darısı bana inşallah emegimin karşılıgını alamadım alana bakıcam artıkŞubat atamasında atanmış bir öğretmen olarak duygularınızı çok iyi anlıyorum. ben de siz gibi gecen sene sınavda çıkarken gkgy istediğim gibi geçmemiş eğitim eh işte demiştim ama moralimi bozmadan 2 hafta alana odaklanmıştım çünkü 1 sene evden çıkmadan gece gündüz çalışmıştım emeğimi heba edemezdim sonuçta 84 puan alıp atanmak nasip oldu.. hiç moral bozmayın önünüzdeki ÖABT sınavına bakın derim.. İnş emeğinizi alırsınız.
Allah yardımcımız olsun inşallah yorumunuz için teşekkürlerYa hiçbir şey gelmiyor elimizden. Keşke elimde olan bir şey olsa da tüm öğretmenleri ait oldukları yere, okula yerleştirsem. Benim de içimde bir yara bu konu. Sadece manevi destek olabiliyoruz böyle. Allah yardımcınız olsun. ❤
Darısı siz ve bütün emek vermiş arkadaslara hocam inş olacaktırdarısı bana inşallah emegimin karşılıgını alamadım alana bakıcam artık
Ahh ne mutlu size maşallahŞubat atamasında atanmış bir öğretmen olarak duygularınızı çok iyi anlıyorum. ben de siz gibi gecen sene sınavda çıkarken gkgy istediğim gibi geçmemiş eğitim eh işte demiştim ama moralimi bozmadan 2 hafta alana odaklanmıştım çünkü 1 sene evden çıkmadan gece gündüz çalışmıştım emeğimi heba edemezdim sonuçta 84 puan alıp atanmak nasip oldu.. hiç moral bozmayın önünüzdeki ÖABT sınavına bakın derim.. İnş emeğinizi alırsınız.
Avakadonun etkisinden çıkamıyorum.
Amerikan armutu olarak da bilinen meyve hangisidir ?Merak ettim yorumlarda da gördüm
Nasıl bir soru o
Her yerde avakado yazmışlar ama soruyu yazmamışlar
Armuda benzeyen Amerikan armudu lakabıyla bilinen meyve nedir miydi neydi soruMerak ettim yorumlarda da gördüm
Nasıl bir soru o
Her yerde avakado yazmışlar ama soruyu yazmamışlar
Ebenin nikahi şeklinde tarif edilen yerde yetişen bitkidir sevgili ösym. Oldu muAmerikan armutu olarak da bilinen meyve hangisidir ?
Armuda benzeyen Amerikan armudu lakabıyla bilinen meyve nedir miydi neydi soru
Bizimkiler koydu bence bu ismi deAmerikalıların dahi avokadoya armut dediklerini sanmıyorum hahsjsjs nasıl soru o yav?
Bizimkiler koydu bence bu ismi de
Ya o amerikan armudu olan soru değil mi ben de avokado yaptım ya bi sorum doğru çok şükürAvakadonun etkisinden çıkamıyorum.
Biz gerçekten çok kendine özgü bir milletizEvet araştırdım da öyleymiş, bizimkilerin başının altından çıkma
Taylan Kümeli'nin web sitesinde şöyle yazıyor: Türkiye'de bitkiye ve meyvesine avokado ya da bitkinin anavatanının Amerika olması ve meyvesinin armuda benzemesi nedeniyle Amerikan armudu denmektedir.
Ahh ne mutlu size maşallahbranşınız neydi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?