AH KANSER HİÇ OLMASAN NASIL OLUR

QUOTE="DeryaLi, post: 44760268, member: 722391"]@smeagol
C cansu_tr
@lilyumdelisi
@tubatesbih
@Mazef
eilenn

Kızlar bir bakar mısınız
deryali Allah razi olsun cnm
L lamelifAmine 100 Ya Şafi çektim Yasin okuyacagim öğle namazından sonra insallah .Rabbim sifa versin ailesine bağışlasın inşallah.
Rabbim kimsenin başına vermesin evlatlarimizla sinamasin bizleri.Amin[/QUOTE]

kızlar vesile olduğunuz için allah razı olsun

L lamelifAmine

şimdi ihlas, fatiha, kenzül arş, inşirah ve sayısız ya şafi ya allah çekiyorum rabbim yavruya şifalar versin

Rabbim şafi adıyla şifa versin.. Allahım yar ve yardımcısı olsun . Bende atlattım çok zor hem hasta için hem hasta yakınları için. Hem çok ağrılı sızıli hem tedavisi zor . Yaşayan biri olarak biliyorum. İyilerin duası arkanizda olsun.

mesajı düzenledim ilk mesajıma bakabilirsiniz

hepinizden ALLAH cc razı olsun bu duaların hürmetine belkide sabır ve sukunetle karşıladı

Rabbim acil şifalar versin çok geçmiş olsun ya şafi okumaya çalışacağım bu akşam

şimdilik 1000 ya şafi 15 ayetel kürsi okudum Rabbim şifa verir inşallah namazımı kıldığımda da dua edeceğim Allah dualarımızı kabul eder inşallah Rabbim ailesine de sabır güç kuvvet versin amin inşallah

Sadece ismini yazsan canim, ismen dua daha iyi olur

L lamelifAmine canm çok üzüldüm. Rabbim acil şifalar versin insallah. Düzenli bir Hatim baslatilabilir canm. Kur'an-ı Kerîm bilenlere cüz okutulsa bir Hatim yapılsa çok güzel olur. 1000 şafi. 1 Yasin-i serif. 1 fetih okudum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…