- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Hahahaha Allah korusun.atlarım arkasindan
Yarası olan gocunur deseydinbenim ki anasını çekiştirdiğimden yüzde yüz emin yapıyo muyum öyle bişey allah aşkınagünahımı alıyor
sorma ya konu dışı mesajdan yiyorum bende banı hepKonu sahibi seni görünce aklıma çakma Nuri Alço geliyo
Bi de bunu sordum diye banlanmıştım 'konu dışı' sebebiyle
Bazen aklımda bişey varsa görmüşken soruyorum, başkasının konusunda bile
Ahhh ciddimisin?üzüldüm buna ama espriydi o niye banladilarki hay allah..hem konuyla ilgisi vardı. .cidden olay çakma Nuri Alço olayiydiKonu sahibi seni görünce aklıma çakma Nuri Alço geliyo
Bi de bunu sordum diye banlanmıştım 'konu dışı' sebebiyle
Bazen aklımda bişey varsa görmüşken soruyorum, başkasının konusunda bile
Bana da oldu..ahhh Mune ahh:- )sorma ya konu dışı mesajdan yiyorum bende banı hepsağolsun mune abla cımbızını eksik etmiyo üstümden
anasını biliyo çünkü dolup dolup içimi buraya döktüğümü düşünüyo nasıl da koz veriyo bana, safımYarası olan gocunur deseydinhiç görmedim ben şahsen. .günahını almış senin
Offff senin durumun daha zor..birde konuların etkisinde kalıp duruşmada bundan bahsedermissin offfBüroda bilgisayarımda sürekli açık KK, geçen bir konu yüzünden duruşmaya kıl payı yetiştim.
Offff senin durumun daha zor..birde konuların etkisinde kalıp duruşmada bundan bahsedermissin offf)
İyide çocuklar acıktık diye yaygarayi basınca fena oluyor..hadi evi şok götürsün de..yemek olayı fena)Bence olması gereken bu, ev pis olmadığı ve aç kalmadığınız sürece kasmaya gerek yok, siz hizmetli değilsiniz o evin hanımısınız
öyle ya alimin fikri neyse zikri de odurOffff senin durumun daha zor..birde konuların etkisinde kalıp duruşmada bundan bahsedermissin offf)
Hem eğlence hem tecrübe oldu kk diyorsun..haklısın neler okuyoruz burada neler..Valla ne yalan söyliyim buaralar boşanmak için gelenlere buradan örnekler verdiğim doğrudur :)
Ama başkasının konusunda sordum yaAhhh ciddimisin?üzüldüm buna ama espriydi o niye banladilarki hay allah..hem konuyla ilgisi vardı. .cidden olay çakma Nuri Alço olayiydi
Benimki de bisey olunca kkya sor diye laf sokuyoranasını biliyo çünkü dolup dolup içimi buraya döktüğümü düşünüyo nasıl da koz veriyo bana, safım
Selam arkadaşlar. .Bu siteye girip üye olduğumdan beri artık hiç te iyi bir ev hanımı degilim
Neden?Çünkü elimden telefon düşmez oldu.
Ay dur bir konu okuyayım da sonra yemek yaparım..ay dur bir cevap yazayım sonra süpürürum..ay dur biri beni alintiladi bakayım ne yazmış vs...
Evet kk yi çok seviyorum.maksadim sitem etmek değil ama merak ediyorum sizde benim gibimisiniz yoksa ben daha çömez olduğum için biraz daha heveslimiyim?
Siz nasıl vakit buluyorsunuz günlük işlerinize?
Eşim dün gece dalga geçiyordu yine kime ne yazıyorsun diye..duymuyorum gibi yaptim
aaa evet bak buda var benim ki de diyo kadınların egemenliğini kabul ettireceğiz bu gidişleBenimki de bisey olunca kkya sor diye laf sokuyorkk herşeyi bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?