ah kaynana vah kaynana

Bende senin gibi altli ustlu oturuyorum canim..
Ve dedigim tek sey, bunu bastan kabul etmiycektik..
Sabretmekten baska care yok malesef..

acaba oğlunumu paylaşamıyor bende buna kızıyorum kocan hayatta git memlekete yaşını başını almışşsın yaşıcanı yaşamışın bırak gençleri kendi haline ay bukadr olmaz yaa bu insanlar nekadar mantıksız sonra gelinim bana saygısızlık yaptı

bide demezmi ben torunumdan ayrı kalamam.2 sene önce annesinin yanına gitti 4 ay kaldı madem ayrı duramıyordun nasıl kalddın o zaman dedim gel bana sor diyo.sanki silah zoruyla tuttular nabza göre şerbet veriyor anlıcanız

Sizin adınıza üzüldüm, evliliğinizi istediğiniz gibi yaşayamıyorsunuz, kaynananız sizi kısıtlıyor.
Ben anlamıyorum hangi mantığa göre bunu yaptıklarını. Oğlun senle beraber değil artık, evi eşi var. Sen hala niye kabullenmek istemiyorsun?
Eşin anlayışlı biridir umarım, onunla konuşursan halledebilirsin inşallah!

eşim anlayışlıdı saolsun,oda annesinin gitmesini söylüyor kadının yeri kocasının yanıdır diyor,ama nafile oğluyla işi pek olmaz varsa yoksa gelini torunu boşanıp kocasıyla,benle nikah kıyıcak yakında...

Herhalde kocasıyla da arası pek iyi değil, 6 ay ayrı duramazdı yoksa.
Evde yalnız kalınca korkması çok ilginç ama, çocuk gibi onu mu düşünmenizi mi bekliyor?

annesi gitmezse annesi gidene kadar birlikte olmayacağınızı söyleyin. bir yolunu bulup gönderir

aman canım bende altlı üstlü oturanlar danım başta arkadaşın dediği gibi kabul etmemek lazımdı ama ne yapacaksın

bizde de benzer sorunlar oluyor sanki aynı evdeymişiz gibi bir giriş çıkış saati uygulaması var. yook bu saate kadar nerdeydiniz yook niye geç geliyorsunuz niye orda kaldınız vs. oluyor öyle şeyler. sizin yapacağınız bişey yok eşiniz konuşsun anne babam yanlız orda git felan desin bir yol bulsun bence.. başka yolu yook kötü bir durum anlıyorum seni

O yaşa gelmiş kaynana istediğini yapıyor,yaptırıyor gençken yapamadığı insanın içinde dert oluyor başka çocuğu yokmu bu cadının?

Benim kayinbabamda senede en az 2 kez türkiyeye izine gider. Kaynanamda sagolsun, herkesin basinin etini yer iste ben gidemiyorum, burda is güc, torunlar bensiz yapamazlar felan filan. Halbuki ikiside emekli, maddi durumlari cok iyi, kayinbabam kaynanamdan kafa dinlemek icin firsat buldukca kacip gidiyo
Artik kaynanamla fazla bi kontagim kalmadi ama nisanliyken dügün hazirligi yapiyoduk, kaynanam kiskanclik krizlerine giriyodu resmen kayinbabamda izine gitti lafindan kurtulmak icin, esim gitmis bilet almis sirf gitsin kurtulalim diye, anne sana süpriz yaptim, bak sana bilet aldim babami özledin sen yanina git demis...
Sonrada gelip bana hava atmisdi oglum bana sürpriz yapmis, bilet almis diye.. Sanki ben bilmiyodum neden aldigini

Yani, esinde rahatsiz oluyosa belki sizde böyle biseyler yapabilirsiniz.
Bi gün konuyu ac, galiba annen babani özlüyo acaba sürpriz yapsakda yaninami göndersek felan diye
Bakarsin ise yarar, sende bi kac ay kafani dinlersin vallah

Ahahahah çok güldüm Allah'tan eşiniz birçoğunun göstermediği "cesareti" göstermiş. Belki istenmediğini görür de gider...:)

Bende yedi aylık evliyim kaynanamlar görümcem vs samsunda ben istanbuldayım allahtan .Görümce kelimesii sevmeyerek evlendim ablam olucak grümcem demicem dedim nitekimde öle oldu evlenenen kadar fikir tanıştım abla böle olsa nasıl olur vs .aaaaa evlenmeme bir hafta kala ben bişi sormadan bana emir verir oldu buraya geldim eşimle hergün bir saat konuşur oldu neyaptınız vsss ..sonra baktım herşeye krışıyor yönlendirior beni evlendikten 3 ay sonra ilişkiyi kestim mesafe koydum birgün bana ne derse beğenirsiniz annemden önce beni arıcaksın beni kaynana olarak göreceksin önce benle konuşcaksın sizi denedim bir aydır aramadınız arayım bari dedim bende seni ben abla olark tanıdım öle kalacak dedim ay şuan çok rahatım demekki bazı görümceyle araya sınır koymak gerekior .Kynanam çok iyi allahtan hiç karışmaz bana karışmadıda ..

Nurerkan o nasıl bir görümceymiş öyle Kendi gelinine kayınvalidelik yapsın; annesinin gelininden ona ne?

Şaka bir yana hep mesafe gerekiyor sanırım. Altlı üstülü oturmak hiç kolay olmamalı; bir çok fedakarlık gerektiriyor olmalı.

Tavsiyem kayınvalideniz sizin çocuğunuz değil; eşin ve sen ailesin bir yere giderken yok korkar mı yok yemeğini yemiş midir aç kalmış mıdır diye düşünmeyin sakın. Hasta olsa bakım istese çok ayrı... Yüz vermeyin lütfen...

Yok canım allahtan istanbuldayım yoksa olaki geçinemeyip samsuna gitsek varya yandım ben yüz vermiyorum tabi ben abla dedim ama gerçektende millet görümcesinden dert yanıyorduda all allah diyordum benim ablam olcak diordum görümce demicem diordum ama vallahi şaştım kaldım ...İyiki uzağım yoksa yz vermesemde bir yolunu bulur eşimle aramı bozar görümcemin eltisi bile dert yanıor ondan gerçektende el gibi görüyorlar insanı mesafe koymak gerekior ...

Ay altlı üstlü oturanların işi çok zor ya helede anlayışsız insanlarsa eşinin ailesi kızları kandırıyorlar ayrı oturcaksınız ben size karışmıcam diorlar altlı üstlü oturuyorlar birde rahat bırakmıyorlar karışıp eşiyle arasını bozuyorlar öle insanlara da sinir oluyorum benimde var o şekilde duran arkadaşım ..Allah yardımcıları olsun vallahi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…