önceikle merhaba belkide büyütülecek bir deret diil ama yazmak istedim.ben k.valide ile altlı üstlü otruyorum malesefk.peder memelekete gitti ama bizimki gitmiyor,başımızda bekliyor. diceksiniz ki evin ayrı öyle olmuyor.kendi yemek yapmıyor bizde yemek istiyor,biyere kalmaya gitsek korkuyormuş madem korkuyosun git kocanın yanına yok,bu sene gitmedi geçen sene çalışıcam dedi gitmedi,seneyede bebek düşünüyoruz bu seferde torun doğdu ne işim var memlekette der bizim başımızı bekler.:18:k.peder memlekette 6 ay k.valide başımızda ya ikisi gitsin ya ikisi kalsın...
Sizin adınıza üzüldüm, evliliğinizi istediğiniz gibi yaşayamıyorsunuz, kaynananız sizi kısıtlıyor.
Ben anlamıyorum hangi mantığa göre bunu yaptıklarını. Oğlun senle beraber değil artık, evi eşi var. Sen hala niye kabullenmek istemiyorsun?
Eşin anlayışlı biridir umarım, onunla konuşursan halledebilirsin inşallah!
önceikle merhaba belkide büyütülecek bir dert diil ama yazmak istedim.ben k.valide ile altlı üstlü otruyorum malesefk.peder memlekete gitti ama bizimki gitmiyor,başımızda bekliyor. diceksiniz ki evin ayrı öyle olmuyor.kendi yemek yapmıyor bizde yemek istiyor,biyere kalmaya gitsek korkuyormuş madem korkuyosun git kocanın yanına yok,bu sene gitmedi geçen sene çalışıcam dedi gitmedi,seneye de bebek düşünüyoruz bu seferde torun doğdu ne işim var memlekette der bizim başımızı bekler.:18:k.peder memlekette 6 ay k.valide başımızda ya ikisi gitsin ya ikisi kalsın...
evet oğlunu benimle paylaşamıyor,benide oğlulya türünün tek ve son örneğiyok kızlar anneler oğullarını paylaşamıyorlar
O yaşa gelmiş kaynana istediğini yapıyor,yaptırıyor gençken yapamadığı insanın içinde dert oluyor başka çocuğu yokmu bu cadının?
eşim anlayışlıdı saolsun,oda annesinin gitmesini söylüyor kadının yeri kocasının yanıdır diyor,ama nafile oğluyla işi pek olmaz varsa yoksa gelini torunu boşanıp kocasıyla,benle nikah kıyıcak yakında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?