Ah kayınvalide

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kelebekmisali00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2021
45
-41
1
29
Arkadaslar ben normalde bu zamanlar evlenicektim ama ocak ayında nikah kıydık eşime kaçtım gibi bişey oldu acele ettik seviyorduk birbirimizi diye ocak ayında nikah kıyıp evimize gectık benım babam evin yarı eşyasını aldı yarısını eşimin ailesı yani yaptıkları tek masraf eve giden bu ne bir kıyafet ne bir altın ne bir çamaşır hic bşey yapmadı ailesı biz sevgiliyken hep derledi bu kadar altın yapcaz bunu yapcaz etcez tek bi parca bişey almadılar sonra kayınbabam gittiğimiz her yerde pazarlık yapar ama acayıp utandırır sekılde her seye para para ve benım yanımda tamam durumları olmaz buna bişey demiyorum kesinlikle ama o kadar vaatler de bulundular ki anlatamam size evime misafir gelıyo bir parca elbise almadılar bana ben utanıyorum insan çağırmaya üzüldüğüm sey de onların köyünden biri olsam herseyım yapılacaktı hemde herseyım şimdi 20 gün sonra düğünüm var o kadar umursamaz rahatlar ki ben napıcam bilmiyorum eşim dıyo bişey oldu mu bana soyle git benım maasım dan al ne eksiğin varsa ama onun maasıyla ben ne alıcam ne Almıcam kızken giydiğim şeylerle duruyorum inat etmiştim onlar alıcak dıye ama almadılar tabi şimdi düğün alısverısim olucak mı Almıcaklar mı ben bilmiyorum o kadar soğudum ki onlardan bu yuzden sürekli millet soruyu niye altının yok gelin alışverişine çıktınız mı kafam hep eğiliyor ben napıcam ne edicem hic bilmiyorum görmek istemiyorum artık..

Ah bacim keske o dugun olana kadar gitmeseydin baba evinden artik olan oldugu icin kiymet görmuyorlar malesef yani esinde bisey demiyosa yapcak bisey yok ya signeye cekcen bole mutlu olcan yada kavga yapcan ama bu seferde huzurun kaccak bilemedim ki

nikahtan sonra hemen aynı evde yaşamasaydın daha farklı olabilirdi, hata sende. Nikahın olmuş, evlenmişsin düğün bile saçma kusura bakma. Erkek aileleri zaten masraf yapmak istemiyor sende iyice fırsat vermişsin ellerine. Üzgünüm

Ekleme: vay vay vay, kocan seni dövüyorken derdin bu mu? Silkelen kızım kendine gel, okuduğumuz kadın cinayetleri var ya oku haberleri hepsi böyle itip kakmayla başlıyor. Normal değil bu yaşadıkların

kocasının boğazına ''wikis'' ile masaj yapan üye miydi bu?

Donunu da mı kayınpederine aldırıyorsun

Kaçana kadar aklın neredeydi kendi ayaginla gitmişsin oraya bu saatten snrada almazlar bekleme

Keşke dsha zengın bırıyle evlenseydın .Belliki adam sana yetmıyor.Kocandan ıstesene yakalarını bırakın artık su kayınvalıde ve kaynananın .

Evet oyle bir adet var zorunda ve onların köyün de kaçmak cok normal burda kötü elestiri yapın dıye yazmıyo insanlar size

Evet oyle bir adet var zorunda ve onların köyün de kaçmak cok normal burda kötü elestiri yapın dıye yazmıyo insanlar size
ama burası sizin köyünüz değil ? o yüzden kendi doğrularımızı yazıyoruz,kötü eleştiri olarak algılıyorsanız kendi köyünüzden birilerinin fikrine danışsaydınız keşke :)) birbirinizi anlamış olurdunuz,biz anlamıyormuşuz ya sizi

Eşinizle o kadar sıkıntı yaşıyorsunuz derdiniz kayinvalideniz ve onun almadığı kıyafet mi?

Giyeceğiniz şeyleri bile onlardan beklemek nasıl bir acizliktir ayrıca inat etmişmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…