• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah karantina ah

İnsan şundan nasıl tartışma çıkarabilir, hayret ettim. Üstüme gelme, yemeğin üstüne de seni yerim deyip işi gırgıra vurabilirdiniz. Çok tuhafsınız. Her gün tartışmak nedir ya? Düşman mısınız? Ve çocuğunuzu maruz bıraktığınız ortama bakın. Bizi sakinleştiriyor dediğiniz masumun sırtına ne güzel bir misyon yüklemişsiniz. Onun size değil sizin ona iyi gelmeniz gerekiyor önce, roller değişmiş. Aklınızı başınıza alırsınız umarım da huyum bu dediğinize göre zor bir değişim süreci olacak olacaksa.

Bazen sevgilim bir espri yaptığında ben de birden çok büyük tepki verebiliyorum istemsiz bir şekilde. Adam sonra darılıyor tepkime sana hiç şaka yapamayacak mıyız diye. Valla ben de üzülüyorum hayatı biraz ti’ye almak lazım. Böyle her lafa söze takarak yaşanmıyor. Bu aralar düsturum bu.

Ya birtek ben mi taktim dedigi lafa. Yavas kasigi da yiyeceksin ne demek ya? Daha uygun bir dille soyleyebilirdi. Etkiye tepki olmus bence. Muhtemelen bunun gerisi de vardir. Sanki birikmis bazi seyler ve bir paylama yasamissiniz. Kimisi hizli yer kimisi de agir. Insan kendi evinde de istedigi gibi yiyemeyecekse bilmiyorum ki. Yavas kasigi da yiyeceksin cumlesi onur kirici bana gore, hos degil. Oysa daha uygun cumleler kurabilirdi. Once o kalp kirmis bence.

Back
X