Ah kayınvalide

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz kızken giyiniyor muydunuz? Ben çıplaktım, ne yani anamlar kıyafet mi alacaktı evlenip el olacak kızlarına? Hep kvm aldı hep. Yapraktan dona kvm sayesinde geçtim. Canım kvcim <3
Piremsesler gibiydim ben baba evinde, kocişimin evinde kraliçe oldum. Çok üzülüyorum sizin gibi bağyanlara.

Kvdm sadece nikah elbisemi aldı(cok ısrar ettiği için). Gelinliğimi eşim aldı bende ona damatlık aldm. Kızkenden bir dolap kıyafetim, 15 çifttn fazla ayakkabım, sayısız çantam, kremlerm vs vs vardı aldığımız dolaplara zor sığdı çalıştm kendim yapmıştm iyikide yapmışım sanada tavsiye ederim konu sahibi.

Ya ben daha neler göreceğim bilmiyorum.. E zaten evlenecekmişsiniz adam kaçıyor muydu da hemen kaçıp birlikte yaşamaya başladınız.. Hayır bi de adam kaçacak olsa da bırakın gitsin ne olmuş..

Madem dayanamadınız kaçıp gittiniz demekki herşeyi göze aldınız..

Kayın aileniz sizi bakmak, sizi giydirmek zorunda da değil.. Bende evliyim, evli birsürü tanıdığım var hepimiz kendimiz alıyoruz kıyafetlerimizi.. Ne alaka kayın aileden beklemek?? Bir de inat etmişsiniz falan o zaman utanmaya (kızlık zamanınızdan kalan ) eski kıyafetlerinizi giymeye devam edin ne diyeyim.

Ayrıca değeri önce kendinize vermelisiniz ki karşıdaki insanlar da size değer versin.. Kaçıp giderseniz maalesef değeriniz de o kadar olur..

Çok beklenti içine girmeyin daha da çok üzülürsünüz.. Ki eşiniz zaten ihtiyaçlarınızı karşılamaya hazırmış..bazen gerçekten anlamıyorum bu gelinler neden kayın aileye bu kadar sorumluluk yüklemeye çalışıyor.

Bu ara müge anlıda yılmaz mı ne vardı gündem olmuşlar bende baktım biraz eski videolara falan sizin yazınızı okuyunca ordaki gelin aklıma geldi.. O da tutturmuş mehir diye.. Kocasının babasının yakasından düşmemiş.. Sizde inat etmişsiniz kıyafet diye, aynı yılmazın karısı gibi Yani ne alaka bu hareketler ben anlamıyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…