Hayır cagnım kültürümüz gecmişimiz tarihimiz gunumuzde yaşananlar dururken banane amerikan armudundan avakadosundan dalga geçiolar avakado görmeyen hiç yoksa 50 milyon insan var bu ülkede. Sorsana ülkendeki aclık sınırını sorsana kişi başı milli geliriArmuda benzeyen Amerikan armudu lakabıyla bilinen meyve nedir miydi neydi soru
Hayırlısı diyorum kendimi suçlamıcam atanmak için ben elimden geleni yapıyorum olmuyor. Artık tiksindim öğretmenlikten. Anne olup çocuk büyütecegim en azından canıma yoldaş olurHayır cagnım kültürümüz gecmişimiz tarihimiz gunumuzde yaşananlar dururken banane amerikan armudundan avakadosundan dalga geçiolar avakado görmeyen hiç yoksa 50 milyon insan var bu ülkede. Sorsana ülkendeki aclık sınırını sorsana kişi başı milli geliriyazık ya hayatından olan insanlar var sizin 1 tane sorunuzla. El insaf. Yaptınız canım Türkçeyi her sayfaya iki soru iki soru. 1 bucuk saatini alıo oku ha oku. Matematik sorunun içinde 100 soru olmuş. Ne bekliolar bu insanlardan ben anlamıyorum.
Allah hayırlısını versin tabiki ama ben sonuna kadar gidin derim evli ve cocuk isteyen birisi olaraktan. Umarım güzel şeyler olacak zamanlaHayırlısı diyorum kendimi suçlamıcam atanmak için ben elimden geleni yapıyorum olmuyor. Artık tiksindim öğretmenlikten. Anne olup çocuk büyütecegim en azından canıma yoldaş olur
Kısmetten öteye yol gitmiyor maalesef... Benimki de olmuyo ögretmen lik özellikle cok zoraldıGerçekten artık yoruldum şuanki atamada sıralamanın içindeyken 2017 kpss puanıyla alımlar yüzünden 250 kişi önüme geçti atanamıyorum. Bugün sınavım istediğim gibi geçmedi alan kaldı geriye ama moralim çok bozuk neden olmuyor. Bir türlü anlamıyorum. Elimden geleni yapıyorum ama olmuyor bir türlü çok yoruldum.
Gerçekten fazlası ile zordu ben s400 beklerken armut geldi :/Hayır cagnım kültürümüz gecmişimiz tarihimiz gunumuzde yaşananlar dururken banane amerikan armudundan avakadosundan dalga geçiolar avakado görmeyen hiç yoksa 50 milyon insan var bu ülkede. Sorsana ülkendeki aclık sınırını sorsana kişi başı milli geliriyazık ya hayatından olan insanlar var sizin 1 tane sorunuzla. El insaf. Yaptınız canım Türkçeyi her sayfaya iki soru iki soru. 1 bucuk saatini alıo oku ha oku. Matematik sorunun içinde 100 soru olmuş. Ne bekliolar bu insanlardan ben anlamıyorum.
Amerikan portakalı olmalıydı soruArmuda benzeyen Amerikan armudu lakabıyla bilinen meyve nedir miydi neydi soru
Hayırlısı bakalımGerçekten fazlası ile zordu ben s400 beklerken armut geldi :/
Eşime hiç vakit ayırmıyorum hep kpss çalışıyorum. Beraber düzgün vakit geçirmiyoruz. Evleneli çok uzun zamanda olmadı. Aman atanıyım diye diye hayatımı bitiriyorum. Eşimde bugün çok üzüldü takma felan diyor. Çalışsamda olmuyoe artık evliliğime yönelicem..Allah hayırlısını versin tabiki ama ben sonuna kadar gidin derim evli ve cocuk isteyen birisi olaraktan. Umarım güzel şeyler olacak zamanla
Ben 2 senedir evlendim die saldım acıkcası. Benimde eşim der hep calışEşime hiç vakit ayırmıyorum hep kpss çalışıyorum. Beraber düzgün vakit geçirmiyoruz. Evleneli çok uzun zamanda olmadı. Aman atanıyım diye diye hayatımı bitiriyorum. Eşimde bugün çok üzüldü takma felan diyor. Çalışsamda olmuyoe artık evliliğime yönelicem..
Benim eşimde takma der. Atanmamı umursamıyor.Ben 2 senedir evlendim die saldım acıkcası. Benimde eşim der hep calış
Desenize sınavı LGS 'ye çevirmişler 13 yaşında ki çocuklara da bunu yaptılarHayır cagnım kültürümüz gecmişimiz tarihimiz gunumuzde yaşananlar dururken banane amerikan armudundan avakadosundan dalga geçiolar avakado görmeyen hiç yoksa 50 milyon insan var bu ülkede. Sorsana ülkendeki aclık sınırını sorsana kişi başı milli geliriyazık ya hayatından olan insanlar var sizin 1 tane sorunuzla. El insaf. Yaptınız canım Türkçeyi her sayfaya iki soru iki soru. 1 bucuk saatini alıo oku ha oku. Matematik sorunun içinde 100 soru olmuş. Ne bekliolar bu insanlardan ben anlamıyorum.
Boyle soru mu olur yaArmuda benzeyen Amerikan armudu lakabıyla bilinen meyve nedir miydi neydi soru
Gerçekten artık yoruldum şuanki atamada sıralamanın içindeyken 2017 kpss puanıyla alımlar yüzünden 250 kişi önüme geçti atanamıyorum. Bugün sınavım istediğim gibi geçmedi alan kaldı geriye ama moralim çok bozuk neden olmuyor. Bir türlü anlamıyorum. Elimden geleni yapıyorum ama olmuyor bir türlü çok yoruldum.
Ben mango yaptım yaYa o amerikan armudu olan soru değil mi ben de avokado yaptım ya bi sorum doğru çok şükür
Ben sadece genel yetenek kısmını yapabildi. Ama kültür kısmı cok fena. Bana göre ilk bölümde çok zordu.yani yetenek kısmı. Zaten bir saatten az kaldı bitirince ilk kısmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?