- Konu Sahibi sessizliiik
-
üşenmezsem deneyim
bende pantolon giymeye çekiniyodum hele kotlar ölümdü benim için belim ince üstüm ince basen o biçimdi şimdi millet kürdana döndün dio=)) spor salonunda çalışıyodum ben haliyle kadınlara göstere göstere bende yapıyodum spor.en etkilisi şu ben orda demirlerle(asıl adı bar) yapıyodum ama evde oklava ilede yapabilirsiniz..Eki Görüntüle 774894 budur arkadaşlar bu hareketi set halinde yapın.mesela 10 tane seri halde yap bi kaç saniye dinlen tekrar 10 sayı belirleyin kendinize gün içinde sabah 50 akşam 50 gibi.kalça basen gidio
Bu yazın için ben çok teşekkür ederim...
Bende de var biraz malum sorun
Ramazan bitsin spora, diyete başlıcam diyordum..
Bu hareketi öğrendiğim iyi oldu...
Sağol :)
ben 9 günde 12 kilo vermiş insanım=))benimki baya hızlı verişti..kilo vermek istioyrsan eğer bol bol çorba iç bol bol su iç ve salata..yap çeşit çeşit ekmekle veya sade ye farketmioo.ben gece yememe rağmen verdim o kilolarıı gece acıktım ekmekten kaçınmadım naptım bol limonlu yeşillikli salata ekmekle yedim oturup bol bol su içtim bunlar çok etkili.birde bu hareketleri yap 2 gne acıma ağrı başlarsa bacaklarda bilki işe yaramaya başlamış bırakma sakın 1 haftaya geçiyo.göbek eritmek isteyen arkadaşlarda üst taraf için yarım mekik alt göbek için tam mekik çeksinler birebir.
bende pantolon giymeye çekiniyodum hele kotlar ölümdü benim için belim ince üstüm ince basen o biçimdi şimdi millet kürdana döndün dio=)) spor salonunda çalışıyodum ben haliyle kadınlara göstere göstere bende yapıyodum spor.en etkilisi şu ben orda demirlerle(asıl adı bar) yapıyodum ama evde oklava ilede yapabilirsiniz..Eki Görüntüle 774894 budur arkadaşlar bu hareketi set halinde yapın.mesela 10 tane seri halde yap bi kaç saniye dinlen tekrar 10 sayı belirleyin kendinize gün içinde sabah 50 akşam 50 gibi.kalça basen gidio
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için..
Çok işime yarıyacak bunlar, ben de bu sefer nasıl bir şeyle kilo versem diye düşünüyordum..
Çok fazlam yok aslında sadece 3-4 kilo ama boyum 1.56 kısa olduğu için kilo almam hemen belli oluyor..
Göbek, basen ve kollarımın üst kısmı bende sorun..
Umarım bunlar bana yardımcı olur..
Hiç bırakmam hep yaparım...
Bi de bişey sorayım..
Ben mekik çekemiyorum, kaldıramıyorum kendimi napim..
Nasıl alıştıra bilirim kendimi buna??
Yaptıkça alışıyor insan ama hiç yapamıyorum kiii
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için..
Çok işime yarıyacak bunlar, ben de bu sefer nasıl bir şeyle kilo versem diye düşünüyordum..
Çok fazlam yok aslında sadece 3-4 kilo ama boyum 1.56 kısa olduğu için kilo almam hemen belli oluyor..
Göbek, basen ve kollarımın üst kısmı bende sorun..
Umarım bunlar bana yardımcı olur..
Hiç bırakmam hep yaparım...
Bi de bişey sorayım..
Ben mekik çekemiyorum, kaldıramıyorum kendimi napim..
Nasıl alıştıra bilirim kendimi buna??
Yaptıkça alışıyor insan ama hiç yapamıyorum kiii
yere uzan ayaklarını koltuğun altına biyere sabitle.ellerini boynunun altına koyarsan kalkarken ellerinden çok destek alma.önemli olan burda çok kalkman değil karnının kasılması..kalkmaya zorla kendini ne kadar yapabiliosan karnın kasılıyosa yeterli.az az başla zamanla doğrulmaya başlarsın..zaten oturur vaziyete gelmene gerek yok karnın kasılsın yeterli.başka bir problemin varmı vcutla ilgili fazlalık olan bi yer??
Bir armutta benim :)
Üst ince basenin maşallahı var tam bir armut tip :)
Kemik yapısından da bahsedilmiş benim kemiklerim iridir allahtan boyum var benim :)
Kelin merhemi olsa başına sürermiş bende bilmiyorum nasıl erir.
Şu bayram çıksın spor salonuna gideceğim ben çünkü yürüyüş falan yapsam sıkılınca bırakırım ki eminim bi süre sonra sıkılırım ama salona başlarsam bırakma şansım olmaz hatta olmasın diye de bir kaç aylık peşin ödeme yapmayı düşünüyorum.
Bu tür hareketlerin hepsine baktım ama yapmaya gelince bi iki gün yapıyorum sonra sıkılıp bırakıyorum. Süreklilik olmuyor ne yazıkki
Sende benim gibiysen salon en iyisi olur para verdik acısını çıkarmamız lazım deriz mecbur gider yaparız sporumuzu
3 beden falan ufalmam lazım benim basenden şu an 44 bedenim :))
Bende sevmem ama sürekliliği sağlayabilecek tek şey o gibi geliyor :)Bende tam tersi spor salonunu sevmiyorum.Deniz kenarında yürüyüşe başlayacam bakalım bayramdan sonra :)
Yediklerine dikkat edip, yürüyüş'ün yanında basen için bölgesel hareketler yaparsan mutlaka incelecektir.. İnternette videolar var bacak ve basen eritmek için bakabilirsin ^_^
Teşekkürler.İnşallah iyi sonuç alırım.Çok sıkıldım gerçekten bu görünüşümden
ben 9 günde 12 kilo vermiş insanım=))benimki baya hızlı verişti..kilo vermek istioyrsan eğer bol bol çorba iç bol bol su iç ve salata..yap çeşit çeşit ekmekle veya sade ye farketmioo.ben gece yememe rağmen verdim o kilolarıı gece acıktım ekmekten kaçınmadım naptım bol limonlu yeşillikli salata ekmekle yedim oturup bol bol su içtim bunlar çok etkili.birde bu hareketleri yap 2 gne acıma ağrı başlarsa bacaklarda bilki işe yaramaya başlamış bırakma sakın 1 haftaya geçiyo.göbek eritmek isteyen arkadaşlarda üst taraf için yarım mekik alt göbek için tam mekik çeksinler birebir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?