ah şu basenler :(

valla 55 i geçiyodum 43 ü gördüm.şuan 48 lerdeyim çok zayıfladıydım çünkü toparladım sonra..alt bacaklarıda inceltir bu hemde sıkılaştırıo

Kollarımın üst kısmının sıkılaşmaya ihtiyacı var.Hafif ağırlıklarla kas yapmadan şekillenmesini sağlayabilirsin :)

kollar içinde Eki Görüntüle 774963 bunu yapabilirsin..eline ince bi oklava sopa al sabit böyle durduktan sonra yana olacak çekilde indir kaldır.omuzlar içinde etkili oluyo hem kas yapmaz hem sıkılaştırarak sarkıkları falan önler inceltir

Bak ben 1.72 boyunda 54 kiloyum ona rağmen belirgin basenlerim var, vücut yapımla alakalı tamamen yeni yeni spora başladım belki birazcık da olsa eritebilirim diye inşallah işe yarar :)

çorba salata su ekmek sürekli böyle gitti=)) baktımm ki 12 kilo gitmiş=)

ay tatlım çok mutlu oldum senin için ama bi yandanda sormadan edemicem sana ya geri fazla olaraktan gelirse bu kilolar bende senin gibi uygulamak istiyorum ama kısa süreli bu kadan kilo verirsem daha fazla olarak dönmesinden korkyorum

canım geri gelceğini düşünmüyorum.ben verei yıllar oldu ama gelmedi.az ye sık ye ama genelde sebze meyve ye.bi süre sonra miden küçülür kendin istemezsin zaten..benim ağzım hiç boş durmaz annem der doyuramadım seni sürekli bişiler yiyosun yiyorum ama az az şişmeden

ay canım çok güzel yapmışsın iş porsiyonları küçülmekte :)

ahhh o basenler ahhhbenim de bel ince kalça ve basen allaha emanet zzayıflayınca da belden gider annem bazen dalga geçer o bel o kalçayı nası taşıo die ben de bayrmdan sonra pilates ve jillian michaels e başlıyorum hadi bklm

Aynı olmasak şaşardım inanki..
Alınca direkt hoop basene..
Ben bir türlü sıkılaşamıyorum ama yaa, üst bacaklarım epey yumuşak, zayıfım da ama sıkılaşamadım gitti..
Sporda istikrar sağlayamadım bir türlü..
Haftada kaç gün ve hangi egzersizlerle 2.5 incelmeyi başardın?
Spor salonunda hangi aletlerden faydalandın yani canım? (;

basen sorunum yok ama bacaklarım kalın göbegim var bayramdan sonra dukan ve evde spor yapacam benim 2 bölgem senin ise tek bölgen ve benim verilecek 12 kilo var ben bu halde umutluyum sen kesinlikle verirsin istersen sende bayramdan sonra yap ve sonuçları görelim

Sorunum basenler.boyumda uzun olmadığı için rahatsız oluyorum.günde 1.5 saat yürüyüş ve pilates hareketleri ile 1 ayda incelme olur mu.başka önerileriniz varsa çok mutlu olurum.

jiilin 30 day shred yap cnm benden tavsiye üstüne bi de ebrunun kalça hareketlerini ekle zaten yürüyüşde yapıyormuşun :) 1 ayda değişimi net göreceksin

Basen için önerdiğin hareket cidden çok etkili. Bunu da deneyecem mutlaka.Başka önerebileceğin egzersiz var mı? :)

Al benden de o kadar bu kadar orantısızlık olur yani.Kolay gelsin sana da :)

1.63 boy 60 kilo.basende 103.senden daha kısa olduğum için daha fazla gözüküyor.Bi de kilo alsam hep basenler genişliyor

sottile'cim göbeğimiz bir kesilmiş bizim
sende düzenli spor yapıyorsun sanırım?
haftada 3 gün gidebildim bu şekil belirledim çalıştığımdan dolayı,
görsellerde arattımda bulamadım o aletleri resimli atıcaktım sana ama yok malesef.
şöyle anlatayım,bacakları komple açıp kapatma hareketi var oturur şekilde,birde bacak çekme aleti var.
bölgesel olduğu için aletler hep bel, karın, basen için bu salonda.
ama bunun yanında alet ,egzesiz şeklinde çalışıyoruz.mesela plates lastiğinle bacak kaldırma,plates topuyla aynı şekil.
birde damble ile ayakta makas hareketi.yerde makas hareketi. bunların çok faydasını gördüm diyebilirim.
vücüdumun genelinde 18 cm incelme olmuş.sıkılaşma sağlamışım yani.kilomdanda 1 kilo gitmiş yalnızca.
dediğim gibi bu egzersizleri düzenli yapmaya çalış.evdede yap ben evdede tekrarladım hep.ilk 3 hafta inanlımaz kas ağrıları çektim
ama sonra adapte oldum.ve bacak egzersizlerinde kaslarının yandığını hissetmen,olumlu sonuç alıcağına işaret demektir:)
üzeine gitmeye çalış elbet sonuç alırsın.ben 2.aya başladım devam edicem bu şekil.durmak yok yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…