- Konu Sahibi sessizliiik
-
kız 9 günde nasıl 12 kilo verdin yahuya ben iki haftadır uğraşıyorum 1.50 kilo gitti benden
Kollarımın üst kısmının sıkılaşmaya ihtiyacı var.Hafif ağırlıklarla kas yapmadan şekillenmesini sağlayabilirsin :)
çorba salata su ekmek sürekli böyle gitti=)) baktımm ki 12 kilo gitmiş=)
ay tatlım çok mutlu oldum senin içinama bi yandanda sormadan edemicem sana ya geri fazla olaraktan gelirse bu kilolar bende senin gibi uygulamak istiyorum ama kısa süreli bu kadan kilo verirsem daha fazla olarak dönmesinden korkyorum
canım geri gelceğini düşünmüyorum.ben verei yıllar oldu ama gelmedi.az ye sık ye ama genelde sebze meyve ye.bi süre sonra miden küçülür kendin istemezsin zaten..benim ağzım hiç boş durmaz annem der doyuramadım seni sürekli bişiler yiyosun yiyorum ama az az şişmeden
yalnızca plates tek başına yetmiyor malesef..
düzenli spora başlamalısın.yürüyüş evet çok etkili ama dediğim gibi haftada en az 3 gün spor.
benimde basen problemim var son zamanlarda aldığım birkaçkilo direk oraya yarıyor.
spora başladım 2.aya girdim basen 2.5 cm gitmiş.:)
Sorunum basenler.boyumda uzun olmadığı için rahatsız oluyorum.günde 1.5 saat yürüyüş ve pilates hareketleri ile 1 ayda incelme olur mu.başka önerileriniz varsa çok mutlu olurum.
kollar içinde Eki Görüntüle 774963 bunu yapabilirsin..eline ince bi oklava sopa al sabit böyle durduktan sonra yana olacak çekilde indir kaldır.omuzlar içinde etkili oluyo hem kas yapmaz hem sıkılaştırarak sarkıkları falan önler inceltir
Sağol önerin için :)jiilin 30 day shred yap cnm benden tavsiye üstüne bi de ebrunun kalça hareketlerini ekle zaten yürüyüşde yapıyormuşun :) 1 ayda değişimi net göreceksin
Bak ben 1.72 boyunda 54 kiloyum ona rağmen belirgin basenlerim var, vücut yapımla alakalı tamamen yeni yeni spora başladım belki birazcık da olsa eritebilirim diye inşallah işe yarar :)
ahhh o basenler ahhhbenim de bel ince kalça ve basen allaha emanet zzayıflayınca da belden gider annem bazen dalga geçer o bel o kalçayı nası taşıo die ben de bayrmdan sonra pilates ve jillian michaels e başlıyorum hadi bklm
basen sorunum yok ama bacaklarım kalın göbegim var bayramdan sonra dukan ve evde spor yapacam benim 2 bölgem senin ise tek bölgen ve benim verilecek 12 kilo var ben bu halde umutluyum sen kesinlikle verirsin istersen sende bayramdan sonra yap ve sonuçları görelim
Sevgilin/kocan varsa ona bi danis bence ben de basenlerimi sevmiyorum eritmeye calisiyodum nisanlim engel oldu ben seni boyle seviyorum boyle cok guzel diye. gercekten de kadinsi duruyor basen cok olmamak sartiyla. benim belim 70 basenlerim 100. boyum uzun ama benim 172 senin nasil olculerin?
bende aşırı zayıfım ....1.64 e 40 kilo
ama şükür ki basenlerim var hiç olmassa
yoksa çubuk olurdum....
Aynı olmasak şaşardım inanki..
Alınca direkt hoop basene..
Ben bir türlü sıkılaşamıyorum ama yaa, üst bacaklarım epey yumuşak, zayıfım da ama sıkılaşamadım gitti..
Sporda istikrar sağlayamadım bir türlü..
Haftada kaç gün ve hangi egzersizlerle 2.5 incelmeyi başardın?
Spor salonunda hangi aletlerden faydalandın yani canım? (;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?