek türlü vaatlerde bulunur zaten. Biz o vaatler için mi seks yapmalıyız, yoksa sadece biz de istediğimiz için mi? Bu vaatlere güvenip karşı tarafı mutlu etmek için yaşanan cinselliğin sonuçları böyle acı oluyor işte.

Tekrar söylüyorum ben bunları yazarken konu sahibinin ilk yazısına istinaden böyle düşündüm. ama ayrıntıları anlattıkça gördüm ki konu çok daha farklı..

malesef face den gelen bi cevap yok, sorduğumuz arkadaşı da aramadı ama bu akşamüstü ben ne yaptın diye arayacağım

Yahu rahat bırakın kızı artık.
Ne yani size küfür mü etmesi lazım.
Kız gitmiş yoluna kurmuş düzenini hatırlatmayın bi de!

Sizin kardeşiniz sizin kadar düşünüyor mu acaba girdiği günahı?
Nedir bu ya nasıl bir vicdan var sizde?

Kardeşinizin umuru değil, siz dalga geçer gibi hafife alıp helallik istemeye kalkıyorsunuz falan.
Siz helallik almakla uğraşacağınıza o akılsız kardeşinize tavır koyun!!

vallahı her detay konuyu daha da kötüye götürüyor... başta zannettım kı işte iki kişi tanısır bir birini sever evlenmeye karar verırı bırseyler yasanır ve ayrılınır, kız öyle ortada kalmıs olur. resmen evlenme vaadıyle tanısılmıs, fılm gıbı evlenınce oturacagımız evi görelim falan denmiş olanlar olmuş,,, nutkum tutuldu,,, film gibi yanı... Allah çocuklarımızı ,kızlarımızı korusun...

iğrenç ki ne iğrenç!!
ya resmen kanım dondu.
İnşallah kardeşinizin yüzü gülmez

bende sizin düşündüğünüzü gibi zannetmiştim inanamıyorum ya böyle bişeyin ne hakla helalliğini istiyosunuz anlamış değilim. Kızı bile isteye ortada bırakmış ve şuanda 'kendi çapında mutlu olan' kardeşiniz aradan geçen yıllardan sonra helallik istiyo vay arkadaş ya bunca sene mutlu olduğuna yatsın kalksın şükretsin -gün gelir devran döner- derler.. bu tip bütün erkekler için bu devranın dönmesini merakla beklicem ... daha neler söylemek istiyorumda kelimelerle tarif edebiyorum, ah bi tahmin edebilseniz keşke

Bunun helalleşmesi mi olur? Olmaz namus lekesi ,kalan kalmış hem ahirete hem dünyaya.Dede koruk yemiş torunun dişi kamaşmış derler bilirsiniz.

kızlar merhaba,

face den hala cevap gelmedi, ya o değildi yada dediğiniz gibi sadece "sen adam mısın da böyle şeyler paylaşıyorsun" demek istedi.

ama arkadaşıyla konuştu kardeşim, evlenmiş bi oğlu varmış,başka bi şehre taşınmış, bizim onu sorduğumuzu tabi ki söylemeyecek ona.

olumlu olumsuz yorum yazan herkese teşekkür ederim

Son düzenleyen: Moderatör:

Bence o kişi evlendiyse ve çocuğu varsa asla böyle basit bişey yapmamıştır.
Bence mesaj atan kişi kardeşinize ah eden başka biri olabilir malum kardeşiniz o yaptığından pişmanlık duymadığına göre başka birilerinede yapmış olabilir aynı şeyi.

Bide hakaret mi etti :))

Kardeşin en büyük kötülüğü yaşadıklarını anlatarak yapmış, belkide hala yapıyor . Her dostun bir dostu vardır misali kızın adını çıkartmak en büyük rezilliği.

Kardeşiniz şu an ne halde

Kardeşiniz kız evlenmemiş olsa helallok istese kızea kabul etse onla evlenmeyi düşünürmüydü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…