- 7 Kasım 2019
- 5.836
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.421
- 198
- Konu Sahibi Kelebekmisali00
-
köyde yasamadım hıc de kayınpeder bısey almak zorunda degıl benım bıldıgım kocan kendıne guvenıyosa evlenır:)) anan da anan yazmıssın ona buna. Guzel bısey yazasım kactı bana da küfür eder gibi konuscaksın.bılıyorum.Arkadaslar ben normalde bu zamanlar evlenicektim ama ocak ayında nikah kıydık eşime kaçtım gibi bişey oldu acele ettik seviyorduk birbirimizi diye ocak ayında nikah kıyıp evimize gectık benım babam evin yarı eşyasını aldı yarısını eşimin ailesı yani yaptıkları tek masraf eve giden bu ne bir kıyafet ne bir altın ne bir çamaşır hic bşey yapmadı ailesı biz sevgiliyken hep derledi bu kadar altın yapcaz bunu yapcaz etcez tek bi parca bişey almadılar sonra kayınbabam gittiğimiz her yerde pazarlık yapar ama acayıp utandırır sekılde her seye para para ve benım yanımda tamam durumları olmaz buna bişey demiyorum kesinlikle ama o kadar vaatler de bulundular ki anlatamam size evime misafir gelıyo bir parca elbise almadılar bana ben utanıyorum insan çağırmaya üzüldüğüm sey de onların köyünden biri olsam herseyım yapılacaktı hemde herseyım şimdi 20 gün sonra düğünüm var o kadar umursamaz rahatlar ki ben napıcam bilmiyorum eşim dıyo bişey oldu mu bana soyle git benım maasım dan al ne eksiğin varsa ama onun maasıyla ben ne alıcam ne Almıcam kızken giydiğim şeylerle duruyorum inat etmiştim onlar alıcak dıye ama almadılar tabi şimdi düğün alısverısim olucak mı Almıcaklar mı ben bilmiyorum o kadar soğudum ki onlardan bu yuzden sürekli millet soruyu niye altının yok gelin alışverişine çıktınız mı kafam hep eğiliyor ben napıcam ne edicem hic bilmiyorum görmek istemiyorum artık..
Benim köyüm zaten yok eşimin köyünden bahs ediyorum ben İstanbulluyum ve severek evlendim kaçmadım onun gibi bişey dedım bi anda oldu anlamında senın gıbi aklı kıt biri zaten bana akıl veremezama burası sizin köyünüz değil ?o yüzden kendi doğrularımızı yazıyoruz,kötü eleştiri olarak algılıyorsanız kendi köyünüzden birilerinin fikrine danışsaydınız keşke :)) birbirinizi anlamış olurdunuz,biz anlamıyormuşuz ya sizi
Ne tarz da yazmıs lar okudunuz muköyde yasamadım hıc de kayınpeder bısey almak zorunda degıl benım bıldıgım kocan kendıne guvenıyosa evlenır:)) anan da anan yazmıssın ona buna. Guzel bısey yazasım kactı bana da küfür eder gibi konuscaksın.bılıyorum.
Sana kim dedı eşimle sıkıntı yasadığımı sizde de gelıne kıyafet alınmaz galıba uzay damı yasıyosun yada kaynayasınEşinizle o kadar sıkıntı yaşıyorsunuz derdiniz kayinvalideniz ve onun almadığı kıyafet mi?
Giyeceğiniz şeyleri bile onlardan beklemek nasıl bir acizliktir ayrıca inat etmişmiş
bu gece türbülans olabilirmiş haberiniz olsun :)Benim köyüm zaten yok eşimin köyünden bahs ediyorum ben İstanbulluyum ve severek evlendim kaçmadım onun gibi bişey dedım bi anda oldu anlamında senın gıbi aklı kıt biri zaten bana akıl veremez
Ben kaçmadım onun gibi bişey dedım bian da oldugu için o anlamı yazdımSen kaçarak zaten kendi değerini düşürmüşsun üstelik nisanliyken. Niye simdi sana fistan alsınlar ki
Bir insan kızken giydiği şeylerle nasıl durur? İnanamıyorum şu an. Resmen dram... Hiç mi bişey almadılar?Arkadaslar ben normalde bu zamanlar evlenicektim ama ocak ayında nikah kıydık eşime kaçtım gibi bişey oldu acele ettik seviyorduk birbirimizi diye ocak ayında nikah kıyıp evimize gectık benım babam evin yarı eşyasını aldı yarısını eşimin ailesı yani yaptıkları tek masraf eve giden bu ne bir kıyafet ne bir altın ne bir çamaşır hic bşey yapmadı ailesı biz sevgiliyken hep derledi bu kadar altın yapcaz bunu yapcaz etcez tek bi parca bişey almadılar sonra kayınbabam gittiğimiz her yerde pazarlık yapar ama acayıp utandırır sekılde her seye para para ve benım yanımda tamam durumları olmaz buna bişey demiyorum kesinlikle ama o kadar vaatler de bulundular ki anlatamam size evime misafir gelıyo bir parca elbise almadılar bana ben utanıyorum insan çağırmaya üzüldüğüm sey de onların köyünden biri olsam herseyım yapılacaktı hemde herseyım şimdi 20 gün sonra düğünüm var o kadar umursamaz rahatlar ki ben napıcam bilmiyorum eşim dıyo bişey oldu mu bana soyle git benım maasım dan al ne eksiğin varsa ama onun maasıyla ben ne alıcam ne Almıcam kızken giydiğim şeylerle duruyorum inat etmiştim onlar alıcak dıye ama almadılar tabi şimdi düğün alısverısim olucak mı Almıcaklar mı ben bilmiyorum o kadar soğudum ki onlardan bu yuzden sürekli millet soruyu niye altının yok gelin alışverişine çıktınız mı kafam hep eğiliyor ben napıcam ne edicem hic bilmiyorum görmek istemiyorum artık..
Konu sahibinden alakasız olarak soruyorum bedava gitmek nasıl bir tabir bu böyle ya benim mi evlilik anlayışım farklı acabaBir insan kızken giydiği şeylerle nasıl durur? İnanamıyorum şu an. Resmen dram... Hiç mi bişey almadılar?
Benim kayınvalidem kızken giydiğin hiç bişey bu eve girmeyecek demişti evlenirken. Bizim burda çok ayıp bişe zaten. Donumdan çorabıma takım takım kıyafetlere kadar aldılar. Hepsi de markalı. 16 tane bilezik, beş beşi bir yerde, trabzon set bi de pıllanta gerdanlık taktılar. Sen bedavaya gitmişsin kardeş, değerin bilinmez bundan sonra üzgünüm
Vaadleri düğün vaadiydi tatlım.Arkadaslar ben normalde bu zamanlar evlenicektim ama ocak ayında nikah kıydık eşime kaçtım gibi bişey oldu acele ettik seviyorduk birbirimizi diye ocak ayında nikah kıyıp evimize gectık benım babam evin yarı eşyasını aldı yarısını eşimin ailesı yani yaptıkları tek masraf eve giden bu ne bir kıyafet ne bir altın ne bir çamaşır hic bşey yapmadı ailesı biz sevgiliyken hep derledi bu kadar altın yapcaz bunu yapcaz etcez tek bi parca bişey almadılar sonra kayınbabam gittiğimiz her yerde pazarlık yapar ama acayıp utandırır sekılde her seye para para ve benım yanımda tamam durumları olmaz buna bişey demiyorum kesinlikle ama o kadar vaatler de bulundular ki anlatamam size evime misafir gelıyo bir parca elbise almadılar bana ben utanıyorum insan çağırmaya üzüldüğüm sey de onların köyünden biri olsam herseyım yapılacaktı hemde herseyım şimdi 20 gün sonra düğünüm var o kadar umursamaz rahatlar ki ben napıcam bilmiyorum eşim dıyo bişey oldu mu bana soyle git benım maasım dan al ne eksiğin varsa ama onun maasıyla ben ne alıcam ne Almıcam kızken giydiğim şeylerle duruyorum inat etmiştim onlar alıcak dıye ama almadılar tabi şimdi düğün alısverısim olucak mı Almıcaklar mı ben bilmiyorum o kadar soğudum ki onlardan bu yuzden sürekli millet soruyu niye altının yok gelin alışverişine çıktınız mı kafam hep eğiliyor ben napıcam ne edicem hic bilmiyorum görmek istemiyorum artık..
Önceki konunuzda yazmışsınız eşinizin sizi nasıl darp ettiğini.Sana kim dedı eşimle sıkıntı yasadığımı sizde de gelıne kıyafet alınmaz galıba uzay damı yasıyosun yada kaynayasın
Sizinki farklı. Bizim burlaada geline yapılan masrafla değer doğru orantılıdır. Ne kaa çok masraf o kaa çok değerKonu sahibinden alakasız olarak soruyorum bedava gitmek nasıl bir tabir bu böyle ya benim mi evlilik anlayışım farklı acaba
Arkadaşımız ironi yaptı ama yinede siz bilirsinizKonu sahibinden alakasız olarak soruyorum bedava gitmek nasıl bir tabir bu böyle ya benim mi evlilik anlayışım farklı acaba
bence konu sahibinin söylemlerine bakarak ironi yaptı kendisi de.Konu sahibinden alakasız olarak soruyorum bedava gitmek nasıl bir tabir bu böyle ya benim mi evlilik anlayışım farklı acaba
Bir insan kızken giydiği şeylerle nasıl durur? İnanamıyorum şu an. Resmen dram... Hiç mi bişey almadılar?
Benim kayınvalidem kızken giydiğin hiç bişey bu eve girmeyecek demişti evlenirken. Bizim burda çok ayıp bişe zaten. Donumdan çorabıma takım takım kıyafetlere kadar aldılar. Hepsi de markalı. 16 tane bilezik, beş beşi bir yerde, trabzon set bi de pıllanta gerdanlık taktılar. Sen bedavaya gitmişsin kardeş, değerin bilinmez bundan sonra üzgünüm
ben de oyle dusundum.bence konu sahibinin söylemlerine bakarak ironi yaptı kendisi de.
yoksa bu üyeyi bilirim,bedava gittin gibi bir tabir kullanacak belki de son insandır :))
Bir dogru bana yazan sensın kaBir insan kızken giydiği şeylerle nasıl durur? İnanamıyorum şu an. Resmen dram... Hiç mi bişey almadılar?
Ne diyorsunuz ya siz gidin işinize hadiben de oyle dusundum.
ben de gelınlıgın ıcınde kılot vardı bı de corap. Sutyen bıle gıyemedım.bı onla geldımSiz kızken giyiniyor muydunuz? Ben çıplaktım, ne yani anamlar kıyafet mi alacaktı evlenip el olacak kızlarına? Hep kvm aldı hep. Yapraktan dona kvm sayesinde geçtim. Canım kvcim <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?