Ahım büyük...

Ben de bunu soracaktım. Eşinin çektiği kredi ile nasıl ev aldılar? Kredi çeken kimse onun üstüne olmalı ev.
Ayrıca eşinin aldığı eşyaları mağaza sahibi onlara nasıl verdi?

eşim üvey annesiyle gitmişti almaya canım evlerine flnda mobilya almıslardı oradan adama gidip esyaları alacaz demişler adamda parasını almıs veremem demez dimi ertesi gün o eve gitmiş eşyalar eşim daha sonra parasını istedi ama BABASI yok sana para mara dedi eşimde lanet olsun dedi üzerine gitmedi çirkeflerin

aman yok öyle insanlarla aram olmasın ne iyi ne kötü
evet ablacım eşim destek bu yeter zaten sıkıntımız vardı gecti sadece yazmak istedim o kadar seninle birlikte bikaç arkadasım daha biliodu bu olayı ama herkes bilsin görsün istedim

kadına bak ya tüm derdi, kendi oğluna yapsın etsin, eşya düzsünmüş, takdiri ilahi yanlarınada kalmamış, oğlu ne o eşyalarda oturabilmiş ne o evde ne düğünü derneği olmuş, benim anlamdığım konu babası nasıl size sırtını döner ya, hadi döndü, nasıl sizin hakkınızda olur olmaz konuşur iftira atar gibi, eşin ne diyo babası hakkında, valla büyük konuşmayım ama affedilir bişey değil ya, üvey hadi adı üstünde üveyde, babası öz babası ya

Anne Üvey olunca babada Üvey oluyor maalesef

Okurken çıldırdım resmen ama ben eşiniz adına çok üzüldüm babasını gözlemiş yazıkki o babaya evladını yalnız bırakıyor. Eşinle birbirinize sahip çıktıkdan sonra gerisini boşverin canım eden bulur, kimsenin ahı kimsede kalmıyor. İlahi adaletten kimse kaçamaz o kadında Allah korkusu yokmuş ki bukadar kötü olabiliyor. Hakedttiğinide almış daha çok beter olur görürsün sende..:umursamaz:

chess babası herseyi o kadını üzerine yapmıs kukla yani suanda bizden yana olsa kadın tekmeyi basacak anladınmı korkudan ama yazık yazık

hırcındeniz evet canım daha beter olur eminim buna ama benim içim rahat eşimde arada aklına gelio üzülüo ama napalım eden buluo onun için içimiz rahat

Derler ya canım, ''kadınlar şeytana pabucunu ters giydirirmiş''
sizinkide tam o cinstenmiş.
Kötü olmasın bir insan yeterki.
Neyse canım, siz yolunuza bakın, eşinde erkenden görmüş oldu bu zararları, belki daha sonra daha da büyük sorunlar yaşayacaktınız.
Allah bu kadarcıkla sizi kurtarmış.
Eminim sen de o an Allahından bulsunlar demişsindir.
Herkes eninde sonunda hakkettiğini buluyor zaten.
Senin adına çok üzüldüm tabii, en mutlu olman gerekken zamanda bu sıkıntıları yaşamışsın ama dedim ya bunada şükür, daha fenalarıda olabilirdi, daha fazla zaman geçip, daha çok yüz göz olmuş olsalaydınız.
Geçmiş olsun ....

canım onemlı olan senın ve eşinin mutlulugu rabbim ıslah etsın o insanlarıda inan kimsenin yaptıgı yanına kalmıyo bizimle ugrasanlara allah bizi unutturacak dertler versin

allahın sopası yok diye boşuna demiyorlar... söz gününde düğün arfisende yaşadığın olaylara çok üzüldüm.. ama şükür atlatmışsın herşeye rağmen eşinle birliktesin ömür boyu mutluluklar...

bu arada seni çirkinmi bulmuş o kadınn... düğün resimlerine bakmıştım daha önce çokta hoş güzel bi bayansınn... ne uydurcağını şaşırmış böylemi arayı bozmaya çalışmış..

evet canım çirkinmişim anneme sölemiş daha güzellerini buldum istemedi die eşim için yengemede çirkin demiş bi güzelliği yok neden oğlum ısrar ediosa demiş

evet canım çirkinmişim anneme sölemiş daha güzellerini buldum istemedi die eşim için yengemede çirkin demiş bi güzelliği yok neden oğlum ısrar ediosa demiş

hayatım kaynananın dünya birinciliği filan var herhalde güzellikte seni çirkin bulduğuna göre... ayy ne deli saçması şeyler yha.. uyuz oldum bak şimdi ona:oklava:

kim uyuz olmadıki canım görümcem evli 2 çocugu var benden cok büyük yani onuda üvey annesi büyütmüş küçükken iyi temizlik yapamıosun die bıcak batırırmıs kıza bacaklarında fln iz var ve saklamıs korkudan kimseye söylememiş bana gösterdi allah cıkarır acısını mutlaka

oo bu başına gelenler az bile... daha görceği ödiyeceği çok günahı var desene..

üzüldüm arkadasım başına gelenlere..
canını fena yakmış o bayan.. hem de öz anne bile değil.. öz anne olsa da hakkı yok tabi de..
yanlız ben naçizane başka bir şey söylemek istiyorum sana.. umarım beni yanlış anlamazsın ama bizim dinimizde ödül iki dünyada , ceza ise sadece öteki dünyadadır.. öyle olmasa masum insanların başına hiç kötü bişi gelmezdi... mesela sen bir günah mı işledin de böyle bir kayınvalide ile cezalandırıldın? hayır , değil..
hayatta herşey Takdir-i ılahi...
bu şekil düşünme yöntemini eleştirme gereği duymamın sebebi.. yarın öbür gün Allah vermesin ama olur da başına kötü bir şey gelirse bu sefer günahım neydi,Allahım beni niye cezaandırıyorsun diye kendini sorgulayıp, üzme.. insanlar bu gibi sebeplerden çok ağır depresyonlar geçiriyorlar...

tesekkür ederim yorumun için
ama ben insanım o kadın gibi insallık nasibini almamıs kişiliksiz biri deilim allah korkum var basta hak ne haksızlık ne bilirim kimseninde günahını almam ben yaşadıgım bişiyi anlattım o kadın cok ah aldı ya benden ya baskalarından ama cezasız kalmıo yapılan kötülükler bunu anlatmak için konuyu açtım

ben nikahımda çok ağlamıştım ailemi silip kaçmıştım aile namına kimsem yoktu anne adını sorduğunda memur nasıl ağladım anlatamam sonrasında inancı çok kuvvetli bi arkadaşım demişti ki sen 40 gün boyunca bi meleksin rabbim sana nur yağdırdı elini açıp ettiğin hiçbi duan karşılıksız kalmaz hele bi gelinin gözyaşına sebep olmak ahını almak allah katında affedilir değil. sen içini ferah tut herkes ettiğini bulur demişti. ve görüyorum ki hala buluyolar. ettikleri iftiralar bana yaptıklarını birer birer büyük utançlarla görüyolar. ve ben diyorum beter olun bu daha iyi günleriniz.

senin ailenlemi sorunun oldu canım karsı taraflamı anlamadım pek

Back
X