Herhalde kocasıyla da arası pek iyi değil, 6 ay ayrı duramazdı yoksa.
Evde yalnız kalınca korkması çok ilginç ama, çocuk gibi onu mu düşünmenizi mi bekliyor?
annesi gitmezse annesi gidene kadar birlikte olmayacağınızı söyleyin. bir yolunu bulup gönderir
aman canım bende altlı üstlü oturanlar danım başta arkadaşın dediği gibi kabul etmemek lazımdı ama ne yapacaksın
bizde de benzer sorunlar oluyor sanki aynı evdeymişiz gibi bir giriş çıkış saati uygulaması var. yook bu saate kadar nerdeydiniz yook niye geç geliyorsunuz niye orda kaldınız vs. oluyor öyle şeyler. sizin yapacağınız bişey yok eşiniz konuşsun anne babam yanlız orda git felan desin bir yol bulsun bence.. başka yolu yook kötü bir durum anlıyorum seni
O yaşa gelmiş kaynana istediğini yapıyor,yaptırıyor gençken yapamadığı insanın içinde dert oluyor başka çocuğu yokmu bu cadının?
yok be canım bizimki azraili bile k.pederimden daha çok özler o kadar yani off offBenim kayinbabamda senede en az 2 kez türkiyeye izine gider. Kaynanamda sagolsun, herkesin basinin etini yer iste ben gidemiyorum, burda is güc, torunlar bensiz yapamazlar felan filan. Halbuki ikiside emekli, maddi durumlari cok iyi, kayinbabam kaynanamdan kafa dinlemek icin firsat buldukca kacip gidiyo
Artik kaynanamla fazla bi kontagim kalmadi ama nisanliyken dügün hazirligi yapiyoduk, kaynanam kiskanclik krizlerine giriyodu resmen kayinbabamda izine gitti lafindan kurtulmak icin, esim gitmis bilet almis sirf gitsin kurtulalim diye, anne sana süpriz yaptim, bak sana bilet aldim babami özledin sen yanina git demis...
Sonrada gelip bana hava atmisdi oglum bana sürpriz yapmis, bilet almis diye.. Sanki ben bilmiyodum neden aldigini
Yani, esinde rahatsiz oluyosa belki sizde böyle biseyler yapabilirsiniz.
Bi gün konuyu ac, galiba annen babani özlüyo acaba sürpriz yapsakda yaninami göndersek felan diye
Bakarsin ise yarar, sende bi kac ay kafani dinlersin vallah
Bende senin gibi altli ustlu oturuyorum canim..
Ve dedigim tek sey, bunu bastan kabul etmiycektik..
Sabretmekten baska care yok malesef..
ben birlikte oturuyorum. benimki de 3. gün eve geldi. ve daha yeni evliyiz köye git dimi. herkes dedi köye gitmionmu millete gitmiyorum da demio. bakacam ddedi dedi gitmek bilmedi. en son bi ay sonra ben eşime tepki gösterdim de anca oğlu dediği için gitti. eşime dedim ben ömür boyu birlikte yaşamayı kabul ettim bi hafta yalnız kalmayı bana çok görüyorsunuz. gezme yeri köy gitse ne olur dedim. sanki nazi kampına gönderiyor gibi gönderdi annesini. hergün teselli etti annesini. annem köyden gelince onu hemen gezdirmem gerek falan dedi. annesi usta oyuncudur köye gittiği için üzgün mahzun rolünde. oğluda saf zaten gezmeye değil toplama kampında ya annesi gelince hemen annesini gezmeye götürmesi gerekiomuş. nese ilk evlenince gitti. ramazan falan hemen geldi bişi anlamadım gerçi.hemen geldi zaten. bu yıl köydeki tarla tapusu yüzünden köye gitmeleri gerekiodu. öle konuşuyorlardı. kardeşiyle gidecekti eşimin annesi. hatta ufak yeğenine diyordu birlikte köye gitcez bu yıl inşallah gezcez falan die. neyse aradan bi zaman geçti. ben bu konuyla ilgili bişi dememiştim hiç. aşimin eski gömlekleri vardı. onları dolaptan çıkardım poşete koydum. "köye gideceksen bunları da götür" dedim. kadın ne dese beğenirsiniz. " o nerden çıktı köye gitmiyorum ben" dedim " siz konuşuyordunuz ya tapu için falan gitcektiniz." diyor yok öle bişi. şaşırdığım şu: gitmekten vazgeçemilir o bişi değlde bana diyor ki o nerden çıktı. sanki ben uydurdum kendileri konuştular hep böle. bide oğluyla beni tek bırakınca ben oğlunu yiyecem sanki. oğluda ufak falan değil ha benden kaç yaş büyük kocaman adam. kadının oğlunu o yaşa kadar evlendirmemsinden belliymiş aslında böle davranacağı da... uyanık olup görene...
ben birlikte oturuyorum. benimki de 3. gün eve geldi. ve daha yeni evliyiz köye git dimi. herkes dedi köye gitmionmu millete gitmiyorum da demio. bakacam ddedi dedi gitmek bilmedi. en son bi ay sonra ben eşime tepki gösterdim de anca oğlu dediği için gitti. eşime dedim ben ömür boyu birlikte yaşamayı kabul ettim bi hafta yalnız kalmayı bana çok görüyorsunuz. gezme yeri köy gitse ne olur dedim. sanki nazi kampına gönderiyor gibi gönderdi annesini. hergün teselli etti annesini. annem köyden gelince onu hemen gezdirmem gerek falan dedi. annesi usta oyuncudur köye gittiği için üzgün mahzun rolünde. oğluda saf zaten gezmeye değil toplama kampında ya annesi gelince hemen annesini gezmeye götürmesi gerekiomuş. nese ilk evlenince gitti. ramazan falan hemen geldi bişi anlamadım gerçi.hemen geldi zaten. bu yıl köydeki tarla tapusu yüzünden köye gitmeleri gerekiodu. öle konuşuyorlardı. kardeşiyle gidecekti eşimin annesi. hatta ufak yeğenine diyordu birlikte köye gitcez bu yıl inşallah gezcez falan die. neyse aradan bi zaman geçti. ben bu konuyla ilgili bişi dememiştim hiç. aşimin eski gömlekleri vardı. onları dolaptan çıkardım poşete koydum. "köye gideceksen bunları da götür" dedim. kadın ne dese beğenirsiniz. " o nerden çıktı köye gitmiyorum ben" dedim " siz konuşuyordunuz ya tapu için falan gitcektiniz." diyor yok öle bişi. şaşırdığım şu: gitmekten vazgeçemilir o bişi değlde bana diyor ki o nerden çıktı. sanki ben uydurdum kendileri konuştular hep böle. bide oğluyla beni tek bırakınca ben oğlunu yiyecem sanki. oğluda ufak falan değil ha benden kaç yaş büyük kocaman adam. kadının oğlunu o yaşa kadar evlendirmemsinden belliymiş aslında böle davranacağı da... uyanık olup görene...
cnm bak bende beraber oturuyorum senınkıde tek çocuk ve dul galıba kaynanan...
inankı çok zor bişey.dünyanın en zor şeyiymiş beraber oturmak.
böyle oldugunu bılseydim otururmuydum hiç
insanın hayatı kayıyo resmen.
böyle bir ömür çekilmez eşinde bıraz anneci galıba.
daha ne kadarlık evlıısn bılmıyorum ama eğer ayrı eve cıkmassan bu işi sonu yaa boşanma yada ayrı ev.
dün aksam kavga ettık eşimle.dedim ya ayrı ev yada boşanma bu işin sonu.
vallahi dulmuş mulmuş anlamam.
aynı sokak olsun ama ayrı olsun kapımız.
bide cüzdan bir olunca sorun oluyo. cüzdan ayrı olacak.
sonra onu alma dedin yok şunu al.almadım ben alma der gibi dedin sen.bilemm ne...
amannn ayrı olsun umrumda degıl ne alırsa alsın...off bıktım..
evet benimde problemlerin yüzde 90 nı birlikte oturmaktan oldu. ayrı oturmayı bende çok isterim ama mümkün değil. bi haftalığına köye bile göndermeyen bi eşim var. kadın kocasından boşanmış. eski kocası da ölmüş zaten. 20 yıldır hep birlikte yaşamışlar. kaynana da nazlı b,iraz. ben çok çektim havalarında. eşimde annesinden daha çok dünyada çile çeken biri olmadığına inanıyo. hem sevgisi çok hemde böle kuvvettli bi acıma duygusu var. ya ben ya annen diyemem mesela. alcam cevabı biliyorum çünkü annesi. ben de çok pişman oldum bu durumu kabullendiğime. ama evlenmeden önce bana kendilerini tanıttıkları gibi çıkmadılar. evlenmeden önce farklıydı herşey. sürekli dua ediyorum kadın evlensin de ayrı eve çıksın die. pek mümkün değil ama kim bilir belki kabul olur duam. melek gibi biri olsa bile çekilecek durum değil birlikte oturmak. kaldı ki bide böle şeyler olunca insan pişman oluyo çok. ve kendim ettiğim için içim daha çok acıyo. bi de 1 yıllık evliyim
evet benimde problemlerin yüzde 90 nı birlikte oturmaktan oldu. ayrı oturmayı bende çok isterim ama mümkün değil. bi haftalığına köye bile göndermeyen bi eşim var. kadın kocasından boşanmış. eski kocası da ölmüş zaten. 20 yıldır hep birlikte yaşamışlar. kaynana da nazlı b,iraz. ben çok çektim havalarında. eşimde annesinden daha çok dünyada çile çeken biri olmadığına inanıyo. hem sevgisi çok hemde böle kuvvettli bi acıma duygusu var. ya ben ya annen diyemem mesela. alcam cevabı biliyorum çünkü annesi. ben de çok pişman oldum bu durumu kabullendiğime. ama evlenmeden önce bana kendilerini tanıttıkları gibi çıkmadılar. evlenmeden önce farklıydı herşey. sürekli dua ediyorum kadın evlensin de ayrı eve çıksın die. pek mümkün değil ama kim bilir belki kabul olur duam. melek gibi biri olsa bile çekilecek durum değil birlikte oturmak. kaldı ki bide böle şeyler olunca insan pişman oluyo çok. ve kendim ettiğim için içim daha çok acıyo. bi de 1 yıllık evliyim
bende 1 yıllık evlııym.ama daha fazla verem olmaya nıyetım yok.
aslında iş eşte bitiyomuş.
benımde ayrı cıkmam mumkun değil aslına bakarsan.
kadının kocası yok.tek çoocuk kızı bıle yok. bide maaşı yok..
benımkı daha vahim ama eşim saolsun benı hıç ezdırmadı.
aynı sokak yanyana olsun ona bıle razıyım.
öyle daha hayırlı olacak.
eger beraber oturmaya devam edersem.
kocamla aram acılacak.
gençliğim gidecek.verem olucam.
hem evim varken ayrı, neden kaynanayla oturayımki... demi yani..
bende 1 yıllık evlııym.ama daha fazla verem olmaya nıyetım yok.
aslında iş eşte bitiyomuş.
benımde ayrı cıkmam mumkun değil aslına bakarsan.
kadının kocası yok.tek çoocuk kızı bıle yok. bide maaşı yok..
benımkı daha vahim ama eşim saolsun benı hıç ezdırmadı.
aynı sokak yanyana olsun ona bıle razıyım.
öyle daha hayırlı olacak.
eger beraber oturmaya devam edersem.
kocamla aram acılacak.
gençliğim gidecek.verem olucam.
hem evim varken ayrı, neden kaynanayla oturayımki... demi yani..
Canım çok üzüldüm durumuna.Bu şekilde birlikte yaşamak çok zor.Ama dikkatimi çeken birşey oldu.Ya ben ya annen diyemem alıcağım cevabı biliyorum demişsin.Demek ki eşin dengeleri kuramamış.Annenin yeri ayrı eşin yeri ayrı.Daha bir yıllık evlisin ve ne kadar mutsuzsun.Bence eşini zora koşmadan ve kavga etmeden derdini anlat,bir çözüm bulmaya çalışın.Ama bunu çözmeden çocuk falan yapma derim.Allah yardımcın olsun
eşin razı mı ayrı oturmaya. kaç yaşında kaynanan
Canım çok üzüldüm durumuna.Bu şekilde birlikte yaşamak çok zor.Ama dikkatimi çeken birşey oldu.Ya ben ya annen diyemem alıcağım cevabı biliyorum demişsin.Demek ki eşin dengeleri kuramamış.Annenin yeri ayrı eşin yeri ayrı.Daha bir yıllık evlisin ve ne kadar mutsuzsun.Bence eşini zora koşmadan ve kavga etmeden derdini anlat,bir çözüm bulmaya çalışın.Ama bunu çözmeden çocuk falan yapma derim.Allah yardımcın olsun
benim durumda öle . tek çocuk. başka kimse yok. maaş yok ev yok. bide yaşlıyım hastayım modları. ya evlilik yıl dönümünde bile bi tam anlamıyla başbaşa olamadık. bi yere gittik güya. daha akşam görüştüğü annesi, ki o günün akşamı yine görüşecek, ve hiç uygun olmayan bi yerde telefon arıyo annesini aramak için. sinirlerim zıpladı. berbat bi yıldönümüydü. halbuki çok şey hayal etmiştim. eşte bitiyo evet. ben zaten ömür boyu yaşamayı kabul etmişim. dengeli bi şekilde davransa eşim sorun olmayacak ama hep annesinin tarafında. hep annesi haklı. bişi yapsa bilmeden yapmıştır, hep miyi niyetli. yaşlandı anlamaz vs vs. halbuki tv dizilerde ki öle seyleri bilio ki şaşarsın. sevgililer günü çarttır çurttur, ünlülerin eski sevgilisi bilmem ne herşeyi bilio. 20 yıl önce aşk yaşayan ünlüleri bilio. hani yaşlı anlamaz bişiden. herşeyi bilio. işine gelmio sadece. eşimde annesi de işlerine gelince başka işlerine gelmeyince bambaşka davranıyo
ev yok demıssın kıradamıısn?
çalıısyomuusn?
evi olsaydı en azından aynı sokaktan sende ev alırdın.
en azından kapı ayrı olurdu.
gece yatmaya herkes evıne gıderdı.
psikolojikman rahatlardın.
eger kıradaysan ve ayrı cıkmanın caresı yoksa.
ufak bı dubleks alacaksın.
üst katı ona ver 1 odaysa 1 oda.
ayrı kapıları olan dubleksler var.
başka caren yok cnm gorunurde..
cnm bak aynı seylerı yaşıyoruz benımkının sadece evi var.
eşim benı kaybetme korkusundan kolay kolay üzmez benı.
bende tatlı tatlı anlattım.bak bu boyle olmaz.
ya ayrı ev yada bosanma olur bu işin sonu dedim.
bende tememlı oturmak için kabul ettım tek kaynana nolcakkı dedim idare ederım dedım ama olmuyo işte.
kayınvalıdem 70 yasında ama bedenı benden sağlam halaa 36 tane dişi var
hiç dişçiye gitmemiş bı tane bıle curugu yok.
kafamı saglam herseyı bılıyo.
aklı zehır gibi.
çenesıde bı sağlamkı sorma gıtsın.
benim durumda öle . tek çocuk. başka kimse yok. maaş yok ev yok. bide yaşlıyım hastayım modları. ya evlilik yıl dönümünde bile bi tam anlamıyla başbaşa olamadık. bi yere gittik güya. daha akşam görüştüğü annesi, ki o günün akşamı yine görüşecek, ve hiç uygun olmayan bi yerde telefon arıyo annesini aramak için. sinirlerim zıpladı. berbat bi yıldönümüydü. halbuki çok şey hayal etmiştim. eşte bitiyo evet. ben zaten ömür boyu yaşamayı kabul etmişim. dengeli bi şekilde davransa eşim sorun olmayacak ama hep annesinin tarafında. hep annesi haklı. bişi yapsa bilmeden yapmıştır, hep miyi niyetli. yaşlandı anlamaz vs vs. halbuki tv dizilerde ki öle seyleri bilio ki şaşarsın. sevgililer günü çarttır çurttur, ünlülerin eski sevgilisi bilmem ne herşeyi bilio. 20 yıl önce aşk yaşayan ünlüleri bilio. hani yaşlı anlamaz bişiden. herşeyi bilio. işine gelmio sadece. eşimde annesi de işlerine gelince başka işlerine gelmeyince bambaşka davranıyo
ev yok demıssın kıradamıısn?
çalıısyomuusn?
evi olsaydı en azından aynı sokaktan sende ev alırdın.
en azından kapı ayrı olurdu.
gece yatmaya herkes evıne gıderdı.
psikolojikman rahatlardın.
eger kıradaysan ve ayrı cıkmanın caresı yoksa.
ufak bı dubleks alacaksın.
üst katı ona ver 1 odaysa 1 oda.
ayrı kapıları olan dubleksler var.
başka caren yok cnm gorunurde..
aynı anda aynı şeylerden bahsetmişin. kiradayım. ev almayı düşünüyorum. ama bunlar beş parasızdı düğünü zor ettik. annemin taktığı bilezikler ve benim az birikmişim sayesinde çok az bi peşinat var. ama dubleks almaya gücm yetmio.2 sene sonra belki babamın bi arsası var. orasını müteaahhite verince bize daire vercek. anca o zaman olurda , olan benim gençliğime cicim aylarıma olur. gerçi hep diyom cicim günü bile yaşamadım ben. kadın yüzünden evlendiğimin ilk pazarı kavgalıydık zate. kadın 4. gün evdeydi ve biz eşimle iki yabancı gibiydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?