- 7 Temmuz 2021
- 45
- -41
- 1
- 29
- Konu Sahibi Kelebekmisali00
-
Ah bacim keske o dugun olana kadar gitmeseydin baba evinden artik olan oldugu icin kiymet görmuyorlar malesef yani esinde bisey demiyosa yapcak bisey yok ya signeye cekcen bole mutlu olcan yada kavga yapcan ama bu seferde huzurun kaccak bilemedim kiArkadaslar ben normalde bu zamanlar evlenicektim ama ocak ayında nikah kıydık eşime kaçtım gibi bişey oldu acele ettik seviyorduk birbirimizi diye ocak ayında nikah kıyıp evimize gectık benım babam evin yarı eşyasını aldı yarısını eşimin ailesı yani yaptıkları tek masraf eve giden bu ne bir kıyafet ne bir altın ne bir çamaşır hic bşey yapmadı ailesı biz sevgiliyken hep derledi bu kadar altın yapcaz bunu yapcaz etcez tek bi parca bişey almadılar sonra kayınbabam gittiğimiz her yerde pazarlık yapar ama acayıp utandırır sekılde her seye para para ve benım yanımda tamam durumları olmaz buna bişey demiyorum kesinlikle ama o kadar vaatler de bulundular ki anlatamam size evime misafir gelıyo bir parca elbise almadılar bana ben utanıyorum insan çağırmaya üzüldüğüm sey de onların köyünden biri olsam herseyım yapılacaktı hemde herseyım şimdi 20 gün sonra düğünüm var o kadar umursamaz rahatlar ki ben napıcam bilmiyorum eşim dıyo bişey oldu mu bana soyle git benım maasım dan al ne eksiğin varsa ama onun maasıyla ben ne alıcam ne Almıcam kızken giydiğim şeylerle duruyorum inat etmiştim onlar alıcak dıye ama almadılar tabi şimdi düğün alısverısim olucak mı Almıcaklar mı ben bilmiyorum o kadar soğudum ki onlardan bu yuzden sürekli millet soruyu niye altının yok gelin alışverişine çıktınız mı kafam hep eğiliyor ben napıcam ne edicem hic bilmiyorum görmek istemiyorum artık..
kızken giydiğim şeylerle duruyorum
insanlar sizi giydirmek zorunda mı?inat etmiştim onlar alıcak dıye ama almadılar
kocasının boğazına ''wikis'' ile masaj yapan üye miydi bu?Bir önceki konunuz darp konusu. Eşiniz ümüğünüzü sıkıyor vuruyor dövüyor ama sizin derdiniz pazen, penye, don.
Fake misiniz nesiniz?
Üyelik alalı olmuş iki gün, iki güne iki konu, ikisinin de tutulacak yeri yok.
Donunu da mı kayınpederine aldırıyorsunArkadaslar ben normalde bu zamanlar evlenicektim ama ocak ayında nikah kıydık eşime kaçtım gibi bişey oldu acele ettik seviyorduk birbirimizi diye ocak ayında nikah kıyıp evimize gectık benım babam evin yarı eşyasını aldı yarısını eşimin ailesı yani yaptıkları tek masraf eve giden bu ne bir kıyafet ne bir altın ne bir çamaşır hic bşey yapmadı ailesı biz sevgiliyken hep derledi bu kadar altın yapcaz bunu yapcaz etcez tek bi parca bişey almadılar sonra kayınbabam gittiğimiz her yerde pazarlık yapar ama acayıp utandırır sekılde her seye para para ve benım yanımda tamam durumları olmaz buna bişey demiyorum kesinlikle ama o kadar vaatler de bulundular ki anlatamam size evime misafir gelıyo bir parca elbise almadılar bana ben utanıyorum insan çağırmaya üzüldüğüm sey de onların köyünden biri olsam herseyım yapılacaktı hemde herseyım şimdi 20 gün sonra düğünüm var o kadar umursamaz rahatlar ki ben napıcam bilmiyorum eşim dıyo bişey oldu mu bana soyle git benım maasım dan al ne eksiğin varsa ama onun maasıyla ben ne alıcam ne Almıcam kızken giydiğim şeylerle duruyorum inat etmiştim onlar alıcak dıye ama almadılar tabi şimdi düğün alısverısim olucak mı Almıcaklar mı ben bilmiyorum o kadar soğudum ki onlardan bu yuzden sürekli millet soruyu niye altının yok gelin alışverişine çıktınız mı kafam hep eğiliyor ben napıcam ne edicem hic bilmiyorum görmek istemiyorum artık..
kocasının boğazına ''wikis'' ile masaj yapan üye miydi bu?
Kaçana kadar aklın neredeydi kendi ayaginla gitmişsin oraya bu saatten snrada almazlar beklemeArkadaslar ben normalde bu zamanlar evlenicektim ama ocak ayında nikah kıydık eşime kaçtım gibi bişey oldu acele ettik seviyorduk birbirimizi diye ocak ayında nikah kıyıp evimize gectık benım babam evin yarı eşyasını aldı yarısını eşimin ailesı yani yaptıkları tek masraf eve giden bu ne bir kıyafet ne bir altın ne bir çamaşır hic bşey yapmadı ailesı biz sevgiliyken hep derledi bu kadar altın yapcaz bunu yapcaz etcez tek bi parca bişey almadılar sonra kayınbabam gittiğimiz her yerde pazarlık yapar ama acayıp utandırır sekılde her seye para para ve benım yanımda tamam durumları olmaz buna bişey demiyorum kesinlikle ama o kadar vaatler de bulundular ki anlatamam size evime misafir gelıyo bir parca elbise almadılar bana ben utanıyorum insan çağırmaya üzüldüğüm sey de onların köyünden biri olsam herseyım yapılacaktı hemde herseyım şimdi 20 gün sonra düğünüm var o kadar umursamaz rahatlar ki ben napıcam bilmiyorum eşim dıyo bişey oldu mu bana soyle git benım maasım dan al ne eksiğin varsa ama onun maasıyla ben ne alıcam ne Almıcam kızken giydiğim şeylerle duruyorum inat etmiştim onlar alıcak dıye ama almadılar tabi şimdi düğün alısverısim olucak mı Almıcaklar mı ben bilmiyorum o kadar soğudum ki onlardan bu yuzden sürekli millet soruyu niye altının yok gelin alışverişine çıktınız mı kafam hep eğiliyor ben napıcam ne edicem hic bilmiyorum görmek istemiyorum artık..
Keşke dsha zengın bırıyle evlenseydın .Belliki adam sana yetmıyor.Kocandan ıstesene yakalarını bırakın artık su kayınvalıde ve kaynananın .Arkadaslar ben normalde bu zamanlar evlenicektim ama ocak ayında nikah kıydık eşime kaçtım gibi bişey oldu acele ettik seviyorduk birbirimizi diye ocak ayında nikah kıyıp evimize gectık benım babam evin yarı eşyasını aldı yarısını eşimin ailesı yani yaptıkları tek masraf eve giden bu ne bir kıyafet ne bir altın ne bir çamaşır hic bşey yapmadı ailesı biz sevgiliyken hep derledi bu kadar altın yapcaz bunu yapcaz etcez tek bi parca bişey almadılar sonra kayınbabam gittiğimiz her yerde pazarlık yapar ama acayıp utandırır sekılde her seye para para ve benım yanımda tamam durumları olmaz buna bişey demiyorum kesinlikle ama o kadar vaatler de bulundular ki anlatamam size evime misafir gelıyo bir parca elbise almadılar bana ben utanıyorum insan çağırmaya üzüldüğüm sey de onların köyünden biri olsam herseyım yapılacaktı hemde herseyım şimdi 20 gün sonra düğünüm var o kadar umursamaz rahatlar ki ben napıcam bilmiyorum eşim dıyo bişey oldu mu bana soyle git benım maasım dan al ne eksiğin varsa ama onun maasıyla ben ne alıcam ne Almıcam kızken giydiğim şeylerle duruyorum inat etmiştim onlar alıcak dıye ama almadılar tabi şimdi düğün alısverısim olucak mı Almıcaklar mı ben bilmiyorum o kadar soğudum ki onlardan bu yuzden sürekli millet soruyu niye altının yok gelin alışverişine çıktınız mı kafam hep eğiliyor ben napıcam ne edicem hic bilmiyorum görmek istemiyorum artık..
Simdi, kocaya kacmayi biliyon da, kendine iki don iki gömlek almayi bilmiyon mu dicem, olmicak. O yüzden demiyorum bisey.
Senın ceyiz alışverişin olmadı galıba orda senın anan mı alır kocana gidinceDonunu da mı kayınpederine aldırıyorsun
Evet oyle bir adet var zorunda ve onların köyün de kaçmak cok normal burda kötü elestiri yapın dıye yazmıyo insanlar size
insanlar sizi giydirmek zorunda mı?
hem kaçarak evleniyorsunuz hiçbir hazırlık yapmadan,millete güvenerek,hem de beni giydirsinler diyorsunuz.
valla babanıza üzüldüm ben bi de kıyamadım. kaçmanıza rağmen yine evinizi eşyanızı almış adamcağız...
Sen kim oluyosun da bana boyle bişey yazıyosun senn anan mı aldı sana sen kocaya gidinceSimdi, kocaya kacmayi biliyon da, kendine iki don iki gömlek almayi bilmiyon mu dicem, olmicak. O yüzden demiyorum bisey.
Ne alaka yaBilmem, öyle bi üye mi varmış? :)
ama burası sizin köyünüz değil ?Evet oyle bir adet var zorunda ve onların köyün de kaçmak cok normal burda kötü elestiri yapın dıye yazmıyo insanlar size
Eşinizle o kadar sıkıntı yaşıyorsunuz derdiniz kayinvalideniz ve onun almadığı kıyafet mi?Evet oyle bir adet var zorunda ve onların köyün de kaçmak cok normal burda kötü elestiri yapın dıye yazmıyo insanlar size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?