AH KANSER HİÇ OLMASAN NASIL OLUR

Rabbim Şafi ismi ile hem bu yavrumuza hemde hasta olan herkese şifa versin. 1000 tane Ya Şafi okudum. Allah kabul etsin. Yalnız dediğiniz gibi çocuga nazar da değmiş, öyle hissettim, iyi gelişmeleri herkese söylemeyin ve nazar için de sürekli okuyun.

Tüm kalbimle ailesine sabır yavruma şifa diliyorum mübarek cuma nın yüzü suyu hürmetine rabbim şifasını versin müsait olmadığım için okuyamıyorum allahım ailesine bağışlasın

Allah ailesine bağışlasın son günlerde ne kadar çok duyar olduk bu pis hastalığı, ablamda bugün biyopsi yaptırdı patalojiye parça gönderdi inşallah birşey çıkmaz beklemek kötü birşeylerin olacağını düşünmek çok zor..Allah herkese şafi ismi ile şifalarını versin

Okunan bir hatmide katarak dua ettik cnm rabbim kabul eylesin.
Hepinize hayırlı cumalar..

Rabbim ol dedikten sonra her derde çare vardır.
inş o yavru ol dediklerinden olur..
Ya Şafi çektim Rabbim kabul etsin inş.. Acil şifalar diliyorum..

Günaydin, Fatmanin hayirli haberlerini alacagimiz bir gün olsun insallah.
Aksam Fatma ve tüm hastalarimiz icin yasin okudum, Rabbim kabul etsin acil sifalar versin insallah.

Alah razi olsun arkadaslar simdi iceri aldilar ...pek bi neseli kirdu yavrum ...cikincada iyi olur insallah...bizbekleme salnundayiz

Ya Şafi okudum canım Rabbim şifalar versin hastanıza ve bütün hastalara

Dualariniz icin Allah razi olsun ...artik o cocugun bu hayata daha guclu azimle bakmasi icin dua edelim.... Mune abla isterseniz konuyu kapatabilir yada tasiyabilirsiniz hoscakalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…